212

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен "Нямам какво да ми вземат. Когато да си ме прибере Господ, все тая ще е." На това разчитат- избирателите им мислят така.Но истината е друга.Като съсипят дребния бизнес и всяка опция за приход кеш на майстор да ти оправи банята примерно ти,аз,децата ни ще имат само един избор-гладни или работещи за единия хляб за елита.Подготвяното е много по-грубо от 1980те у нас.Сега имат технологии да режат сметки, да се плаща само онлайн, да следят навсякъде и т.н.Вече и ЕС постепенно ги налага.

211

Анонимен

преди 1 седмица

До ъ Не само с машините и пощата. При лично гласуване на място няма проверка на документи. Много имигранти, да не кажем всички, са записани в избирателни списъци. Агенциите служебно го правят при записване за социални помощи, купони за храна, издаване на шофьорска книжка, прием в болница. Вече излязоха документи как е правено повсеместно. Това са милиони регистрирани неграждани. По закон нямат право на глас, но демократите са против проверка на лични документи за изборите.

210

Нане Вуте

преди 1 седмица

А нещо да кажете за безжичните слушалки във вид на обеци????? През цялото време на Камилата са й подсказвали какво да говори!! Горката две думи на кръст не може да върже!!! Излагация, бате!!!

209

НЕУТРАЛЕН

преди 1 седмица

Дали харесвате демократите (=троцкистката левица + дълбоката държава) или републиканците (=консерватори + индустриалния капитал), е въпрос на възгледи. Зоната на сечение между 2-та лагера не е малка. По-тревожно е друго: отсега картата на САЩ е разделена на червено и синьо, ушити са знамената на двете държави и се доставя оръжие. Иначе казано, който и да спечели, другият няма да признае резултатите. Нататък се сещата какво става...

208

kiro

преди 1 седмица

като прочетох заглавието на статията се стреснах ,мисля че вестник работническо дело се е завърнало пак под заглавие днес

207

Анонимен

преди 1 седмица

"факта че един Рон Де Сантис, млад, образован, умен и прочее, се изсули тихомълком е вече съмнителен Де Сантис щеше да я размаже тая по всички точки." - Де Сантис не искаше да се изправи срещу Тръмп, защото беше назад с 20 точки. Ако Тръмп се провали, Де Сантис е вероятния следващ кандидат на републиканците и след Харис, силно се съмнявам, че демократите ще имат шанс. Просто го играе стратегически.

206

Анонимен

преди 1 седмица

До Кути - СМисълът на дебата е, единия да изчаластрия другия и да си подсигури вот.

205

Анонимен

преди 1 седмица

Галя от Посолството ли ви каза, че Кербала Харис е спечелила..Тя е вицепрезидент вече 4 години, но ако я изберат щяла да промени всичко хахах Че тя и сега управлява Байдън не знае къде се намира!

204

Анонимен

преди 1 седмица

5-те новинарски медии, които кълват тръмп от 2015 насам, обявили, че той "Загубил дебата". Аз съм в ШОК! Та същите коментираха, че Джо-то се представило добре, преди да усетят въланта и да сменят тона ... Моля ви се. Все едно, четем на "бившия редактор" изявленията против "емигрантския вот", когато стана ясно, че ГЕРБ няма да е тази сила, която беше, защото разни като Славчо и Кирчо идът.

203

Кути

преди 1 седмица

Как пък прецениха, че Камала е спечелила не ми е ясно. Смисъла на дебата е да ги видят хората и да си направят преценка.

202

Абсолютна

преди 1 седмица

Лъжа

201

До Неутрален

преди 1 седмица

Мрежа от НПОта има само в твоята глава и ти си толкова неутрален, колкото аз съм извънземен!

200

бала долари

преди 1 седмица

След като не успяха да го очистят,пуснаха индийския вещугер срещу него. Ако спечели вещугера ще разкове к.о.ч.и.н.а.та на целия свят!

199

НЕУТРАЛЕН

преди 1 седмица

Прави ли ви впечатление колко много от коментиращите тук НЕ СЕ ПРИДЪРЖАТ КЪМ ТЕМАТА НА ПУБЛИКАЦИЯТА и пишат за Путин. Какво общо има Путин с дебата м/у Тръмп и Харис??? Мрежата на НПО-тата работи здраво. Има-няма връзка със статията, те да си кажат за Путин...

198

Хаха

преди 1 седмица

Така е, три години си разказваме вицове! И още много ще си ги разказваме! Между другото аз съм работодател, за разлика от теб! Пак ви казвам, няма нужда от вашето мнение! Нито е компетентно, нито има някаква стойност! По интересно е Рашка до къде е докара, САЩ са ми ясни!

197

dedo

преди 1 седмица

До Урсула 181до колкото знам партията трябва да излъчи кандидат. Няма как хората да гласуват за някого без да е посочен....факта че един Рон Де Сантис, млад, образован, умен и прочее, се изсули тихомълком е вече съмнителен Де Сантис щеше да я размаже тая по всички точки.

196

Путин

преди 1 седмица

Обичам го това Момиче Камала, която ще ме НаПрави Император на Европа - Още Татко й, беше Агент на КГБ и Заклет К0мунист, който Внедрихме успешно в САЩ, дъщеря му ще ни се Отплати!

195

По същество

преди 1 седмица

Eлке, Eлке... Нищо не разбираш, счупен калкулатор такъв.

194

до Хаха

преди 1 седмица

Мъчиш се да разказваш вицове, но и това не го умееш. Работодателите ти са много закъсали, щом още не са те изритали:))

193

Анонимен

преди 1 седмица

"Ще облагат акции, биткойни, къщи и т.н.,че си купил на Х и сега са в пъти Х цените,ще дължиш, продаваш,ама удържат 45%" - Нямам какво да ми вземат. Когато да си ме прибере Господ, все тая ще е. Дано да дава някакви усмивки и занапред, но никой не знае. :))