108

Анонимен

преди 1 седмица

Украйна е агресор. И ще плаща репарации.

107

до 3тия свят

преди 1 седмица

Трудно ще го направи това. По-голямата част от суровия петрол идва от "ОПЕК+", а те са в по-топли отношения с РФ. Единствено Венесуела е сравнително зависима от САЩ и нямат много варианти за продажби освен към САЩ и то на цена каквато САЩ предложи. Разбира се могат да пробват да продават и другаде, но предвид географското им положение няма да е по-евтин от другия петрол. САЩ не могат да влияят на цената на петрола както едно време, когато всички извън РФ помпаха за тях.

106

да умират

преди 1 седмица

Да умират за поражението. Щом така са си избрали...

105

Анонимен

преди 1 седмица

Америкнаците като кърлежи изпиват европа и я наводниха с терористи

104

от Белгия

преди 1 седмица

Ауди затваря завода за автомобили, 3000 остават на улицата.

103

от Германия

преди 1 седмица

Фолксваген затврят заводи. Над 100 хиляди остават на улицата.

102

Анонимен

преди 1 седмица

Ще гласувам, само за да забия шут на Възраждане!

101

Анонимен

преди 1 седмица

A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

100

Бахура

преди 1 седмица

Наакаха гащите укропитеците...

99

От Русия

преди 1 седмица

В Москва не може да се разминеш от бели Лади!

98

3-я свят

преди 1 седмица

Тръмп обещал, ако бъде избран, да спре войната, като смъкне цената за барел петрол на $40. Бай Дончо бе президент в продължение на 4 години. Обеща да направи Пиндостан велик. Направи ли го? Или Пиндостан се срина до нивото на страна от 3-я свят?

97

Евроатлантик

преди 1 седмица

В началото на Войната не виждах как Русия би могла да победи Украйна,НАТО,и куп други държави просто няма логика,но виждам че Русия ги направи за смях, и колкото и да не искам да повярвам в това, те са на път да победят и да унижат слаба Европа и НАТО.

96

Тръмп

преди 1 седмица

До последния руснак!

95

Камала Харис

преди 1 седмица

До последния украинец

94

Анонимен

преди 1 седмица

Някой познава ли рускиня, в знак на протест да е върнала бялата Лада?

93

Русия и ОПЕК

преди 1 седмица

вдигнаха цените на петрола и газта, за да могат Иран и Русия да водят войни. Това причини и поскъпване на бензина и дизела, на пластмасите, изкуствените тъкани, фармацевтичните продукти, на електричеството и всичко останало. Тръмп обеща ако бъде избран да спре войната, като смъкне цената за барел петрол на 40 долара. Тогава Руската и Иранската икономика остават без пари за бомби, ракети и наемни войници.

92

Римолето

преди 1 седмица

Те тез дет са водят ветерани да не са били артелчици и склададжии? Как ще искаш да се продължи една война,която очевадно губиш.Жива манипулация на общото мнение. Има безброй начини да се договори нещо смислено, но нали трябва здраво да се лапат парички- така,че няма отърване докато не затрият цялия укронарод

91

ОПААА 77

преди 1 седмица

А посмали малко де. Нещо много голям го вадиш. с тази злоба явно се надяваш на премийка от шефа ама недей. Скоро и шефа ти, и ти, и ония оср аните синьо жълти ще сте в историята. В раздела глупави, най-глупави, че и изтребени. Ако не вярваш - разрови малко в историята та виж тези, които са нападали мечката как са свършили.

90

Подразделения на

преди 1 седмица

ВСУ обстрелват едно друго в Курска област. Руснаците им гледат сеира от въздуха.

89

Анонимен

преди 1 седмица

До ИВАН - я ти що ползваш западен интернет, западен телефон, западен компютър, западна кола? Защо не си купиш руски такива? А, да, защото няма такива - дори руските лади и москвичи са китайски сапунерки, на които им слагат само колелата в Мордор и гният за 1 година.