204

Анонимен

преди 2 седмици

Блатния гьол,така наречен Расийска Федерация е пълен със всякакъв азиатски планктон,който за 1000 долара е готов да умре в чужда държава за дрогираното джудже от Кремъл!

203

Шукевич

преди 2 седмици

Събудете ме след 100 години и в Расиа пак само ще се пие и краде!

202

Ванга бе права

преди 2 седмици

Антихристът Путин ще дойде от Изток и ще донесе войни,смърт и страдание. Тогава ще бедя спрян от Владимир,който ще възроди истинската Рус. Киевска Рус!

201

абе

преди 2 седмици

тоя не е ли някой двойник, както тръбяха една през друга продажните медии! като гледам какъв е бодър, ще успее за завърши специалната операция, а може и друга да подхване, накъм брюксел!

200

ППДЕБЕЕЦ

преди 2 седмици

Те потънаха и всички украински гемии, както и гемиите на Зеленски :)

199

Анонимен

преди 2 седмици

Червените линии на Путин станаха кафеви и той периодично ги размазва.

198

ППДЕБЕЕЦ

преди 2 седмици

Да живее др. Путин дълги години, за да не идва Медведев и да тормози тролейбусите тук :)

197

али

преди 2 седмици

Въвлече страната и себе си в една безумна война! Върна Русия назад с десетки години.... Излъга ви един клоун (шоумен) на име зеленски. От тук насетне ако остане със загубата на Курск бъди доволен......

196

Развеселен

преди 2 седмици

До ППДЕБЕЕЦ "Дори вече си мисля, че операцията в Курск е дело на самия Путин." Да, точно :))) И карабля Мацква потъна, за да заблуди уркаинците за слабостта на Русия.

195

анонимен келеш

преди 2 седмици

Абе Вова те руснаците може и да изхвърлят украинците от Курск,обаче с цената на колко жертви още от ваша страна?:):):)Още 100К?:):):)Ние Натовците броиме труповете и ти гледаме сеира с чаша Узо/ракия в ръка от плажа и ти се смееме с глас:):):)Как ги нахака вече 3 години в тва блато твоите руснаци само ти си знаеш:):):)Голем си:):):)

194

Анонимен

преди 2 седмици

За какво ни показвате тая проста неоригинална чичка изобщо? Казал ли е нещо особено важно, интересно и с новинарска стойност? Не, просто говори шаблонни глупости, на мазен руски. Сиктир.

193

Свещен дълг

преди 2 седмици

Путин предполагам е начело на войските и с голи ръце посича врага той нали побеждава мечки, крокодили, хипопотами, а и е безсмъртен полубог ***.

192

Анонимен

преди 2 седмици

Абсолютно е прав, удивително е с каква лекота украинците излязоха от удобните и защитени укрития на отбранителните си линии и отидоха да *** в Курск. Това нормален и отговорен украински управляващ няма как да го позволи, особено като гледаме как отбранителните им линии в Донбас се разпадат. Това или са ги накарали американците за да отбележат точка за Харис преди изборите или украинските управляващи са извънземни. Иначе трудно бихме си обяснили за какво трябва да умрат 30 000 украински военни.

191

ППДЕБЕЕЦ

преди 2 седмици

Дори вече си мисля, че операцията в Курск е дело на самия Путин. Толкова добре се подредиха нешата в ДНР. Не случайно Зеленски уволни половината си министри, явно замесени в тая продажна за Украйна операция в Курск :). Путин само се подсмихва.

190

Анонимен

преди 2 седмици

Товариш Путин живее в първата половина на миналия век.

189

ППДЕБЕЕЦ

преди 2 седмици

189, провежда се контратерористична операци, в която Армията на Русия има помощни функции. Специална военна операция се провежда на териториите на ДНР и ЛНР. Тия В Курск са там, за да не се пречкат покрай Покровск и Торецк. Това работи за армията на РФ много добре :) Хем се унищожава маса нацисти в Курска област, хем се освобождават нови територии в ДНР и ЛНР.

188

(^.^)

преди 2 седмици

А на украинците, да защитят Родината и страната си от сибирските opки и да пратят военнопрестъпникът жужи - жив или мъртъв в Хага ... !!!

187

Анонимен

преди 2 седмици

И всичко това благодарение на великият геополитик,стратег, плувец, ловец,кагебист и таксист, строител четвърти разряд, шахматист, главнокомандващ,баскетболист ,хокеист и историк Владимир Владимирович Путин!

186

Безаналогово

преди 2 седмици

За първи път в световната история,Атомна държава губи територии.

185

Безаналогово

преди 2 седмици

За първи път в световната история,Аромна държава губи територии.