42

Народна мъдрост

преди 1 седмица

"Като се обърне колата-пътища много"

41

незнайко

преди 1 седмица

Електроратът,е като лъва,юнака балкански;ДЪЛБОКО ЗАСПАЛ!!!

40

Анонимен

преди 1 седмица

Костя и Цомчо си бъркат по дупките,опитват да забремене некой от тях,ама явно и двамата са ялови.

39

Мда

преди 1 седмица

Трудна работа-народът още не е разбрал какво значи наказателен вот...

38

Гъбарко

преди 1 седмица

Ще ходим за гъби! Кви припънки стават,чууудо!

37

Адекватен избирател

преди 1 седмица

Ще гласува само ЗА Възраждане. Другите, така наречени, партии всички са изложили по един или дур начин, особено гербанки и дъпъсанки.

36

Недоволен гражданин

преди 1 седмица

Прецакахте хората с тези прегледи на автомобилите. Не успях да мина, оставам без кола, а ми трябва. Нямам пари за нова. *** мръсни, няма да гласувам за вас. Вървете на майната си.

35

Анонимен

преди 1 седмица

С алчността си, наглостта си и безнаказаността си, политиците успяха да отвратят хората. Нормален човек не би гласувал защото няма за кого. Всички със собствените си очи виждат как забогатяха всички и какъв охолен живот имат за разлика от хората. Всъщност те окрадоха труда на бабите и дядовците на които дават по 500-1000 лв. пенсия, а те с толкова си увеличават заплатите по три пъти годишно. Няма кой да им гласува каквото и да било доверие. Хората по селата са уязвими.

34

Без мен!

преди 1 седмица

До сега не съм пропускал вот. Тържествено обещавам ,оттук нататък повече да не гласувам! Не виждам смисъл. С нищо не ми се подобрява живота. Всяко ново правителство почва да решава проблемите на ....Украйна! Да,правилно прочетохте,Украйна! То не бяха безплатни квартири по морето,парични помощи,оръжие,Зеле-Меле,Кулеба,Тагаренко,Пасето ...Ауууу направо отврат! Няма да гласувам,даже ще спестя 8 лв. субсидия за партията от моя глас,да Го дуат...

33

Надарен

преди 1 седмица

Костя Копейкин да ми яде У Я,лаппай УЯЯЯЯ Костяяяя до ммъдете го налаппай.

32

До Против

преди 1 седмица

Всяка бюлетина, в която е отбелязано смятаното за "протестно" квадратче в интегралната бюлетина, е действителна. Преразпределя ли се протестният вот? Отговорът е "Не". Няма риск, ако гласуваме с "Не подкрепям никого", това да се окаже в подкрепа на някоя партия или кандидат. Но, Всяка партия печели от негласуващите пропорционално на това, което е спечелила от гласуващите. Тези, които имат най-много гласове, вземат най-много и от гласовете на тази, които не са гласували.

31

Анонимен

преди 1 седмица

Само до прозявка! Вече имаме заплати по 3 милиона!

30

Анонимен

преди 1 седмица

Възраждане ИТН ППДБ ГЕРБ БКП ДПС това са кой как какво 4 години

29

Анонимен

преди 1 седмица

На Борисофф му е все тая, ще има ли редовно правителство, след като може да управлява чрез служебното чрез Главчев!

28

Кръчматъ

преди 1 седмица

Ще доведе ли политическата криза до събуждане на електората? ----- Неъ!!!!! Напротив, още повече ще убеди хората, че цялата ни политичиска шайка наричана от някои "елит", се състои от стари и млади ненаситни К.....и!!!!

27

Против

преди 1 седмица

До 24. И как ще разпределят гласове, които ги няма? Въртят, сучат да се вкарат в оазиса на кражбите( парламента)!

26

Анонимен

преди 1 седмица

Събуждане ли? Че то няма за сой да гласуваш. Ако отидеш до магазина и видиш, че всичката храна е развалена ще си купиш ли такава? Хората няма да гласуват за повече от същото. Политическа криза има заради политиците и политиката, която са и продължават да водят. Приоритети, които пренебрегват и игнорират народа за сметка на угаждане на лични и външни интереси. Електората е уморен и отвратен и отлива ще е по-голям.

25

Анонимен

преди 1 седмица

Всичко е планирано, а водешите партии са се договорили задкулисно. Целта е именно да се срине участието в избори и отвръщението на електората до пълната му апатия към политическите процеси. Това ще помогне да се запази статуквото

24

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 23 - Не, разпределят се гласовете на негласувалите.

23

Анонимен

преди 1 седмица

Наистина ли "не подкрепям никого" се разпределя между първите като , че са гласували за тях според ИК. Аз за това гласувам за партия, която няма шанс за парламента, за да не могат да ми отктаднат гласа тези крадци!