61

Зевс

преди 1 седмица

Искам да си купя българси електрокар от завода на Кирето в Ловеч :)

60

Анонимен

преди 1 седмица

Японска или Европейска кола, ама са скъпички, как пък не видях един украинец тук по морето с Дачия или китайско возило .

59

Активите на ТЕСЛА

преди 1 седмица

са 106 000 000 000 долара за миналата година. Нещо за кЕтайският asset!? :D

58

Интересно

преди 1 седмица

Много ги хвалите тия китайски консерви, ама всички карате западни коли!?! Как става това? Сега, някой умник ще каже че ги няма, друг ще каже че са скъпи, трети ше излъжи че има китайка! Ама факта си е факт, първо в България вече ги има и второ са по-евтини от западните! Пак питам, защо карате западни коли? Хахахаха! Карай да сме живи и здрави!

57

Анонимен

преди 1 седмица

Пазарната икономика не ни харесва, когато ние не печелим от нея. Свободна световна търговия, когато грабим от колониите и спираме развитието им, обвиняваме ги в неконкурентоспособност и слаба икономика.

56

Анонимен

преди 1 седмица

До 54:Дават дават ги.. специално даже ги рекламират в фейса.. луксозни премиум коли на Мерцедеси, Ауди-та по 300 хил. Км ги купуват за 80 бона, 100 бона.. кой ли ги купуват? хора които уж "работещи" в Европа)))

55

Анонимен

преди 1 седмица

Който се труди ще сполучи , който не се труди ще стане САЩ .

54

Какви 100,000 лева

преди 1 седмица

В Китай нормална ел. кола струва 25-30 хиляди лева. Тук я омитяват на 100% така че благодарение на европейските ни управници които милеят за нас, ще ни струва 50-60 хиляди лева.

53

Анонимен

преди 1 седмица

Това първо няма ремонтиране. Второ се разпада след половин година и трето батериите се палят за добро утро. Ако не е в движение ще е в гаража докато спиш. Да си взимат тарикатите. Ще се кремират безплатно. Даже ще им излезе по-евтино от траурна агенция.

52

Анонимен

преди 1 седмица

Не познавам нормален човек, да даде 100 хиляди за еднодневка!

51

Анонимен

преди 1 седмица

Само шарлатани и шмекери могат да си позволят такъв автомобил!

50

До 47

преди 1 седмица

Правят уникални автомобили. Европейските производители са всеки ден на колене в Брюксел и се молят за 100% мита срещу китайските им конкуренти. Вижте да кажем тези две коли Ли Ауто и АЙТО. Влезнат ли на европейския пазар, Мерцедес и БМВ и ФВ се сгромолясват. https://youtu.be/IcvNfkGnbzY?si=j8cirOVou9c3URmI

49

СалмонЕЛКА

преди 1 седмица

Евроатлантически истеричен писък,неолибера3тки вой и демократична паника е обзела брюкСелските зелки! Урсулю к8ичи отчаяно в Юропарламента и ръкомаха яростно като любимия си австрийски художник с мустачките! Екоклиматичните ши33ита се търкалят по площадите в безпомощен ужас! ОМакрон лекува стреса с горещите прегръдки с група Гриндери на плажа.Шмолц се крие и подминава репортерите,които задават неполиткоретни въпроси...Красиво е! :)

48

Анонимен

преди 1 седмица

Какво стана сега- гадният комунизъм, разбива на пух и прах алчните капиталисти? Разбирате ли в каква химера живеем, как ни промиват мозъците, и как единици правят пари, на гърба на милиони трудови хора? Заслужават да бъдат заливани от бежанци, демоните от запад !

47

Анонимен

преди 1 седмица

Фолксваген нали беше кола на народа уж.. значи не са били точно така.. китайците могат да произвеждат още по-достъпни коли отколкото вагаджиите..

46

Анонимен

преди 1 седмица

Нормалните българи караме над 20 годишни коли! След 20 години, къде ще са тези китайски автомобили?

45

Вижте тая кола

преди 1 седмица

Масажи, подгряване, обдухване, телевизори и контрол с жвстове. Има всичко от А до Я и е с 900 км пробвг с едно зареждане. И да, струва колкото Е-класа на Мерцедес, но е доказателство че Китайците правят сериозни автомобили. https://youtu.be/xondrNMKdZ8?si=Cwxuhrdld4g96HQp

44

Анонимен

преди 1 седмица

ЕС кога ще разбере че не са конкурентоспособни вече.. производството в целият континент много пъти е по-скъп.. няма евтин газ от Русия вече..

43

Анонимен

преди 1 седмица

Щом налагат по-високи мита, Китай няма да им остане длъжен.

42

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 42. Добре.