45

Анонимен

преди 5 дни

Приготвил е парите Шиши, лошото е че те са крадени от нашия джоб

44

Оставка Великова

преди 5 дни

Предаването на Великова е естествено лобистко, в полза на определен икономически кръг - в полза на дерибеите в БГ, свързани тотално с Русия.Аз лично се забавлявам с не, прави ми кеф да й слушам глупостите, защото тя сериозни коментари - няма и не е способна на това.За разлика от Волгин не си й вярва на лъжите, а когато си повярва те напушва смях от измислената реалност на които са способни някои жени с логорея и пристрасеност към клюки и фасадната страна на живота.Бърка по няколко думи в изречен

43

много го хвалиш

преди 5 дни

До Анонимен 38 А това,че закри фабриката в Благоевград и остави на улицата маса народ без препитание,а машините изнесе в Казахстан да внася цигари от там е нищо работа,така ли!?Умен си като русофил!

42

Анонимен

преди 5 дни

Отбор юнаци със големи тумбаци.Слагайте софрата че Новото начало идееее.

41

Оставка Великова

преди 5 дни

Въпросната Силвия Великова, освен, че е руски агент взема пари и от Америка за България.Това вече е висша наглост.Години наред тя води едно тенденциозно предаване, в което уж пуска откровени всезнайковци и политикани(с каквито е пълно из Бг)Това като камуфлаж за темата й" СЪДЕБНА РЕФОРМА".Друга тема ОСВЕН НЕЯ ТЯ НЯМА.Кани естествено подобни типажи, страдащи от маниакална логорея, с които се надприказва, защото тя няма и дикция.Грешките й при говорене са фрапантни и ужасяващи за журналист в БНР.

40

Анонимен

преди 5 дни

Да, Шиши има много качества! Особено ако ги мерим на килограм!

39

Анонимен

преди 5 дни

Ново начало със стари..............и,като амид Бари амид,Цонев,и останалите деребеи

38

Анонимен

преди 5 дни

Пеевски има много повече качества от който и да е политик от 1990 година насам.Ще видите като се развихри как ще смачка копейките. Оскуба Доган на закуска за мезе.Дерибейте са търтеи и тунеядци,некадърна пасмина. Пеевски ще ги вкара вкупом в затвора.

37

Ангелина

преди 5 дни

"НОВОТО НАЧАЛО" В ПОСОКА СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ЗАВЕДЕНИЯ СЪС СТРОГ РЕЖИМ, ЩЕ ГО ПОСТАВИ ДИМИТЪР АВРАМОВ И НЕГОВАТА АРМИЯ ЗА УБИЙСТВА

36

Делчо

преди 5 дни

Успех Деляне, мачкай агент Сава и кремълските слуги!

35

за новото начало

преди 5 дни

Москва иска да ни удари с ядрено оръжие, а пеевски се противопоставя на руското влияние! Ще спечели моя вот на тези избори

34

Ангелина

преди 5 дни

ПЕЕВСКИ НЕ САМО НЯМА ДА БЪДЕ В СЛЕДВАЩОТО НС ,НО И ЩЕ ПОЛУЧИ СКОРО СВОЕТО СПРАВЕДЛИВО НАКАЗАТЕЛНО ПРЕСЛЕДВАНЕ ,ВЪПРЕКИ ПРАВОСЪДНАТА СИСТЕМА ,КОЯТО РЪКОВОДИ И НЕ САМО ЗА ПРЕСТЪПНИ ПОРЪЧКОВИ МЕРОПРИЯТИЯ СРЕЩУ НЕУДОБНИ ЗА ТЯХ ХОРА

33

Анонимен

преди 5 дни

БНР е извън контрол.Как може Силвия Великова години наред да внушава, лъже, измисля, клевети и то в полза на МАФИЯТА в България, винаги свързана с Русия.

32

Анонимен

преди 5 дни

Копейките газ пикаят ..Абе , за тези ,които получават инфаркт от злоба ,казаха ,че няма свободни легла в спешните отделения ..Ще ги возят ,да спят в коридорите на Руското посолство !!!

31

Анонимен

преди 5 дни

До Анонимен 26Турските гласоподаватели гласуват за този който им плати. Тъй, че АДС може и да не влезе в парламента .

30

Анонимен

преди 5 дни

АБЕ ШИШИ Р.Е.З.А.Н ЛИ Е, Е КАК ДА ГЛАСУВАМ ЗА С.В.И.Н.Я

29

Анонимен

преди 5 дни

Турска партия с г.яур шеф - не мозе да бъде :)))

28

Анонимен

преди 5 дни

Силвия Великова как замесрти откровения руски агент Волгин.И докато Волгин му прави чест да си казва откровено позицията и пристрастията, госпожа ЛОГОРЕЯ лъже, че е за НАТО и ЕС.Тя е скрита руска агентка.Как й личи вече.Днес и вчера беше върха.Кой ще брани така един руски агент като Доган?БНР е тотална руска пропаганда.

27

Анонимен

преди 5 дни

Ядоха ли коч на чеверме :)))

26

Анонимен

преди 5 дни

САМО ЧЕ ТУРСКИТЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ НЕ МИСЛЯТ ТАКА, ДОГАН Е ЕДИН И ТОИ Е ТЕХНИЯ ИЗБОР