57

Анонимен

преди 5 дни

И то какво стана сега само ние ли ще приемане?

56

Бойко Българоубиец

преди 5 дни

Ще ги поемете яко! Брюксел ми дават по 20 бона на калпак ;)

55

Ивелин Михайлов

преди 5 дни

Величие предлага оградата да стане бетонна с вишки и да се стреля на месо!

54

Анонимен

преди 5 дни

Само да не ги пращат към България, за другото не ми пука, а Шенген на над не ни трябва.

53

Българин

преди 5 дни

А НИЕ КОГА?!

52

Анонимен

преди 5 дни

Джо, ние не сме гласували за ЕС, ЕЗ, НАТО, зелената сделка, лгбт образование в училищата и т. н. Обаче ни ги наалагат от вън под лозунгите колко е демократично и евроатлантическо.

51

Анонимен

преди 5 дни

НиГ-ерландия е крайно време да вземе мерки срещу Абудил, Мухамед, Алаху, Тайрон, Мохамбе, Обон-Го и Уаканда, ама съм сигурен, че ще почнат и те като Борис Джонсън да реват, че всъщност 15 милиона българи и други от източна Европа са им виновни..

50

анонимен

преди 5 дни

Не става на парче! Германия, сега Нидерландия и после всички! ЕС спешно да предупреди пътуващите, така както мама Меркел ги покани! Да не идват, защото не са желани и станаха многа, и ще бъдат връщани веднага, без настаняване и социални помощи!

49

Анонимен

преди 5 дни

Много е късно.

48

Джо

преди 5 дни

Когато хората са гласували за нещо, то не е анти-демократично. "Демократичните" забравят какво е демокрация и изпразват думата от съдържание.

47

Анонимен

преди 5 дни

До Анонимен 52 Защото в БРИКС не са *** и трябва да работиш, а в ессср взимаш на баницата мекото на гърба на работещите местни.

46

Анонимен

преди 5 дни

Доста късно, ако са го били направили преди 30 години можеше да се спасят сега ще бъдат претопени от талибани и африканци.

45

Анонимен

преди 5 дни

Не искаме емигранти- това тече като слоган за всички партии, а то какво стана- органиязацията на БГработодатели си внесоха емигранти и какво казват за тях- те са винаги доволни от заплащане, от това че понякога се налага да работят по 12 часа, в събота и неделя, спят навсякъде където им посочим, а БГ работници мързеливи и вечно недоволни искат все по високи заплати,,,а то какво стана и робите им избягаха ама не в БРИКС, а в ЕС- ЩО?

44

Принципът

преди 5 дни

Трябва да е един: дошъл тарикатът да яде на хората данъците без да работи - вън! Всичките ни махали участват в схеми да лежат, да се е.ат, да раждат банкомати, а нормалните хора се счупват от работа.

43

Анонимен

преди 5 дни

Не може това е недемократични и антиевроатлантическо.

42

Анонимен

преди 5 дни

38- Прав си- ЕС е фалирал- влез в ЮТУБ И СЛУШАЙ МАРИЯ ЗАХАРОВА КАКВО КАЗВА ЗА ЕС НА 22 АВГУСТ- ...ДЕСЕТКИ ГРАЖДАНИ НА ЕС ТЪРСЯТ СПАСЕНИЕ ОТ ФАЛИТА НА ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ- ВСЕКИ ДЕН ДЕСЕТКИ СТОТИЦИ КОЛИ ПРЕСИЧАТ НАШАТА ГРАНИЦА ЗА ДА ЗАЩИТЯТ СЕМЕЙСТВАТА СИ ОТ ТЕЖКАТА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА В ЕС- И ДНЕС СА ПРЕСЕКЛИ ХИЛЯДИ И СЕ СПАСЯТ В РУСИЯ...- аз не вярвам в това- а вие....

41

Случаен минувач

преди 5 дни

Холандия е малка държава. Малка и ужасно гъсто населена. Бил съм там много пъти, дъщеря ми е там. Къде да ги слагат тези емигранти, на главите си ли? В Ротердам бях преди месец, пълно е с ***. А вечер хората бързат да се скрият в къщи, защото има младежки групи от пришълци, които се държат отвратително, дори нападат самотни жени в тъмното. Добре, че полицията действа бързо и адекватно. Бях свидетел как арестуваха един мюсюлманин. А той падна на земята и започна да им се моли...

40

Браво

преди 5 дни

ОДОБРЯВЯМ!

39

Анонимен

преди 5 дни

А Бантускотия ще въведе ли също такива мерки??

38

BONZO

преди 5 дни

Ние пък тук нямаме никакъв проблем с мигрантите и никакви мерки няма да въвеждаме. Всички мигранти гледат да минат по най-бързия начин през нас и никакъв емигрант не се задържа