288

до 291

преди 1 седмица

не е ненужна тая война, аверо, нужна е на запада и янките, да ограбят богатата украинска земя, не виждаш ли как се срива икономиката на запада без руските суровини.....но, сметка без кръчмар не става, а кръчмаря е в кремъл и се казва в.в.путин!

287

Анонимен

преди 1 седмица

Един откaчен русофил преди месец тръбеше че руснаците ще направят мощно партизанско движение в курска област и с голи ръце ще издушат украинските агресори. Късе са партизаните бе господа русофили. Защо никой руснак не иска да спасява Путин?

286

Анонимен

преди 1 седмица

Украйна търпи големи загуби и войниците и бягат от фронта, а в същото време Украйна напредва към Курск всеки ден с километър два. Представете си че не търпеше такива катастрофални загуби и войниците и не се разбягваха като пилци при първия изстрел на путинските богатири, тогава Украйна вече щеше да е превзела Москва и Санк Ленинград. Руската пропаганда се чуди с какво да залъгва руснаците за да не емнат Путин дето им натресе тая никому ненужна война.

285

Анонимен

преди 1 седмица

Момчета, предавайте се, за да останете живи, нямате шанс срещу Русия.

284

НОВИНИ от ФРОНТА

преди 1 седмица

РУСКИТЕ СИЛИ НАПЪЛНО СА ОСВОБОДИЛИ ВАЖНОТО СЕЛИЩЕ КРАСНОГОРИВКА > оттам за последно преди седмица бе обстрелван град Донецк

283

Анонимен

преди 1 седмица

"Липса на хора,липса на боеприпаси,всичко което с движи се унищожава"Това казва всичко за случващото се в Украйна!

282

истината

преди 1 седмица

Поне държавата им дава оръжие в България е обратното.

281

Мда

преди 1 седмица

А Русия не търпи никакви загуби, там всичко върви по мед и масло !

280

истината

преди 1 седмица

Освен да направи като американците и англичаните да пусне свободно дрога на фронта LCD, морфин и т н. с цел привличане на повече хипита с автомати, че в Лондон вече не се търпи от тях.

279

1234

преди 1 седмица

Долна руска пропаганда! Как може да публикувате подобни глупости пък били те и 100%ва истина. Умните и красивите ще ви спретнат спонтанен протест.

278

Анонимен

преди 1 седмица

Преди 2 години руснаците бяха нескопосани, некадърни и глупави, а сега унищожават цели с оръдия в "реално време". Кога се научиха толкова бързо? Или може би винаги са си го можели. Могат да ни лъжат дълго време, но не могат да ни лъжат за винаги.

277

запознат

преди 1 седмица

До анонимен 275,А каква алтернатива имат руснаците? Нали по всички форуми украинците тръбят, че като извоюват победата в тази война, в Русия щели да настанат много тежки времена- държавата щяла да бъде принудена да плаща огромни репарации на Украйна, щяла да се разпадне и т.н. Предполагам не са много руснаците в Русия, които желаят това да стане факт! Само не стана ясно като се разпадне Русия, коя по-точно от бъдещите държави ще плаща тези репарации!

276

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 280 Това показва че на един убит украинец се падат 9 убити руснака. Ако е така щакто ти тъй-превратно го тълкуваш отдавна Покровск да е паднал в руски ръце.

275

Анонимен

преди 1 седмица

На всеки 18 руски войници се падат по двама бойци от украинските въоръжени сили. това казва всичко укрите са приключили войната. Време е за колапс на тн фронт.

274

Анонимен

преди 1 седмица

Не им се умира за вкиснатото Зеле.

273

Две могили

преди 1 седмица

никой нормален човек не ще да мре за кефа на англо-саксите

272

блицкриг

преди 1 седмица

Верваме на ''Юрий''

271

Хм

преди 1 седмица

Украйна трябва да умре като (измислена) държава и ще умре.

270

Анонимен

преди 1 седмица

До хубавец боецА ако беше руски кашик пратен на безмислен щурм с 0% шанс да оцелее щеше да ти е много хубаво нали, путинофилчо?

269

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 254 Дай едно истинско доказателство за изгореното знаме бе копейка! Всички *** знаете само едно и също - Алеята на ангелите в Донбас, Минските споразумения и "уж убитите българи в Одеса и изгореното българско знаме" , за което имаше истинско разследване, че е фейк/лъжа, ама на вас копейките нали мозъците са ви полирани .......Вие сте родоостъпници български - всичките руски мекерета, четете поне Ботев да видите какво е смятал и писал за Русия...