42

Анонимен

преди 1 седмица

ЕС и САЩ се заблуждават, че иде реч за някакви територии, които "Путин" искал да завземе... За много по-сериозно нещо иде реч и то е, че руските елити разглеждат държавата Украйна като най-сериозната заплаха за своята национална сигурност и оцеляване. Простото предаване на тези области на Русия няма да разреши този проблем. То не представлява гаранция ни в най-малка степен, че продължаването на руската държавност е сигурно. Тази война няма да бъде приключена от Путин и Зеленски....

41

Анонимен

преди 1 седмица

Русия ще продължи да бие по Украйна болезнено, но акуратно. Целта на Русия не е да върне Украйна в каменната ера, защото Украйна и без това вече е там, и Русия няма интерес да има такова нещо на границата си. Целта на Русия е да стане страшно в САЩ и ЕС, стратегическата цел на Русия е САЩ, а не Украйна.

40

Анонимен

преди 1 седмица

Заводите в Германия затварят, стотици хиляди германци остават на улицата. Шолц драпа за телефонен разговор с Путин.

39

шпек

преди 1 седмица

До Смех-Русиа нема да ги гони,само сте ги изпърже и дотам.

38

Анонимен

преди 1 седмица

Украйна, в днешната си битност на напълно завладяна и подчинена от Запада страна представлява системен риск за сигурността на Руската федерация. Ще се кара докрай. Половинчати решение няма да са достатъчни за гарантиране на оценяването на руската държавност. Още няколко години и ще се види

37

хе хе хе

преди 1 седмица

Германският канцлер Олаф Шолц ще проведе телефонен разговор с руския президент Владимир Путин, "ако прецени момента за подходящ". Това заяви на брифинг в Берлин официалният представител на кабинета на министрите на Германия Щефен Хебестрайт. Русия в лицето на президента Путин винаги е готова да отговори на всяко обаждане, друг е въпроса дали отговорът ще се хареса.

36

Край

преди 1 седмица

Край, войната свърши! Тръм официално обяви, че ще направи петрола 40 долара и Русия ще фалира за 24 часа. Всичко свърши! Русия отива на кино!

35

междувременно

преди 1 седмица

Изведнъж се появи нов миротворец! Тьпакът Шолц имал план за мир в Украйна, при това Украйна трябвало да отстъпи територии в замяна на мир! Бре, да му се не види! А какво стана с победата на бойното поле на оня eвродебил Борел? А какво стана с териториите от 1991г?

34

Анонимен

преди 1 седмица

Няма да има никакво примирие! Това са кабинетни мечти. Докато руснаците не постигнат исканото, огъня няма да бъде прекратен. На какъв език да ви го кажат руснаците?

33

Анонимен

преди 1 седмица

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

32

До 30

преди 1 седмица

Да не да и за това точно Шолц отряза Макарон с налудничавите му идеи

31

аз

преди 1 седмица

Стига сте давали думата на агенти на ДС.

30

Анонимен

преди 1 седмица

До 27:Германците не задават подобни въпроси. Те служат и "изпълняват задълженията си". Седни прочети малко история за тях. Включително служащите германци в концлагерите са недоумявали защо после ги съдят за престъпления срещу човечеството, след като те просто съвестно са вършили работата си.

29

До 26

преди 1 седмица

Май ти стана за смях с просешките си опорки

28

Анонимен

преди 1 седмица

До 26На колко години си? Остави тези военни компютърни игри и залягай над учебниците повече.

27

До 23

преди 1 седмица

И кой германец ще допусне да го изпратят да умира в Украйна, докато наглите украинци си ходят по мачове на стадионите

26

Смех

преди 1 седмица

Русия стана за смях.Не може да изгони вече месец украинската Чета дето е поела към Курск.Мани мани.. велика армия..Собствената им Руска територия е окупирана от Украйна...Поне стана ясно колко струват като армия щом и границата не могат да си опазят...

25

До 21

преди 1 седмица

За това ли Ревеш по цял ден,а?

24

Анонимен

преди 1 седмица

Не говориш, а лъжеш както всички останали. Украйна не е част от нато и ес, никога не е била и няма да бъде. Русия в момента е в пълното си право да удари всяка точка на нато и ес, това защо не го кажеш?

23

Анонимен

преди 1 седмица

Ако Германия се намеси пряко, целия ЕС ще изпрати войски. Ако Германия не изпрати военни в Украина, никой от ЕС няма да изпрати. Киев няма шанс без пряка външна интервенция.