63

До ХМ

преди 2 седмици

Явно си много запознат с данъците, ама не ми стана ясно на какво основание трябва да им направят проверка, че имат добър счетоводител и е успял да им спести 5% данък дивидент! Някъде има ли в закона максимален размер на заплата? Има само максимален осигурителен доход!!!

62

Анонимен

преди 2 седмици

За деня ако хвана 150 лв. надница съм доволен.Тия с милионите да си ги мислят,харча всичко на момента,животът е твърде кратък за да ги трупам.Здравето е важно,пари се изкарват с труд.

61

Анонимен

преди 2 седмици

Явно са гербераси,евалачка на банкянският шутец.

60

СтевкаСтевкова

преди 2 седмици

Кво искат да кажат .. че само 250 000 Българи са работили ?Останалите 5 750 000 Българи в "Страната" - Пенсионери , Деца , Безработни и Мързеливци ... не са работи ли и стотинка ;)

59

До Снях

преди 2 седмици

Не лъжи! Заплатите на държавните служители не са вързани към средната заплата. И да, средната заплата в България така се вдига с тези с големите заплати, а народа с малки заплати.

58

Анонимен

преди 2 седмици

Aз цял живот съм бачкатор и такива пари няма как да изкарам.

57

Анонимен

преди 2 седмици

Тези с милионите, а и другите с най-големите заплати, всъщност да собственици на фирмите и получават дивидент като заплата и плащат по-малки данъци. Само дето яко вдигат средната заплата в България.Тези петимата с милионите и 15000 човека с 1000 лева, става средно 2000 лева.

56

Наблюдател

преди 2 седмици

Ние,в момента нямаме държава!!

55

А бе

преди 2 седмици

Има ли полза от нашите коментари?

54

Петър

преди 2 седмици

Браво на човека! Имал е воля, амбиция, търпение, късмет, уцелил е момента, партньорите,връзките и е сътворил машина! Но още по голямо евала че ги е декларирал! А не като 99% от мишките плюещи държавата, но скатаващи ддс, данъци, само схемички въртят и се бият в гърдите *** ***..

53

Одитор

преди 2 седмици

Това е схема. В централния софийски затвор трябва да построят едно крило само за счетоводители.

52

Хм

преди 2 седмици

До Смях Какви държавни служите ,какви пет лева??? Държавните служители не декларират доходи. Държавата им плаща. Това са частници и нямат нищо общо със заплатите на държавните служители! Мислете малко ,затова имате глави...

51

може,и още как

преди 2 седмици

До Хм Ти просто си нямаш представа от търговия!

50

Смях

преди 2 седмици

Така се вдига заплатата на държавните служители . Един на заплата 20 милиона и 1000 на заплата 1000 лева и средна заплата 3000 лева . Заплатите на държавните служители са вързани за средната заплата .

49

до 32

преди 2 седмици

Ами Орешарски беше от СДС. Ако не си разбрал ГЕРБ-СДС са в коалиция.

48

Анонимен

преди 2 седмици

Ами много са работили.

47

Анонимен

преди 2 седмици

РАЗСТРЕЛ - без проверка от НАП!

46

Хм

преди 2 седмици

На тези петимата трябва сериозна проверка от НАП! Сам без служители няма начин да има такава печалба. Дали и на тях плаща голяма заплата или са на минимална? Същевременно се правят на хитреци ,защото ако парите са като заплата не плащат данък дивидент. Накрая на годината се определя печелбата на фирмата и се плаща данък 10%, но парите си остават на фирмата и при ревизия трябва да са налични. За да ги вземе собственика трябва да плати още 5% данък дивидент. Това не плащат ,ако е като заплата.

45

ППДЕБЕЕЦ

преди 2 седмици

А аз вземам 800 лева заплата иеа женати както е с ботушите за 800 лева. Не ми пречат.

44

Пример

преди 2 седмици

Европейския съюз ще изхвърли лекарство на стойност НАД МИЛИАРД ЕВРО, лекарство за ковид вместо да го даде безплатно на нуждаещите се. Предпочитат да го изхвърлят в кофите за *** вместо да го подарят, и то при положение, че пак е закупено с пари от европейския съюз, т.е. с пари на всички данъкоплатци, какви са тези "ръководители", не им пука за хората! само за собствената си изгода!