12

Анонимен

преди 2 седмици

"той ще се превърне в изкупителна жертва за назидание на останалите членове на обществото" - точно затова на такива като него трябва да се отнеме автомобила! Не го знам кой е тоя, но сигурно е известен, щом чак новина има за него. По тази причина вкараха мениджъра на Баерн М. в затвора за неплатени данъци, но сега всички в Германия знаят. Ако беше някой дребен, сигуно щеше да се отърве само с глоба.

11

Анонимен

преди 2 седмици

с 2.57 промила явно е законно да се шофира, това разбирам аз от решението на съда или защото е извьестен не го осъждат

10

gele

преди 2 седмици

абе тоя е бил туч пиян, какво като е журналист. платил си е и са го оправдали. Корупция до съвършенство.

9

Анонимен

преди 2 седмици

"Разпоредбата, която предвижда императивно отнемане на автомобила, когато водачът е заловен да шофира под въздействието на алкохол, противоречи на конституцията." - Току-що отмениха законът за отнемане на автомобила на шофьори, употребили алкохол!

8

Човек от село

преди 2 седмици

Като не можеш да прибереш колата, прибери него.

7

Анонимен

преди 2 седмици

хе... глей ти... "Разпоредбата, която предвижда императивно отнемане на автомобила, когато водачът е заловен да шофира под въздействието на алкохол, противоречи на конституцията." но на пил беналгин човек му отнемат автомобила и тогава е законно, така ли?...

6

дрън дрън

преди 2 седмици

от девет кладенеца ще донесете вода за да оневините един баклук, пил и е, пил е, хванаха ли го да кара пиян, хванаха го, какво ми разтягате локуми с глупости, взимайте му трошляк и да се приключва с този мухлиУ.

5

Анонимен

преди 2 седмици

Щот ги изплашил с нещо човека.

4

Анонимен

преди 2 седмици

ДА РАЗБИРАМ ЧЕ ПРИКЛЮЧИ КОНФИСКАЦИЯТА НА АВТОМОБИЛИ??? "Конфискацията" на автомобила ще накърни напълно неоправдано правото на собственост на осъденото лице и по никакъв начин не би допринесла за осигуряването на изискуемия баланс с правото на живот и телесна неприкосновеност на гражданите, имайки предвид, че ще го превърне в изкупителна жертва за назидание на останалите членове на обществото без реален принос за повишаване на нивото на трайно занижената транспортна безопасност в страната.

3

Анонимен

преди 2 седмици

Поредния двоен стандарт дано следващият път тоя измислен журналист Нойзи сгази съдията произнесал това "мъдро" тълкователно решение.

2

Заинтересован

преди 2 седмици

А защо на неНойзитата им вземат колите, щом е в нарушение на Конституцията? Две конституции ли имаме?

1

Анонимен

преди 2 седмици

Каква ДОЛНА ПОДИГРАВКА И УНИЖЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ НИ!