107

Анонимен

преди 1 седмица

САЩ убиха няколко стотин хиляди с атомните бомбардировки над Хирошима и Нагасаки, при това само цивилни, без ниакъв военен смисъл.

106

Анонимен

преди 1 седмица

САЩ убиха един милион цивилни в Ирак, от които 200 хиляди деца, и после държавният секретар на САЩ каза, че тези деца са заслужавало да бъдат убити, за да спасят САЩ света от оръжията за масово унищожение на Саддам Хюсеин, което се оказа пълна лъжа, никакви оръжия нямаш, ей така избиха един милион цивилни.

105

Анонимен

преди 1 седмица

САЩ вече попаднаха в украинския капан, а сега и в израелския капан.

104

Анонимен

преди 1 седмица

Години наред Европа профитираше и се развиваше в благоденствие благодарение на изключително изгодните цени на ресурсите които купуваше от Русия. Но те не искаха да купуват изгодно, искаха ги без пари, затова започнаха войата в Украйна. Е, сега всичко свърши. Европа отива на кино.

103

hitko

преди 1 седмица

Истината е една,...че руските фашисти никога не са могли да се справят в един конфикт без чужда помощ, както беше и във Втората Светова. Ако не бяха краварите и Западния фронт, сега щяха да шпрехат немски, а България щеше да е на 3 морета.....Баси късмета!

102

Нагло Саксофонов

преди 1 седмица

Урина наруши Минските съглашения и изби хиляди руснаци (вкл. и деца) от 2014 до днес не само в Донбас. Против Русия подобни агресивни терор действия са недопустими и всеки ще си понесе наказанието, което е заслужил. Затвор или вечна командировка при бандера. Ясно е, че пропагандата проми главите на много хора, но победата е V правдата!!!

101

Слава Урине

преди 1 седмица

Скоро идва зимата, а така нар. страна украйна нямат ток.

100

Анонимен

преди 1 седмица

Кличко кара Ламборгини и си почива в Дубай, Тайланд, Барселона и Монако, а украинците измират като мухи на фронта. Ако им провърви да оживеят са останали без крака, ръце и т0пки.

99

А кажете го

преди 1 седмица

На простите центаджии,да видят техниката направена от западни перални ,как била много зле.

98

Що?

преди 1 седмица

До Анонимен Аз им вярвам. Също така, вярвам, че поне част от тези, които влязоха в Курск и оцелеят ще стигнат чак до Сибир. В затворническа колония.

97

До Анонимен

преди 1 седмица

Да,мислим и виждаме как повече от месец вече славната руска армия от наборници на по 18-20г. ,не може да избута тия 25 хил украйнци ,които са на квадрат 30х30 км хахахахха

96

Русия е мощ

преди 1 седмица

Taка нар. украинец няма родина и той много добре знае това. украинеца е руснак, но нацист и той не се бие за родината си, той се бие за чужди ценности. Той не се нуждае от свобода, а просто иска да убива руснаци. Истинските руснаци се бият за родината си, за народа си и за правдата. Всеки вдигнал ръка срещу руския народ ще си понесе накаZаниетO. Сила V правде, а V правде и ПОБЕДА! Враг будет разбит! Победа будет за нами!

95

Денко Сапунчето

преди 1 седмица

Една от причините Русия да бъде вероломно нападната от нато е, че Русия не съблюдава нормалните пеераско-джендърски ценности.

94

Анонимен

преди 1 седмица

Украйна постоянно напредва (според БГ платените СМИ), а все са на 30 км и ни мърдат ни шават . Кой ви вярва на вас бе цръвули?

93

Анонимен

преди 1 седмица

Бойците от групировка "Север" и Севастополските морпехи неспирно унищожават укро-нациската нечист в Курска област. Отважните бойци от групировите "Център" "О", "Запад" "Z" и "Восток" "V" напредват с бързи темпове в Донбас като са стигнали до окрайнините на гр. Покровск. Така наречената окрайна се денацифицира и демилитаризира стремително.

92

Анонимен

преди 1 седмица

Русия създаде нов ФПВ-дрон камикадзе под името "Княз Вандал Новгородский". Този дрон работи с оптичен кабел и нито една система РЕБ не може да му противодейства. Сигналът е отличен, а изображенията са супер изчистени. Руснаците ви пръскат русофоби, нацяги и джендери. За да живеете трябва да се предадате.

91

Анонимен

преди 1 седмица

Вие наистина ли си мислите, че украинците с 5 бригади/полка, това са максимум 25 хил човека, ще успеят да завладеят Русия? )))) Навлезнаха в Курска област в квадрат 30:30 км и отделни малки групи навлизат с бърза скорост на още макс 10 км навътре. Прилича на набезите на тер. групировка Боко Харам в Нигерия, Чад и Нигер. Ефективност нулева. Брутални самоубийствени рейдове. Американският генерал направил тази стратегия със сигурност е някой некомпетентен джендър

90

УкроКраварски к0птор

преди 1 седмица

В мините на украйна масово бачкат жени. Мъжете са могилизирани и пируват при бандера хахахахаха. Украйнските жонки преди си крепеха мирижливите пutки и имаха по 5 + деца, сега са вдовици и копат въглища хахахаха

89

Хмм

преди 1 седмица

Но ядрените централа са достъпни, а зеленият агент на МИ6 проявява смущаващо силен ентусиазъм да аварира поне една ядрена централа, независимо, дали е на украинска или на руска територия.

88

Анонимен

преди 1 седмица

Ква изгорена украинска техника, Украйна вече цял месец освобождава все повече територия от Путинoudite