137

Анонимен

преди 2 седмици

време е и възраждане да се разцепи на пълниидиоти и ромиидиоти

136

Анонимен

преди 2 седмици

Варненсата групиравкаа собственик на настоящия плачещ за евро сайтецц колко милиарда от валутния ни резерв ще лапне ей така за агитацийката за еврозоната... безплатен обед няма, народа с колко ще задлъжнее за тая схема...

135

Хахаха

преди 2 седмици

Само прочетох Брикс е по-богат и спрях да им чета простотиите. Да, най-вероятно управляващите в държавите от Брикс са много богати, но 90% от населението им едва взима 400 долара на месец заплата.

134

Анонимен

преди 2 седмици

Костадинов е в пъти по-стойностен като политик от Бойко, Киро и Асанчо. Колкото и да сте превзели медийната среда и да леете черлен пиар, вашите лидери се виждза че не стават за нищо на фона на Костадинов. Стотици милиони харчите за да очерняте човека а вашите партийни вождове са на гол тумбак чифте пищови, гаф след гаф... завод за електромобили, завод за ***, екология па изсечени дървета, ала - бала с машините пълен смях.

133

Анонимен

преди 2 седмици

Прав е Костадинов.

132

Hhh

преди 2 седмици

Специално ще ида гласува против възраждане и копейките

131

Анонимен

преди 2 седмици

Костадин копейката ще го Съди народен съд и после тройката по бързата процедура ще го направи мъртав ром

130

Анонимен

преди 2 седмици

Зорът да се въведе еврото е да се разблокират няколко десетки милиарда лева фискален резерв на валутния борд и скоростно да се усвоят от олигархията... Не за учудване че редакционната политика на всеки олигархосайт, та и този е за еврото, за опапкване на фискалния резерв, за нова инфлация и те така.

129

Анонимен

преди 2 седмици

Националните предатели в синьо и жлъчно, заедно се ос раха.

128

Всъщност....

преди 2 седмици

... голяма част от "българските" депутати НЕ ЖЕЛАЯТ повече да получават рушветите си в български левчета. Много пари се губят при трансфера им в евро или долари когато ги прехвърлят в офшорните си сметки. За това е и това бързане и нетърпение България да замени националната си валута с евро. Много от тролейчетата тук също се надяват и че ще получават възнаграждението си в евроцентове.

127

Спокоен

преди 2 седмици

До Анонимен 134 Те бяха мнозинство и тогава предложиха Пацо Шнорхела за премиер!!

126

Анонимен

преди 2 седмици

Печално е как демагозите могат да подведат който и да е народ. Питайте сега англичаните, колко им е добре след Брекзит.

125

Анонимен

преди 2 седмици

Добре де, даваме се реактори два броя нови-новенички на Украйна, а ще купуваме нов американски за 64 милиарда, това Путин ли е виновен че нещо не разбрах... а ЗА ЧЕРТЕЖИТЕ НА САМОЛЕТИ И НА ЗАМЕСТВАЩА ВОЕННА ТЕХНИКА... А ЧЕ НАШАТА ДАДЕНА НА УКРИТЕ ТЕХНИКА НЕ Е СЪВМЕСТИМА С НАТОВСКАТА ЗАЩО УКРИТЕ ПОЛЗВАТ ЕДНОВРЕМЕННО И ИЗТОЧНА И НАТОВСКА ТЕХНИКА... ТА ЕВРОЛИЗАЧИ НИЕ БЪЛГАРИТЕ МАЙ НИ ИЗКАРВАТ ПО-НЕКАДЪРНИ И ПО ПРОЗТИ ОТ УКРАИНЦИТЕ ДЪ ГЕ... МОЖЕ И ДА Е ТАКА АМА ТАКИВА СА ТИЯ ЕВРОНАГЛЕЦИТЕ ТРОЛОВЕЕЕ

124

Анонимен

преди 2 седмици

Време е за ДПС и ново начало

123

Радослав

преди 2 седмици

До 131: 50% от 3% нищо не е! То и на последните избори уж щяхте да сте първи, а накрая се оказа, че за вас са гласували по малко отколкото за селски кмет! То уж първата политическа сила младежкото БКП на бай тиквонии е с жалките 6% подкрепа, вие сте тръгнали да се перите, хаха.

122

Няма лошо

преди 2 седмици

Само не разбрах,как изчислиха че 2043 г.ще с е готови за еврото?

121

Анонимен

преди 2 седмици

С какво право ИТН искат да забранят влизането на БГ в Еврозоната? Те мнозинство ли са в парламента, с колко депутата са представени, че от тях да зависи нещо? А се държат като овластени. Въвеждане на Еврото ВЕДНАГА!

120

Анонимен

преди 2 седмици

Копейките не са хора.

119

Любопитен

преди 2 седмици

Само да попитам Цончо Ганчев апартамента на сина си 140 квадрата, в ЕВРО ли го купи или в ЛЕВОВЕ? М?

118

Фед Красивия

преди 2 седмици

Честито 50% за Възраждане на изборите!!!ДПС в историята.От есента вече няма да има антибългарски решения на ППДБ,ако въобще ги има О ГРОБ започват разпад!!!