106

Неочаквано

преди 5 дни

Деменцията на Хрезидента на САЩ Джо Бидона, изненада анализаторите и платените медии на Запад! Никой не беше забелязал нищо 3,5 години!

105

Неочаквано

преди 5 дни

Победата на Русия изненада нео либералите и платените от тях медии в колективния Запад

104

Запада

преди 5 дни

Си повярва на собствената пропаганда ха ха

103

Анонимен

преди 5 дни

Китай нямаше да бъде това което е сега, ако не беше Тянанмън когато извикаха танковете да дойдат - брутално, жестоко, кърваво. Но милиони, ако не стотици милиони живота в Китай бяха съхранени. А в България 89та не извикаха танковете да дойдат да размажат няколко стотин жълтонасрани паветници, и резултата е налице: за 30 години демокрация 2 милиона измряха, а други два милиона отидоха да слугуват и да пpocтитуират на богатия западняк.

102

Анонимен

преди 5 дни

И за пореден път "експертите" и платените медии останаха изненадани, че собствените им твърдения са били лъжи.

101

ха ха ха

преди 5 дни

В бедна и изостанала Северна Корея развиват ядрени технологии а в членакта на ЕС и НАТО България гледат всеки ден турски сериали за неволите на една турска партия и тънат в мизерия.

100

do 101

преди 5 дни

До Анонимен: Гласуването е едно нещо, броенето на гласовете - съвсем друго

99

Анонимен

преди 5 дни

Има и политици които не са назначени от посолството, какво ви пречи да гласувате за тях.

98

Анонимен

преди 5 дни

През цялото време на съществуване на социализма стандарта на живот в социалистическия лагер беше равномерен навсякъде и беше много по висок средно от капиталистическия свят, но сравняваха само със САЩ и западна Европа, но не и Южна Америка, и Африка, и Азия, които също са част от капиталистическия свят.

97

Анонимен

преди 5 дни

Виновен е тезгяха, защото не ни излага читави политици да гласуваме за тях, на нас българите требе да ни дойде един як тезгях на който са изложени читави политици да избираме и да гласуваме за тях, обаче не ни идва читав тезгях, защото светът е устроен несправедливо, и ние невинните българи страдаме от това нещо.

96

Сев Корея

преди 5 дни

Има демографски прираст и за последните 10 години се увеличи населението на 20 милиона..а уж храна нямали.. България от друга страна има даже банани, но стана от 9 на 6 милиона души..

95

До 94

преди 5 дни

Така е..това че в България изборите са разрешени, не значи ме България е свободна и демократична държава! Който и да избереш в България, управлява Ембъсито на САЩ! Всички политици му се подчиняват.и взимат пари от него!Изборите са да създават илюзия за демокрация и свобода

94

Анонимен

преди 5 дни

Навсякъде при капитализма като цяло, с малки изключения, животът е мизерия.

93

а бе, дебили

преди 5 дни

защо си мислехте, че капитализма в България ще бъде както в Дания, Германия или Люксембург, а не както в Хаити, Нигерия или Пуерто Рико? Ми то вие сте такива неграмотни *** и пpocтаци, че дори не знаете ли как се казва президентът на Пуерто Рико!

92

Анонимен

преди 5 дни

До Анонимен "ИЗБОРО ПРАВО ДА ГЛАСУВАТ ИМАТ НАД 6 000 000 БЪЛГАРИ!" - в Китай населението е милиард и половина, и там няма избори, и няма политически партии, няма опозиция. Никакви избори не се провеждат. В Китай няма бедност, китайските коли са най-добрите коли, докато в Германия автомобилните заводи затварята. В България всяка година правят избори и България тъне в блатото на мизерията.

91

Анонимен

преди 5 дни

УКРАЙНА Е СЪВРЕМЕННИЯ ГУЛАГ- ПАЗЯТ СИ СТРИКТНО РОБИТЕ- СТРЕЛЯ СЕ НА МЕСО!

90

Анонимен

преди 5 дни

СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ВЕНЕЦУЕЛА- 2018Г ИНФЛАЦИЯ 1 000 000%, СЕГА САМО 84%-

89

ха ха ха

преди 5 дни

Тези нали бяха бедни и изостанали...

88

Анонимен

преди 5 дни

Я да видим сега, каква е заплатата в членката на ЕС и НАТО американската партньорка България?

87

Анонимен

преди 5 дни

СЕВЕРНА КОРЕЯ Е СЪВРЕМЕННИЯ ГУЛАГ- ПАЗЯТ СИ СТРИКТНО РОБИТЕ- СТРЕЛЯ СЕ НА МЕСО!