79

Анонимен

преди 5 дни

Американците създадоха конфликта.Те целят да бъде слаба Европа.

78

До 68

преди 5 дни

Бъдещето е гоненето на всички просешки украински суяци и тролеи от България и ЕС

77

Анонимен

преди 5 дни

Зеленски не разбира един *** факт - САЩ няма да наливат пари в загубена кауза. Те използваха украинския народ докато имаше войници, сега като свършва украинската армия колкото и оръжия да им пращаш няма кой да ги ползва. Зеленски трябва да разбере, че фронта се пука по шевовете и скоро вече никой няма да може да го спаси.

76

Ванката

преди 5 дни

Още в началото на всички им беше ясна политиката на семейство Байдън. Бяха им нужни няколко месеца, до година, за да си оправят "финансиите" в Украйна. Вече нямат много там. Малко Монсанто и на "малкия" бизнеси. Наистина САЩ , Байдън и син няма какво да губят там... Украйна е Русия!

75

Анонимен

преди 5 дни

Ама то е ясно бе празнокухий. Спира военната помощ за Украйна докато ТИ и хунтата ти сте на власт.

74

Анонимен

преди 5 дни

Ами нама да имаш. Аут си. Като тоалетна хартия използван.

73

Анонимен

преди 5 дни

Като спечели Тръмп изборите на Зеленски много неща ще му се изяснят за много кратко време,ако все още е президент на Украйна,и ако той не се съгласи ще има драстично спиране на военните доставки и орязване на паричните потоци от страна на САЩ, а както се вижда и Европа не е много ентусиазирана да подписва празни чекове до безкрайност колкото и да говорят разни политици с комсомолски устрем и високопарни лозунги...

72

Анонимен

преди 5 дни

Най-вероятно има в предвид, че ти спира издръжката и парите за корупция, от там ще се оправяш сам, т.е. той спира войната за САЩ.

71

Анонимен

преди 5 дни

Зеленски наистина е голям експерт в празните предизборни обещания, защото самият той обещаваше, че ще спре бойните действия в Донбас, а реално направи точно обратното - така ги ескалира, че руснаците се принудиха да го успокоят.

70

Лудия Макс

преди 5 дни

Той и Тръмп няма представа какво иска да каже. Важното е да изглежда значим в очите на избирателите.

69

Отвратен

преди 5 дни

Нямал представа ... Ами да му обяснят, че това, което искат всички нормални хора е мир и спокойствие!

68

Анонимен

преди 5 дни

Победен план? Зеленски пак е предозирал. А, защо Зеленски не покаже победния си план на Байдън и да го изпълнят веднага? Ако имаше такъв без включване на САЩ и трета световна война, то Байдън до сега да го е изпълнил 100 пъти. Щом Конгресът е толкова важен за плана на Зеленски, тогава защо го показваш на Тръмп бе аланколу? Отивай в Конгреса и ги убеди да ти доставят 1млн пехотинци, 500 Ф22, 1000 танка и 50 ядрени ракети. По друг начин не виждам как ще има победен план. Предозирало е животинчето.

67

Анонимен

преди 5 дни

Много добре знае какво иска да каже Тръмп. Да им се спрат парите е най-хуманното решение в момента.

66

Българин

преди 5 дни

Като ви спре парите, които така или иначе ще изплащат поколения украинци (разбира се под формата, че просто ще бъдете слуги на запада).

65

Анонимен

преди 5 дни

само глу7паците не са разбрали че войната е между америка и русия а разходния материал са украинците с измити канчета- умират и стават още по-големи длъжници за доставките на оръжие - а цял свят знае че украинската земя е най плоздородна и вече е изкупена от краварите - нещо като нашите залежи от злато - честито бели индианци

64

Просроченият Зе

преди 5 дни

да не се прави на чалнат. Руснаците казаха: Извършите ли ракетни удари, ще ви надъним "так, что мало не покажется". Търпението свърши. Шойгу говори с Ким и отива при Си в КНР за съвместен отговор срещу Запада. През октомври Си ще посети форума на БРИКС в Казань, РФ.

63

До 62

преди 5 дни

Бяха 300000 и мобилизираха още толкова,ама няма значение резултата ще е едни и същ и още 450000 да пратят

62

Курския чувал

преди 5 дни

Продължава операцията по обкръжението на украинските терористи намиращи се в регион Курск. За последните 24 часа са освободени над 10 населени пункта - по самопризнания от самите ВСУ ! Цитирани са единични украински солдати , успели да избягат от обкръжението : "Руснаците първо пробиват по фланговете, после завземат и тила. Свършват ти боеприпасите и продоволствията а върху теб падат 500 килограмови руски бомби "ФАБ" . Единственото което можеш да направиш е да умреш или да се предадеш"

61

Анонимен

преди 5 дни

ЕС - спад на стандарта на живота, срив на средната класа.

60

До 56

преди 5 дни

Украйна разполагаше с 600,000 редовна армия в началото. Реално това беше най-голямата сухопътна армия в НАТО, защото Украйна неофициално си беше в НАТО. В момента всичко се попълва от наборници, а първоначалната армия я няма. Има близо милион загинали украински войници. Така че И цялата Американска армия и турски аскер да съберат и да го хвърлят срещу Русия, ще трябват още две години, но резултатът ще е същия.