88

Анонимен

преди 5 дни

Путин с ЕК не говори, нито плаши. ЕК е нищо - сборище от назначени от САЩ гАзоLизци. Кой изобщо си занимава с тях? Те се тресат от ужас, че Путин си гледа държавния интерес, спря фанатизираните им мераци за колонизиране на света, създаде икономически съюз, от който ЕК сама пълни Gащите си.

87

Анонимен

преди 5 дни

Всички си знаем, че най-много лаят кучета от дребните породи, тип пинчер. А те само лаят, но не хапят. Та и с Путин е така.

86

Те и за Украйна

преди 5 дни

не се зплашиха преди време па сега безспирно реват!

85

Вперьод, Тавагишчи!

преди 5 дни

Ламанша ви зове! Кво се размотавате, като мухи без глави? Нали бяхте най-великата, най-страшната и най-непобедимата азиАДска армия. Не се излагайте! :):)

84

Путин

преди 5 дни

Така се овъртех,че ми се реве...какво ми требва да се правим на Екатерина Велика

83

Караджата

преди 5 дни

Кво става евроGейчета...бомбандирате ли Москва вече?

82

Анонимен

преди 5 дни

До Panzer İ&amАбе май 1 година всеки ден в Турция имаше бомбени атентати помниш ли.Изведнъж кюрдите ги обикнаха и САЩ и Русия на Ердоган му правиха преврат.И там нещата не са толко сигурни.Снедна голяма държава почнеш ли да имаш конфликти не е добре.

81

Panzer İ&am

преди 5 дни

Че те нали още като дадоха танкове заплашваха. Турция показа как да се действа с алкашшите. Сваляш им самолета, бастисваш пилота, после и посланика. Плашиха гаргите два дни, после едно лято не пуснаха рускините на море и това беше. Руската мечка е голяма и умряла. Те три години се бият за десет села около границата и на това разчитат. Че вечно ще плашат с ядреното. Ама те заплахите до едно време ловят дикиш. После ставаш за смях.

80

Анонимен

преди 5 дни

Вие правите ли разлика между констатация и закана?

79

Мишо

преди 5 дни

Не се изплаши, но напълни гащите.......

78

Гаргарин

преди 5 дни

Според мен на Путин не му е голяма ракетата и за това го е страх да я извади.

77

Анонимен

преди 5 дни

До Анонимен 76 Ще ви защитят точно толкова, колкото защитиха Кипър!

76

Анонимен

преди 5 дни

В ЕК са събрани дресирани и обучени от САЩ макаци, които за подаяния и гювеч са готови на всичко. Те са безумци и затова понятието страх за тях не важи. Каквото им наредят от СОЩ това и правят и накрая ще са много изненадани, като докарат нещата до размяна на ядрени удари. На запад почти 100 години се води селекция на ограничени умствено, предани безумци, които изобщо не разсъждават, а са сервилни и изпълняват безпрекословно волята на САЩ. Точно тези са насадени на всички ръководни позиции там

75

Реалист

преди 5 дни

До Анонимен 76: Колкото ви махнаха визите, толкова и ще ви защитят. После той не плаши noмия pите, а най-вече САЩ, UK, а и Францив и Германия.

74

Анонимен

преди 5 дни

Да започва третата ..... ич ми не е

73

Анонимен

преди 5 дни

Кой плаши тоя бе?! А нали знае че американците ще ни защитават

72

агент Мъдлър ЦРУ

преди 5 дни

Пoтю е в Куба. Да го мислят в Москва. Днес има данни, че Нато са натоварили атома на 2 бомбардировача. Готово е за пущане.

71

Анонимен

преди 5 дни

Не не те ще им дадат на укрите ракети за да направят поразията от тяхна територия и след тва ще се крият зад "колективният запад" Разбирате ти Украйна е парццалът който озверелият доберман (русия) ще разкъса. А другите приятели на Укрйна само от време на време ще удрят по една тояга на доберманът и ще теглят парцалът колкото доберманът да не загуби интерес в разкъсването. Кофти е да си укра тия дни ама добре че са те щото иначе бг политиците щяха да са най-глупавите тарикати.

70

ЕС

преди 5 дни

Не ни е страх

69

Анонимен

преди 5 дни

Натрупаните свръх дефицити, алчността на старозаветниците и липсата на сериозни ресурси за нарастващото човечество са причините за бъдещата световна война ..........за България се иска да поддържа минералните извори и да има цветя за пристигащите армии .....