185

Какво следва

преди 1 седмица

Какви още оръжия ще дадат САЩ на Украйна? Само атомно оръжие още не са им дали. С тия балистични ракети Украйна няма да спечели войната. Балистични ракети си произвеждат и Хамас. Но хиперзвукови тактически ракети, каквито в Русия вече са на въоръжение, засега дори и САЩ нямат.

184

Стига глупости

преди 1 седмица

До Срам!: Не се прави на баба Ванга. Не ти стига пипето за това. А колкото до шефът на ЦРУ, той просто няма какво друго да каже.

183

Анонимен

преди 1 седмица

А ако греши? Най-много да гръмнат украинците или европейците. Американците това не ги интересува.

182

Срам!

преди 1 седмица

Догодина по това време, възхваляващите руската военна мощ ще се скрият в миши дупки не от страх, а от срам,заради фантазиите си на възхвала на крепостните. Иначе, с края на войната светът ще си отдъхне.

181

Анонимен

преди 1 седмица

Най-накрая и ЦРУ си призна, че Украйна е само опитно зайче. Щом въпреки опасенията са продължили ескалацията значи не им е пукало особено за тази територия. САЩ са готови да воюват с РФ до последния украинец, от тази гледна точка няма проблем с ядрен взрив там. Дори напротив най-накрая пропагандата им ще се сдобие със силен коз.

180

ЦРУ Мустака

преди 1 седмица

Продължавайте да ръчкате мечката. Очакванията ни са че няма да се разяри.

179

До 182

преди 1 седмица

Ама като карат защо се редят за помощи или са крали и знаят,че рано или късно всичко свършва, защото са дошли от най-бедната страна в цяла Европа

178

До 179

преди 1 седмица

Абе просяк и британския министър на отбраната, който нарече Зеленски нагъл неблагодарник и той ли е русофил или на всички им писна от украинските Вилидж Пийпъл без мозък

177

Анонимен

преди 1 седмица

Украинските. просяци както е написал един приятел карат коли и джипове по 100 000 лв,гадовете много са нахални и нагли ,бой по украинските фашисти нашите политици като ПП им подаряват оръжия и милиони ,и са слуги на Украйна

176

Анонимен

преди 1 седмица

Тоест, признава, че ЦРУ са сгрешили напълно с прогнозите си до момента, поради което призовава да му имаме доверие на прогнозите...

175

Анонимен

преди 1 седмица

До До 172 Русофилино ти освен думата просяк друга дума знаеш ли от българския език или не.

174

Анонимен

преди 1 седмица

И,от ирония дали има бивши русофили,нека са споделени минусите,полза няма.Има и бивши души и идеали ,нали.Всяка сутрин те гони инстинкта да станеш,за да е и с.Според някои бивши доктрини.Голям слуз на бивши виждам от успешничек пред утин ,който ми е все тая къде и как е,жалко за русия.Защото и да ,укрите,както толкова се напъват да правят магии тук,тя пак сама ще си го н.Просто обича да и е зле,нешастна и винаги да има виновен.Трийте,трийте,тя няма да стане 'по малък мазохист и феновете и успели

173

До 174

преди 1 седмица

На тая украинска психиатрия ограда няма ли

172

Анонимен

преди 1 седмица

"Западните лидери не трябва да се плашат от заплахите на Кремъл за ядрена ескалация"---------------Да не вземаме насериозно държава с ядрен арсенал по-голям от американския? Поредната кyxa лейка станал директор с връзки.

171

До 172

преди 1 седмица

И някой тролея ли са целия свят или няколко просяка

170

Анонимен

преди 1 седмица

Велика България може да има ЕДИНСТВЕНО, ако територията и е на 3 морета. Не може да си "забоден" на кръстопът и да си фактор със 144 хиляди квадратни километра. По-скоро Сърбия ще увеличи територията си за сметка на Петрич и БГ Македония...защото най-големия грях е невежеството, дами и господа!

169

До 169

преди 1 седмица

Да бе за това Европа се напълни с украински просяци дето искат да се връщат в тайна Украйна,а само развавят просешки лозунги на който и децата им се смеят

168

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 168 "руснаците са хитри" То ако имаха поне грам мозък руснаците нямаше да нападнат Украйна и да станат за присмех с така наречената втора армия в света.

167

Анонимен

преди 1 седмица

"Шефът на ЦРУ: Бяхме убедени, че Русия ще използва тактически ядрени оръжия"...................Значи разузнаването ви е пълен виц.

166

Анонимен

преди 1 седмица

Никой от шефовете на ЦРУ,МИ6 и разни други джендърляци не е дорасъл в главата,за да се опитва да анализира и дешифрира ходовете на Путин! Той е невъобразимо интелигентен и ерудиран,перфектно подготвен професионалист,който познава мръсните калташки номера на западните хищници! Затова винаги е поне един ход преди поредния им гаден номер! Лидерът с най-високо доверие в Европа! Всички останали евролидери да си съберат процентите доверие което имат не могат да го стигнат! Путин е недостижим!