115

Финито

преди 2 седмици

Хаххахаа. Руските фашисти знаят, че не могат да използват ядрено оръжие, а след нахлуването на ВСУ в Курска област лъсна истината, че не им стиска да използват и тктическо такова. Русия е свършена.

114

От Чикаго

преди 2 седмици

И на края - тайните разработки! Докато вашите служби са като продънено корито, и американците имат агенти на всякъде, то в Кремъл само могат да гадаят какви тайни оръжия имат американците! За HAARP сте чували нали? А чували ли сте че една от основните задачи пред HAARP, е при евентуална ядрена война, да издуха цялата радиация върху Русия??? А сега си помислете какви оръжия могат да имат американците, за които дори и не подозирате?

113

От Чикаго

преди 2 седмици

Освен това копейки, и преди съм ви казвал: САЩ чрез сателитите си, ви следи в реално време всичките ви ядрени съоръжения! А сте опитали да гъкнете с тях, а са ви изпарили! Изпреварващия удар със сигурност ще е американски! В Кремъл отлично го знаят, и за това уж миналата година се мъчиха да качват някакви ракети в космоса за сваляне на сателити, но бързо разбраха че нямат капацитета да го направят, а и бяха заплашени от американците че ще започне Голяма война, и бързо се отказаха

112

От Чикаго

преди 2 седмици

Копейки, все тая как ще си променяте доктрината, така и така дъртия Джуджа е диктатор, и по принцип може да използва каквото си иска когато той си реши, все ми е на акъла че му пука за някакви доктрини... Проблема му обаче е само един, и се нарича СТРАХ! Голям, всепоглъщащ СТРАХ! Това сигурно е един от най-страхливите хора в Русия, и отлично знае какво ще му се случи, ако отвори Кутията на Пандора!

111

Анонимен

преди 2 седмици

Първата ракета ще падне на Бойко в задния двор!

110

Анонимен

преди 2 седмици

Проклетите укри ще предизвикат световна война!

109

Гepманистaн Убepалec

преди 2 седмици

Новата доктрина гласи: Много искаме да меткаме ядрени бомби по гнилия запад, ама другарят Си не дава.

108

Баба

преди 2 седмици

Русия се прави все едно само те имат ядрени оръжия.Вижда се, че не можаха 3 години с нормална армия нищо да направят, че и загубиха сега Курск, че и столицата им бомбардират. И сега какво, ще изкарат ядрените оръжия, защо? Кой ги би по главата да влизат в Украйна? И другите страни имат ядрени оръжия, така че Русия и да се прави на голяма работа, нищо не може всъщност да направи.

107

Анонимен

преди 2 седмици

Бойците от групировка "Север" и Севастополските морпехи от 810-та неспирно унищожават укро-нациската нечист в Курска област. Отважните бойци от групировите "Център" "О", "Запад" "Z" и "Восток" "V" напредват с бързи темпове в Донбас като са стигнали до окрайнините на гр. Покровск. Така наречената окрайна се денацифицира и демилитаризира стремително.

106

Анонимен

преди 2 седмици

Зеля къси напушеняк си го набута на два ката с тази авантюра в Ку,рск - сега ако тръгне да бяга ще стане за смях и ще го питат за какво загинаха толкова хора,ако остане ,ще ги избият и пак ще трябва да отговаря на същия въпрос!

105

Анонимен

преди 2 седмици

Как ги прецакаха Укрите само. ХАХА. Да се смея ли, да плача ли? Вкараха ги във война,сваляха им звезди и накрая ги онодиха и захвърлиха като мръсно куче. Едно от многобройните доказателства ,че на САЩ не трябва да се вярва, не трябва и да съществуват защото са вредни за човешкия вид !!

104

Анонимен

преди 2 седмици

Копърките са се развилняли.

103

Анонимен

преди 2 седмици

Браво на Братята, по силни от всякога- по добре е да го имаш и да не ти се налага да го използваш, от колкото да го нямаш и да ти се наложи да го използваш

102

Сът

преди 2 седмици

Западът и Сащ ползвали Украйна като прокси,за да воюват с Русия?!?!?! Украйна или Запада нападна първи бе,жалки kpenocmници!! Таз нагла руска ***! Ей така и нашите промити потинофили си мислят,че добрата Русия ще ги спаси от и те не знаят от какво! Ще прогледнат кой е агресорът,само като им падне бомбата на главата.

101

Рассия

преди 2 седмици

ще се саморазпадне, като СеСеСеРейницата.

100

Анонимен

преди 2 седмици

Добре.Кого плаши.Хората,които я обичаха ,няма какво да губят след като нападна Света и първи ще и натиснат Копчето в ответ.Само при нас ,съюзник на ЕС,НАТО всеки в реална възраст говори руЗки и е бивш комсомолец.Научи ни да не вярваме и да мразим бивши ,по-добра доктрина здраве да е.

99

123

преди 2 седмици

Наакаха се пияниците от шубе. Ако запада разреши на ВСУ да отвръща на зверствата на Русия на руска територия, мущиците са се предали за един месец.

98

Родна вата

преди 2 седмици

Аз нямам нищо против да ме затрият освободителните ядрени бомби на братушките.

97

Анонимен

преди 2 седмици

Ще я направят симетрична на американската, с възможност за превантивен ядрен удар.

96

Анонимен

преди 2 седмици

Ще има БУМ-БУМ! :D