1314

ОТВЕТНИЯ УДАР

преди 4 дни

НА РУСИЯ ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ГИБЕЛТА НА ВСИЧКИ РУСОФОБИ, ПЪК И НА РУСОФИЛИТЕ

1313

Сата НАТО

преди 4 дни

Ако посегне на Полша или Румъния, една 100 000 армия от поляци и румънци ще се присъедини към украинците в Курски окръг и тогава не знам дали си давате сметка какво я чака Просията... Българите и прави да ги нае бът, няма да протестират.

1312

Анонимен

преди 4 дни

До кога ще я дразним руската мечка?! Още Бисмарк е казвал, че има много начини да изкараш руската мечка от бърлогата и, но няма нито един начин да я вкараш обратно.

1311

Анонимен

преди 4 дни

...а копейкини ко рекаха...

1310

Анонимен

преди 4 дни

Парламента многократно гласува военна помощ за украйна а министерството дава брифинги че изпълнява гласуваното. Освен това имаме американски военни бази които не са на НАТО , а на САЩ. За всичко това няма реакция от народа. Той българския народ избира депутатите и не е протестирал срещу тези техни политики. Не виждам какво се учудва от мнението. България е потенциална мишена. Факт.

1309

Анонимен

преди 4 дни

в русия само за убийства мислят

1308

Анонимен

преди 4 дни

тоя показа истинското лице на варварска русия

1307

Анонимен

преди 4 дни

нека да ударят пък като са толкова ербап да видим тогава какво ще стане. НЕКА ДА УДАРЯТ!

1306

Анонимен

преди 4 дни

Мисля че в оригинала страните са подредени така Полша Румъния и България а освен САЩ е посочена и Германия. Трябва да сме коректни.

1305

Анонимен

преди 4 дни

След като дава въоръжение и пари на украйна всяка една страна е мишена. Още след Освобождението русофобите вземат властта и започват неприятелски политики срещу Русия. Тогава не е имало средства за масова информация и народа може да не е разбрал. Но сега не е така. Народа е отговорен освен управляващите.

1304

НОСТРАДАМУСЩ

преди 4 дни

при конфликт руските дворци ще бъдат сринати до основи за час.

1303

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен 1462. амчи ракетите са на Иран и СКорея кво разрешение да дава САЩ ?

1302

Анонимен

преди 4 дни

Иран и Северна Корея дават разрешение на Русия да използва техните ракети в Украйна, а САЩ не дават разрешение.Русия е неспособна и фашистка държава, която е заплаха за мира в света.

1301

Анонимен

преди 4 дни

Откакто влизам в този сайт, над 1000 коментара са се качвали само под някои от статиите, посветени на опита на Дянков и Игнатов да отърват бюджета от мега-хрантутника БАН. Направете си извод до каква степен нашите оядени псевдоучЕни са отвратили и възмутили народа ни, който по традиция има респект спрямо науката и книжнината изобщо.

1300

Ммайка ти Русия

преди 4 дни

ли ти каза какво има в нашия склад.? Откъде знаеш какво има в склада - на разузнаване ли си бил в склада?

1299

Майка Русия

преди 4 дни

Евроатлантичета, замисляте ли се защо държим на склад ракети с голям обсег на действие, които могат да носят ядрени бойни глави? Защо са ни? НаТО е защитен съюз, а това защитни оръжия ли са? Кой допусна да се превърнем в мишена? Раздвижете си пилешките мозъчета и помислете по тези въпроси!

1298

НИКОГА С РУZИЯ....

преди 4 дни

ВИНАГИ С ЕВРОПА... ТАМ СА НИ СЕМЕЙСТВАТА....

1297

Promithias

преди 4 дни

За пръв път чета инето на. България като възможна мишена на военни действия, убитата ни от бой подобие на държавица държи складове за ракети на чужда войска и то срещу страна , която утре може да ни измете от планетата , те се карат на тема русофили и русофоби , това не може да не в най-спрелото майймунско племе в света ! Напрао закриване !

1296

Анонимен

преди 4 дни

Тея верно ако искат да ударят България с каквото и да било, нито има нещо, нито има някой който ще може/иска да ги спре. Жална ни майка, и политиците по уличните стълбове.

1295

ЛИПОВОЙ СЕ РАЗГОЛИ

преди 4 дни

ПОКАЗА ИЗКРИВЕНОТО ВАРВАРСКО ЛИЦЕ НА ВСИЧКИ РУСНАЦИ - СВИКНАЛИ САМО СЪС ЗАПЛАХИ И ТЕРОР ДА СИ ЖИВУРКАТ В БЛАТОТО НА ПУТИН...