20

Безкомпромисно

преди 2 седмици

Може САЩ и да са провокирали по някакъв начин Украйна.Не е било повече от това да уважава себе си,Майдан по нейно желание ,те не я осиновиха.Струва и скъпо всичко ,т.е е чужда.Провокираха раша,малко трябваше ,просто доброта да се сдобри с нейните хора тогава .Тя реши да истерясва и да стреля.По своите.Каквито и да са САЩ,не паднаха толкова ниско !

19

Анонимен

преди 2 седмици

Защо Байдън трябва да поддържа диалог с бандитите и разбойниците от Кремъл. Просто ги е предупредил че е свършено с тях и е затворил телефона.

18

Чудя се

преди 2 седмици

Дедо помни ли кой е путинПоследно каза , че ще продьлжи да подкрепя украйна и путин колкото е необходимо

17

С примати НЕ

преди 2 седмици

се разговаря. Те разбират от....правата лопата единствено!

16

Анонимен

преди 2 седмици

Нещо спряха да пишат статии за широкомащабната трансгранична офанзива, що така?

15

Анонимен

преди 2 седмици

Ситуацията на фронта в Донбас придобива катастрофални измерения за Украйна.

14

Русия

преди 2 седмици

И как да ви вярваме че Памперса е провел разговор?

13

Анонимен

преди 2 седмици

Въздушно-космическите сили на Русия могат да устроят истински ад във всеки град и всяка точка на Европа.

12

Анонимен

преди 2 седмици

Владимир Путин: "Всички трябва да знаят, че като цяло ние все още не сме започнали нищо сериозно".

11

Пиер мръсника

преди 2 седмици

Дедо Байдън нарече Путин *** Син и Убиец.Байденяка е за пребиване.Памперса си отива ,но политиката на янките ще си остане антируска и ще продължат да пращат оръжие за Украйна.

10

Вин

преди 2 седмици

Сборище на сополиви, алкохолизирани, лумпенизирани русооруфляци, северната бензиностанция се разпада на съставните си части, друго няма:))

9

Анонимен

преди 2 седмици

Полша заяви, че трябва да се благодари на тези които взривиха Северен Поток, за това, че са отървали Европа от руската газова "кука".

8

Анонимен

преди 2 седмици

60% от обезпечаването на Европа с въглеводороди и преработка на нефт е в Холандия, крайбрежната зона - лесна и тлъста цел за военните. Какво ще стане с Европа ако всичкиата тази крайбрежна инфраструктура за няколко минути изчезне? Тук изобщо не говорим за ядрени оръжия. Никакви посейдони, никакви циркони, никакви кинжали, два залпа на батарея калибре с нормален, неядрен боен заряд, и цялата крайбрежна инфраструктура на Холандия е сготвена и цяла Европа парализирана.

7

Анонимен

преди 2 седмици

Русия провежда СВО на собствена територия която е международно призната, Русия няма войски на чужда територия. А Украйна нахлу на чужда територия, юридически Русия е страна жертва на агресия и има право да се защитава от окупаторите като нанася удари дълбоко на територията на ЕС където се подготват във военни лагери окупационните украински войски и по заводите които произвеждат техника която окупаторите използват, както и енергийни обекти в ЕС които захранват тези заводи.

6

Анонимен

преди 2 седмици

Reuters: Русия ще внесе изменения в ядрената си доктрина в отговор на действията на Запада около конфликта в Украйна, заяви днес заместник-външният министър на Русия Сергей Рябков, цитиран от Ройтерс. "Както многократно сме казвали, работата е в напреднал стадий и има ясна насока за корекция, което се дължи и на проучването и анализа на опита от развитието на конфликтите през последните години", заяви Рябков.

5

Анонимен

преди 2 седмици

За ужас на Путин, ще победи Тръмп. Зеленски вече е експерт в успиването на старци.

4

Междувременно

преди 2 седмици

Територията на Украйн намалява с всеки изминал ден.

3

Анонимен

преди 2 седмици

Руснаците ще бъдат в Покровск към средата на септември.

2

без упойка

преди 2 седмици

Какво има да се говори?Това да не ви е контролираната от Вашингтон студена война.Сега света е неконтролируема безвкусна несловестна псевдо цивилизация.Това говорене тип Кисинджър умря и с него.В САЩ няма вече няма да има президенти ерудити като Никсън или дори религиозни консерватори като Рейгън и Буш младши.Нали ви казаха какво мислят за Русия.Не ви мислят изобщо в 21 век.Или някъде в Азия.А и вие така водите тази война, че не се вижда как ще излезете вече в Европа.Другото ще е Изкуствен интеле

1

Вин

преди 2 седмици

В УСТАнкино на кулата, Песков! Ако НАТО кихне, крепостниците, които оцелеят ще се събудят в Сибир оакани, че да започнат да бачкат за китайски господари:))