70

Предложение

преди 1 седмица

Вместо в хотели ,, украинските бежанци '' да бъдат настанени и издържани от нашите евроатлантици -тротинетки. Като гледам много им съчувстват,поне пред клавиатурата.....

69

Гадна Твар

преди 1 седмица

От тези 60 220 хиляди укри, поне 60 221 са във Варна, и нямат никакво намерение да мърдат накъдето и да било - нито на Запад, нито у дома... Не знам какъв е статута /какви са условията/правата на бежанец в България, но е тотална липса на контрол от т.нар. органи на реда във Варна относно наглеците укри. Има и украинци, които дойдоха във Варна преди години, веднага след Пуча 2014, и работят честно и живеят както всички останали, но са малко. Новите са пълни бokлyцu

68

Анонимен

преди 1 седмица

И що така , нали подкрепяте " справедливата кауза " на Украйна да воюва за САЩ и Англия с беквокали и кавали от шайката на Урсула ?

67

Анонимен

преди 1 седмица

До w Ами не са защото не са украински ,, бежанци ''

66

w

преди 1 седмица

Повечето от българските пенсионери НИКОГА не са почивали на морето в хотел. Също и 50% от работещите.

65

Анонимен

преди 1 седмица

Измежду грозните украинск тьотки виждам доста здрави и прави индивиди от мъжки пол които интересно защо са тук а не ,,защитават родината'' нали са големи патриоти украинците?

64

Анонимен

преди 1 седмица

Тия в бежански лагери ли са настанени или по 4-5 звездни хотели? Щото нали бежанците се настаняват в бежански лагери,а тия с какво са по различни от другите бежанци?

63

Анонимен

преди 1 седмица

До 80 Бяха над 1 милион, но който успя замина в Западна Европа///Не бе, бяха 3 милиона.

62

Слава на братска Рус

преди 1 седмица

По-добре тук, отколкото в организираната от САЩ и Британия касапница. Съжалявам ги украинчетата, които не са от бандеровците, но сами са си виновни - наив.ни и гл.уп..ви се вързаха на въдицата на западните разузнавателни служби. Айде сега и малко далекобойни ракети ще хвърлят по Русия западните от.репки, но войната ще я загубят така или иначе. Победата ще е за нас! Справедливостта е на наша страна!

61

Анонимен

преди 1 седмица

Бяха над 1 милион, но който успя замина в Западна Европа.

60

да обясним

преди 1 седмица

за украинците добре , не сме доволни , но защо да не сме доволни от украинките , та те са толко старателни даващи всичко от себе си , не отказват - няма не мога , ама аз не съм такава , не там , ,,,, абе душици златни са .

59

Анонимен

преди 1 седмица

Чългария нема месту за бели ора, тука требе да се заселат, ора от Изтока, работливи и ебливи, като узбеки, таджики, , бангладешци, афганистане, талибане, все от арийската раса народе.Да променат генофонда на българанете и тогива, че драпнем напреде.

58

В България бягат и

преди 1 седмица

украинци и руснаци, и от Русия и от Украйна и интересното е, че децата им в училище си общуват нормално, и възрастните руснаци и украинци си общуват нормално. И едните и другите са бегълци от войната на Кремъл в Украйна. Има престъпни политици, които причиняват кървави войни от които страдат милиони невинни !

57

Анонимен

преди 1 седмица

Ба х мама му, ние себе си не можем да изхраним, сега ще храним и 70к украинци :)))

56

Анонимен

преди 1 седмица

От тези 60 000 1000 са от райони с реални бойни действия, останалите са навлеци възполвящи се от ситуацията.

55

Анонимен

преди 1 седмица

Приноса на украинките е, в разплождането!

54

та така

преди 1 седмица

България не плаща нито за мигрантите нито за украинците , ония в Брюксел плащат на нас за да плащаме на гореспоменатите . щеше да е добре парите да са за българите но не става , трябва на тях да ги даваме .

53

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 63 Ама и сам не си вярваш на глупостите които си написал.

52

мак

преди 1 седмица

Май са повече отколкото са гостите на меркел в целия ес. Колко струва издръжката им и от кого отнемат нашичките, за да има за украинци? Нали ес не дава нищо или пък дава трохи за парлама и постоянно удължава срока за дундуркане. А колко от тях са избягали от територии, където няма война?

51

Бидон с деменция

преди 1 седмица

60 000 украински туристи живеят на широка нога на наш гръб по заповед от америка