62

Истината

преди 1 седмица

Каквото и да си говорим, както и да го извъртаме, Истината си е ЕДНА... След трагедиите с американските астронавти в совалките са многократна употреба заради които НАСА обра всички негативи и критики. Космическата агенция на САЩ толкова я хвана страх за скъпоценната си репутация че ОТ ТОГАВА предпочита да наема подизпълнители за каквото и да било свързано с хора в Космоса. Преди руснаци а сега си намери нови удобни БУШОНИ като Мъск и Боинг. Авариите са неизбежни, но вече НСА няма да е виновна.

61

Питане

преди 1 седмица

Някой да е чувал за путинско-*** компютри, телефони, качествени телевизори, леки коли, хладилници, самолети, овенна техника и так далее, да се напъне, но не много, и да даде немедлено ответ.

60

Зрител

преди 1 седмица

За любопитните дзрители тъдява: Asteroid will strike Earth later today, astronomers say but it should be fine /// Путин да побърза със Спец. Овенната Операция, защото не му остава много време. Армагедон иде със страшна сила.

59

Може и да не се

преди 1 седмица

върнат. Късно днес, голям метеор ще изтряска Земята. Четете западната преса!

58

Анонимен

преди 1 седмица

И тук ли путинистите отново ни доказват колко е инфантилна тяхната пропаганда - хората развиват технологии за овладяване на Космоса, техният фюрер завладява села, след като губи част от своята територия. Два Свята, путинисткият е излишен!!!

57

k

преди 1 седмица

До АнонименЗа космическите кораби за многократна употреба пиша-не за ракетите.Имат космически кораб спейс Х,имат и Боинг/куц засега,ама си кацна/.Ракетите на спейс Х са съвсем друга бира.Пропаганда е да твърдиш,че СОЮЗ,дето вози само по 3 *** човека и който е от времето малко след Корольов е върхът на сладоледа.

56

Анонимен

преди 1 седмица

Тия кравари много изостанали ...генетично заложено

55

Анонимен

преди 1 седмица

До k, Нещо си се понадъхал с пропаганда без никакви знания. Мъск не е направил нищо за многократна употреба, защото той подменя цялата горивна система и двигатели след полет, за многократна употреба е само корпусът на ракетата. Освен това те не винаги успяват да кацнат, тази година 2 се разбиха, така че малко по-полекичката с пропагандата за преизползваемите ракети. На всеки 5-6 връщания едно е неуспешно.

54

Космо Нафта

преди 1 седмица

Истински "СтарЛайнар" за 4.5 млрд. долара и с тия извадени от пенсионерския клуб на НАСА "астронаФти Бари и Сунита, какво друго да се очаква? До Анонимен : До сега на кого са умрели? Малък си, не помниш. НА НАСА умреха. ЧЕТИРИНАДЕСЕТ АСТРОНАВТА във взривове на две совалки за многократна употреба, такива с каквито сега експирементира Мъск. За тебе може да е нещо незначително, ама НАСА от тогава започна да използва руснаци да ги возят го МКС и СПРЯ всички свои програми с хора. Сега ползва Мъск

53

Анонимен

преди 1 седмица

Американците не мирясват докато някой не умре, сега в момента играят руска рулетка на кой ще се падне героизмът да загине в името на американската космическа програма, както в доброто старо време.

52

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 58, ами на совалката Чалънджър умряха 7 човека, Колумбия също погреба 7 астронавта и американците прекратиха всякакви експерименти с хора. И тогава като Мъск си мислиха, че могат да направят преизползваем кораб, ама не им се получиха нещата. Освен това совалките не стигаха до космоса, а се пличкаха в термосферата, не са били в космоса, на кой му е нужен този разход за нищо?

51

k

преди 1 седмица

Боинг такъв-онакъв,ама освен,че самолетите му летят постоянно и по целия свят успя да направи и космически кораб за МНОГОКРАТНА употреба,който успешно летя 3-4 пъти до МКС и обратно.Чакам Аерофлот или по-скоро Илюшин да речем,да направи нещо подобно.

50

Българин

преди 1 седмица

Вместо 8 дена, 8 месеца? Дали са си взели толкова бельо и дрехи? Да не осмърдят МКС.

49

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 57. Досега на кого са умрели, че и на Мъск ще умират и що ще умират ?

48

Анонимен

преди 1 седмица

Сега и на мъск като му умрат 4 човека и всичко ще се закучи напълно.

47

Христо Христов

преди 1 седмица

Американофилът по същество е неграмотен и некадърен про'с'так, дето мрази всичко и на когото даже родителите са му виновни, че са го създали. Факт.

46

бл

преди 1 седмица

Американци, наберете 1-800-ros-cos - надеждни руски космически услуги на достъпни цени.

45

Анонимен

преди 1 седмица

До Трудно е да си 53. Той тоя е така - изръси нещо налдничево и кат не мине неговата започва вече да плюе по тоя и оня и си представя, че много ги е обидил и унижил. После изчезва. Сигурно тича в тръс около панелката за успокоение на нервите.

44

Трудно е да си

преди 1 седмица

глупав без да ти личи до 30. Анонимен!

43

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 50. То друго в глъвичкътъ ти си и нема... Празно пространство. Таквиз сте нервоатлантите. Абсолютно неспособни и незнаещи.