71

преди 15 години

и аз бях на булеварда и видях, че не минават трамваи, а работници чистят релсите с едни шумни машини. дайте дега сериозно, не може единия ден да излезеш и да се биеш по гърдите колко хубав ремонт си направил на 500 метрова отсечка, а на другия ден по нея да не могат да минават трамваи и задръстването да става все по-непоносимо! Да ли се плаща на хора за да пишат срещу Бойко незнам, жалко ще е ако е така. Дали и младите гербери напълно заради убежденията (неясно в какво точно, аз не съм видял програма на ГЕРБ) поплъваха като отвързани онези бланки за уволнение на правитлеството и това незнам, ама крайно вереме е да осъзнаем, че докато не спрем да виждаме с отворени очи събитията, то нещата ще ставата все по-зле и не всяко оплакване ще може да се опрвадае с дадени 10 лева за него. Бойко има място в политиката, и такъв глас е необходим, все пак донякъде е глас народен, но не на такива водещи позиции. Вес пак само с надъхване не става, трябва и работа да се свърши. Поне малко

70

Ме хе

преди 15 години

Петърчо, градът в центъра, където са задръстванията, съвсем не е тип социалистическа гордост, а е доста по-стар. Не е трудно да се проектира широк път, който да минава около центъра или пък част от главните улици да са еднопосочни. В Кайро например, който е 24 млн души в делничен ден, няма двупосочни улици и се справят

69

Tamplier

преди 15 години

Няма провокация, няма лъжа. Там живея, релсите с някакви машини около тях режат асфалта, че няма къде да се пъхне външната част на колелото на трамвая. Ама така като се загледах - не знам дали има друг начин да се асфалтира плътно до релсите?!?! Май така е по-добре, плътно асфалт до релсата, и после с една режеща машина се прави един канал 2 см, става доста красиво - нема дупка, нема линия - всичко е на 1 ниво.

68

преди 15 години

Клакьорите от червената генерация си заслужиха паничката храна за днес. Писаха във форума и разкриха истинския облик на ББ. Браво юнаци и юначки, пишете позиви, пишете смс, пишете в чатове и патове, всичко за победата на червените които ще ни превърнат в просяци и емигранти. Щом като има асфалт в релсите това разрешава на станишев и компания да граби и да лъже. А когато през фев.2009 ни спрат още 360 000 000 евра може да се оправдае с "вносната" криза и с доносниците от опозицята.

67

преди 15 години

Преди 15 мин. минах от там и няма никакво задръстване. Стига са давали невярна информация.

66

преди 15 години

Мисля, че грешиш! Па.тката му е поне 40 см! Я виж като крачи как ръката му винаги е в джоба! Да я придържа, че може да се заплете из крачолите му и да го спъне!...Мъж та дрънка!/врели-некипели!/

65

преди 15 години

Ето отново прословутата ниска производителност на труда! Само не ми казвайте че работниците са виновни! Защото като кажат по телевизията че заплатите са ни най-ниски защото има ниска производителност, обикновените хора едва ли не трябва да се чувстват виновни за МЪРЗЕЛА на ръководните си кадри и за СКЪПЕРНИЧЕСТВОТО на собствениците за иновации.

64

преди 15 години

АКО НЯКОЙ СЕ ИНТЕРЕСУВА И ИМА МАЛКО УМ В ГЛАВАТА ЩЕ РАЗБЕРЕ ПРОСТАТА ИСТИНА ЗАЩО БГ Е НА ТОЗИ ХАЛ.ПИШЕШТИТЕ ТУК ИМАТ УМ КОЛКОТО ЕДНА КОКОШКА!А ЧЕ ББ Е ВИНОВЕН ЗА ТАЗИ ПРОСТОТИЯ Е ЯСНО НА ВСЕКИ НЕПРЕДУБЕДЕН СРЕДНО ИНТЕЛИГЕНТЕН.ФИРМИТЕ ИЗПЪЛНИТЕЛКИ СИ ГИ ИЗБИРА ТОЙ А ТЕ СЕ ВИЖДА КОЛКО И Е ПОТЕНЦИАЛА.АКО СТАНЕ ПРЕМИЕР..........ЖАЛНА НИ МАЙКА.

63

Петърчо

преди 15 години

... когато градът е тип "социалистическа гордост". Явно и в най-светлите си мечти, строителите на комунизма не са допускали, че това би означавало всеки да има автомобил. Затова уличките са тесни, паркинги няма, а сградите не са строени с гаражи на по няколко подземни и надземни нива.Та в тази ситуация как един кмет, па бил той съчетание от Айнщайн и Шварценегер да го оправи? Как? Аз ако бях, щях да забраня движението. Тогава улиците щяха да са пусти, въздухът чист, а софианци - с атлетични фигури.Това устройва ли те? Ако да - веднага се кандидатирам за кмет.

62

Ме хе

преди 15 години

Не мога да разбера какво толкова му харесвате на ББ - да кажем, че е силен и красив, атлетичен, с набола брада, патката му е 25 см, плешив (яко тестостерон), говори бавно и тежко, има добри очи, е.б.ал е 100 000 жени и всичките го искат отново... тва хубаво, ама освен това, трябва и да върши някаква работа, нали затова е там. Що си лислите, че който го храни му плащат. Я кажете нещо хубаво да е направил

61

Myleena

преди 15 години

Поредната простотия е налице!Съвсем в нещата, при положение че общината се управлява от некадърници и съответно конкурсите се печелят от тоя дето ще напълни най-много джоба на кмета!Писна ми от Супер тъпака Бойко!

60

Мухобойко

преди 15 години

*** тоз мухобойко голем тъпчо бе! Не можа ли да види, че релсите ги няма? Ама кво му дреме - нали е цоцнал парите от ремонтите, кво му пука, че хората не могат да си хванат трамвая. На тъпоглавите герберасти искам да кажа, колкото и да го защитавате - БиБи е виновен. Той отговаря по закон за тези дейности, и щом някой от подчинените му не си е свършил работата - да му иска оставката). Ако не - да подава свойта оставка. И без това София заприлича на помийна яма откакто е кмет. И преди него си беше 2 милиона, ама се поддържаше. Тоя обаче от крадене няма време да си свърши работата и заприличахме на ***.

59

преди 15 години

pi4 tezi koito idvat ot provimciqta sa tuk za da rabotqt ne da pravqt zadrustvaniq i drun drun.Tezi hora rabotqt i tikat kakto stolicata taka i stranata na pred za6toto koito raboti pla6ta danuci

58

ivo

преди 15 години

da znae6 asfaltirani bqha o6te predi 1 sedmica liniite pone v u4astuka okolo konstantin vel4kov i sa imali vreme da go iz4istqt ama kakto kaza nqkoi po dolu lipsva kontrol, a i e vqrno 4e kogato se napravi ne6t onovo vinagi g-n Borisov si prepisva zaslugata,a kogato ne6to ne e nared vse nqkoi mu e vinoven, nemoje taka !!!

57

аман от селяни

преди 15 години

ами преди 3-4 години не беше такава ***, защото селяните в София не бяха такива пълчища-много *** отговор-София все пак има ограничена площ-не може цяла България да се изсипе тук в мърсотията, ***, старите си трошки и манталитета си на овчари и София да е чиста. Колко от селянчетата, дошли да учат тук се връщат по родните си места всяка година-точно николко!Живеят в мизерни дупки, карат избушени коли с родна регистрация, но са на мама, на тате и на родата гордостта, че са в Софията. Затова не сравнявай София отпреди 3-4 години със сега, не може да става сравнение и от преди 3-4 месеца дори.

56

zashto togava

преди 15 години

Защо тогава обвиняваме Станишев за спрените еврофондове. Той също не е нито строител, нито месар, нито каквото и да е. За да не се изпълни както трябва един подобен обект инвеститора ( в случая Столична община) не е изпълнила задължението си на инвеститорски контрол. А общинската администрация се управлява както е известно от Бойко Борисов. Така, че твърдението ти 49 е невярно. Но сега ще разберем от Борисов, че виновен е не той, а Станишев, Петър Димитров, разбира се БСП, както и комунистите, които са вдигнали през 1923 година Септемврийското възтание, и които както се знае са виновни за всичко, което ББ не е свършеил!!

55

митко

преди 15 години

Прочетох повечето коментари и като се замисля май бухтата е прав . Вече се обяснявам защо има толкова много оплюващи коментари.

54

Петърчо

преди 15 години

Като чете човек форумите остава с впечатлението, че де що има българин не харесва нито ББ нито партията му.А социологическите проучвания от години сочат точно обратното. Особено за ББ.Възниква въпросът: Как става това?Един от малкото възможни отговори е: Организирани групи от висящи по форумите, които трябва да ги пълнят с кал. Схемата е доказано отработена, прилагана и добре известна в Русия, където тези групи следяха да не се говори против Путин.

53

преди 15 години

Петърчо, ами и преди идваха ***. Казвам, че ББ не прави нищо, с което да реши сериозните проблеми на София - трафикът най-вече. Със 100 преасфалтирания, синя зона навсякъде и 500 000 паяка няма как да стане това. Не разбираш ли, че той няма идея какво да направи, седи си в Банкя или по тенис кортовете и едва ли е пътувал от Латинка до орлов мост за почти 30 минути като мен всяка сутрин.. а и това време се увеличава. Още - Витошка и Графа са пешеходни вече, браво, но алтернативи имат ли - не. А строежите за прословутото метро мине не мине и "откраднат" нови 20-30 квадрата от улица или зелена площ - градинките при Паметника и Кристал са вече наполовина, а при ЦУМ половината тротоар е вече улица.

52

Дани

преди 15 години

Да не е някаква провокация тая статия. Чак пък толкова - да асфалтират травмайната линия ми се вижда прекалено.