135

Христо Христов

преди 2 седмици

ВСЕКИ гласуваш за ЕС е гласувал и да се приемат тези имигранти обратно. Факт. Но как европеидните неграмотни и некадърни ПРО'С'ТАЦИ да го вденете?

134

Ех

преди 2 седмици

Полицията изразила недоволство. Все едно сме слепи и ме ги виждаме да се могат на тумби из цяла София

133

Анонимен

преди 2 седмици

Свободата на словото в България е гарантирана, освен в случаите, когато не е насочена срещу: еврей, циганиИнегри, турци, руснаци, членове на управляващи партии, китайци милионери, ескимоци и други етноци; срещу демократи, социалисти, комунисти, либерали, марксисти, икономисти, прависти, хитлеристи, министри, рецидивисти и срещу депутати, бивши, насоящи и бъдещи, срещу приватизатори, мобилизатори, реформатори, мафиотизатори, срещу членове на техните семейства, братовчеди и приятели.

132

Анонимен

преди 2 седмици

В България съществува пълна свобода на словото. Но само в случай, че не проповядваш: фашистка, расистка, нацистка, шовинистическа, националистическа, патриотическа, антигеноцидна, антикомунистическа, антисоциалистическа, антинационалсоциалистическа и други всякакви измислици...

131

До безумие

преди 2 седмици

"спрете това безуммие започнало от меркел, мигранти мъже не трябва да се допускат само жени и деца" --------------- Ама тези на снимката са допуснати като деца, но без семействата си. Те тепърва започват да прииждат, защото са "разделени". Ако приемеш жени и "деца", после пристига цялата рода, включително мъжете, понеже са от едно семейство. Безумието е, че въобще мигранти се приемат в Европа!

130

Съветник

преди 2 седмици

Полицията не е трябвало да се намесва, а само да предпазва случайните минувачи и да прибере на топло оцелелите от битката.

129

Анонимен

преди 2 седмици

Димо вечеряше хляб и сирене. Отхапвайки от хляба, усети между зъбите си нещо твърдо. "Пак камък!" рече си Димо. Изплюва предмета, а после се наведе, взе го и започна вниматено да го разглежда. беше Диамант. Бистър, с едва забележими розови жилчици. Димо изпсува....

128

Феликс Е. Д.

преди 2 седмици

Едната група е от Делиопмана, а другата от Родопите.

127

Анонимен

преди 2 седмици

прочистете страната ни от тара,мбуки и укропаразити!

126

Анонимен

преди 2 седмици

10 април 2002. Евреите разрушават Божи гроб. Какво Му остава на горкия Иисус, освен отново да възкръсне? 08 април 2002 Докато ние се лутахме 12 години със синьо-червена превръзка на очите, светът се промени до неузнаваемост. А ние нищо не бяхме забелазали... Та ни завързаха след 2020 Маски да не моеме ни да си приказваме, ни да плюеме.. ни на дишаме...

125

Анонимен

преди 2 седмици

Идат нашите мъртви, мъртвите, забравени от нас - и те ще ни съдят....

124

Анонимен

преди 2 седмици

Немам думи,нас ни бият,чаршафите ги пускат по-живо по-здраво!

123

Анонимен

преди 2 седмици

Развързаното може отново да се завърже. Разсеченото с меч си остава разсечено.

122

Анонимен

преди 2 седмици

Замислил ли се е някой върху разделението на човешките езици на мяукащи и лаещи?

121

Анонимен

преди 2 седмици

Говорех, докато вярвах в хората. Сега пак говоря, но дали някой разбира на кого всъчщност говоря?

120

безумие

преди 2 седмици

спрете това безуммие започнало от меркел, мигранти мъже не трябва да се допускат само жени и деца мъжете да си воюват там за свободата но нямат право да мигрират назапад

119

Анонимен

преди 2 седмици

Слънчевите религии утвърждават традиционните ценности на качествената деференциация, елитарността, йерархията и аристокрацията. те не потискат личността, нито я разтварят в колективната безличност на верската общост, а призовават към израстване, усъвършествуване и разгръщане в една качествено разграничена общност и духовна йерархия. Така те не изравняват хората, а се стремят да ги отсеят, издигайки онези между тях, които се окават достойни и способни да бъдат носители на Истината!

118

Строили ги

преди 2 седмици

пред оградата полицаите и с ръце на кръста стоят пред тях и им четат морал, вместо да държат палки. Не лежат на земята мигрантите с белезници, както се полага в такива случаи. И накрая ги... освободили. Следващия път да ги гушнат и да им прошепнат, че така не се прави в центъра на европейска столица.

117

Ментовка

преди 2 седмици

Не е достатъчно. Трябва да ни "върнат" онези от Австрия за да стане весело тепърва.

116

Анонимен

преди 2 седмици

Крайно време е да се забранят разходките с нож в джоба. Как може на пъпа на София да не виждат в какво се е превърнало всичко наоколо. Вечер е страшно.