53

Oberbayern

преди 2 седмици

И какво като са спечелили тази маргинална провинция? Там е обезлюдено. Немците са избягали след обединението на запад, чужденци не ходят почти, че няма работа. Останали са някакви закостенели бивши комунисти, които сега си мислят, че ще накривят Германия в тяхната посока. Западногерманците не ги броят много много, и тази партия никога няма да спечели западна провинция. Така ме, да се радват там на първо място и тиквен медал. В коалиция с тях никой няма да влезе също.

52

Ивелин Михайлов

преди 2 седмици

До 54 като отидете да гласувате ;)

51

Българин

преди 2 седмици

ЗИЙГ ХАЙЛ МАЙН ФЮРЕР! ВИР МЮСЕН ДИ ЮДЕН АУСРОТЕН!

50

НАЕБАНко

преди 2 седмици

АКО БАЙ ДОНЧУ БЕЛИНАТА НЕ СПЕЧЕЛИ ОТ РЕЖИМА НА САМОЗВАНИТЕ ТЪ ПУТИН НЯМА ДА ОСТАНЕ НИЩО И ТО В РАМКИТЕ НА 2 ГОДИНИ СПРЯМО СЕГА!

49

IQ 3.14

преди 2 седмици

те юсуф и фахри тва чакат, крайно десните да спечелят изборите в немския аналог на село липен

48

Анонимен

преди 2 седмици

Alternative fur Deutschland! Jaa!

47

19 ВИДА ДЕТСКИ

преди 2 седмици

ИМА САМО В ЗСПД ( Закон за Семейни Помощи за Деца )

46

БАНко

преди 2 седмици

така е , и двете съм хем транс жриицъ на любовтта хем зоофил работя на магистралата и с хора и с животни тоест путангутани те не са към човешкия вид :D

45

Анонимен

преди 2 седмици

Илхан Андай : Само аз и Доган сме в черния списък на Турция! Доган, защото е предател на турците в България, а аз защото съм го бранел

44

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 38 И украинския език и тъъъъъпата им държава се близнаци на "македонския" език и тъъъъпата държава северна македония. Технологиите за зомбиране и превръщане на етнически руснаци в друга нация са измислени и ошлайфани от Австро-Унгарските служби, за да претопят и унищожат така наречените "русини" (всъкщност етнически руснаци) на територията на империята, след като са видяли, че с избиване не става. После поляците ги прилагат в покрайнините на Русия, после в покрайнините на България.

43

Майкс

преди 2 седмици

Байганез Панелний, защо се радваш за Дойчланд? Нима живееш там? Или искаш да отидеш там за гасарбайтен, далаверка нещо? Няма нужда да се безпокоиш за Клета Майка България. До такава степен си со окъкал територията, че дори най-изпадналите афганистанци гледат да избягат с 200.

42

Путин е велик

преди 2 седмици

10 години откакто укронацистите подпалиха Дома на провсъюзите в Одеса, където изгоряха живи 43 човека, 6 бяха убити на улицата и 200 бяха ранени. Там между другото имаше българи жертви. Преди началото на СВО Путин каза, че всички престъпници се знаят поименно и ще понесат своите наказания. Путин е мъж и си изпълнява обещанията. Слава на Путин, той е Велик!!!

41

Анонимен

преди 2 седмици

На Авдеевско направление е унищожен главатаря на френските нацисти и футболен хулиган Сезар Ожаро. Членувал е в групировката на нацистката френска организация "Парижките Зуави". Заминава за така наречената страна украйна и постъпва в нацисткия полк "Азов". Денацификацията си върви с пълна пара. Няма прошка за нацягите!!!

40

Анонимен

преди 2 седмици

ГЕРМАНИЯ БИ ШУТА НА МЕРКЕЛОВЦИ

39

Краварски к0птор

преди 2 седмици

Русия е велика сила и разруши икономиките на запада за 2 години. За 2 години Русия изпрати над 2 млн укронацяги и натовски наемници на вечна командировка при бандера.

38

Анонимен

преди 2 седмици

Тия там, в Германия - партиите които идват зализани, на мерцедеси и бмв-та, на каишка от местното посолство на САЩ и много обещават, а накрая не правят нищо, са точно като "нашите" политици, на каишка в местното посолство на САЩ. Чудесно е, че германците са на път да бият шута на местните там прислужници на чужди интереси. Лошото е, че тук все още на първите три места са все партии - прислужници на чужди интереси и за сега не може никой да ги махне.

37

БАНко

преди 2 седмици

АнонимеНчо , ........ И ДВЕТЕ СИ !!!

36

Арабел Солингенов

преди 2 седмици

В англия скин хецовете (нео нацягите) ядоха бой, сега е време и в германия да ядат хахахахаха

35

Анонимен

преди 2 седмици

Когато управляващите претендират че е демокрация и в същото време отказват да слушат какво иска народа това е резултата. Възход на десните

34

АнонимеН

преди 2 седмици

ГЕРМАНИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ПАРЛАМЕНТ КОЙТО СЕ НАРИЧА БУНДЕСТАГ И ВКЛЮЧВА ВСИЧКИ 16 ПРОВИНЦИИ А НЕ 1 ИЛИ 3 ОТ ТЯХ САМО! БУНДЕСТАГ ИМА 736 ЧЛЕНОВЕ ОБЩО. ТАЗИ ПАРТИЯ КОЯТО СЕ ЦИТИРА НАКРАЯ Я ИМА 100 ЧЛЕНОВЕ В БУНДЕСТАГ Я НЕ :D В МОМЕНТА ТАЯ УМРЕЛА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ ИМА 79 ЧЛЕНОВЕ :)