40

Анонимен

преди 1 седмица

Тия селски хитреци разбират преговорите като поставяне на условия само от тяхна страна. Те искат от нас, но и изискват да ги слушаме и изпълняваме. Нали ги видяхме как се държаха на предишните преговори като селски бегове. Никакви преговори.

39

Анонимен

преди 1 седмица

Ние не искаме да има решение за вас сърбоманчета антички, капиш комрадс :)))

38

Истината

преди 1 седмица

До Soli Invicto Хе....хе...така ли пише в сръбската енциклопедия....дай инфо от извора,дай летописи за наличието на македонска държава...ей човек,сам не знаеш колко си зле..

37

Љупчо

преди 1 седмица

Булгария е Македония. ЕС е диктатура на иладници глупости. Македонците се против влезането во ЕС.

36

Анонимен

преди 1 седмица

Трябва да има пълно игнориране на тази смешна територия. Къса е на всички дипломатически отношения и анулиране на българските паспорти дадени на тъподонците. Затваряне на границата.

35

Ze nigmar

преди 1 седмица

https://youtu.be/MHTvwczboLU?si=RkWAxOM5h9FTS_2i

34

Анонимен

преди 1 седмица

Все си мисля, че ако пуснем ония *** от Факултето, Столипиново и т.н. с една безплатна екскурзия от БДЖ и за един ден няма и камък да остане от това подобие на държавица. Само, че и релсите, и влака на връщане ще изчезнат, ама това са подробности.

33

Барселона

преди 1 седмица

Целият ЕС е наясно какво трябва да правите само Вие не знаете...това означава че още не сте подготвени за влизане в Съюза,нали така...С тези общи приказки ,с това незачитане на Договорите които сте подписали,далече няма да стигнете...

32

Анонимен

преди 1 седмица

Разкарайте го най-накрая тоя ncuxonaт, защо ни занимавате с него?

31

Анонимен

преди 1 седмица

тъподонците налазили в Българската новинарска страница на коментарите. И к в и ч е н е т о е огромно. Що бе? Не да не ви четем шип тарс ките глупости? А и този о ли го не знам какво чака от България, но Гърция започва да минава ей така лекичко из одзадзе и като започне да ви помпи ще се пишат епопеи. А да вие бяхте не знам си какво, ами трябва да изтриете Гръцката и Римската история 3000 години плюс. Смях

30

Soli Invicto

преди 1 седмица

Правилно се казва Македонската Империя. Империята на Богът Слънце Аполон, Непобедимото Слънце! На знамето на Македонската Империя има истински лъч от слънчевата светлина. Първият македонски цар Херкулес е откъснал лъча от Слънцето и го е сложил на знамето на Македония, за да блести над цялата Земя! Целият Свят е Една Империя, Свят без война! Свят без граници! Поклонете се на Непобедимото Слънце бог Аполон!

29

Анонимен

преди 1 седмица

С лъжци и крадци има само едно решение - вето!

28

Урсула

преди 1 седмица

А е кой ви бръсне вас за македонската идентичност! Виждате какво става с украинската идентичност, подкрепена от Сталин, както и вашата македонска идентичност, подкрепена от същия. Ако не ви е срам от това, дръжте на македонската идентичност, но после не се оплаквайте и не просете като Зеленски!

27

НИКИ ПЪНЧЕВ 100 БОНА

преди 1 седмица

ЖЕНИТЕ ВИНАГИ СИ ИЗБИРАТ СИЛНИЯ ДА ВИДИМ МАКЕДОНИЯ КОЙ ЩЕ СИ ИЗБЕРЕ СЪРБИЯ ИЛИ БЪЛГАРИЯ

26

кресналия

преди 1 седмица

Оставете ги тези м.а-ло.у-мн.ици.Отродили се българи,със сръбско самосъзнание.Но ние сме си виновни,че им дадохме около 100ооо български паспорта.Сега са на запад,и все пак подпомагат с пари роднинните си.Ако не им бяхме дали паспорти,тези 100 000 сега щяха да са още толкова безработни.И да ги видим.Твърдо,с юмрук по масата,и никакви отстъпки.Докато им уврат чутурите.

25

Анонимен

преди 1 седмица

Да, двама, каквото трябваше ние го свършихме. Че и повече.Сега е техен ред или ЕС през крив макарон ще гледат.

24

Анонимен

преди 1 седмица

Не е работа на България да търси решение за БЮРМ нито БЮРМ ще поставя предложения и условия на ЕС. Има договор, подписан от всички държави-членки на ЕС и от БЮРМ. Въпросът е приключен. Много хубаво правят нашите политици като спряха да комуникират с този човек. Той трябва ясно да разбере, че с югославски лъжи няма да стане и какво значи това да си подписал международни договори.

23

История

преди 1 седмица

Ванчо Георгиев....Митко Панов...все антички македонци...с чисти македонски имена...Пътят Мицков е начертан.само трябва да спазвате правилата и условията...нищо повече и без ала...бала...

22

Анонимен

преди 1 седмица

Истината е, че името Бивша Югославска Република Македония е неправилно. Тя си е все още Югославска Република Македония. Не е бивша.

21

Анонимен

преди 1 седмица

Мицкоски пак се опитва да разсъждава, ама не му се получава...