87

Анонимен

преди 2 седмици

Много рев в туй послание е предизвикал глигана

86

Българин

преди 2 седмици

Ще пусна един глас за ДПС. За лигитимното ДПС с председател Делян Пеевски. А ако направи предателя агент просяк,направо ще съм му винаги фен,доживот!

85

Анонимен

преди 2 седмици

с викове и освирквания изгониха ви от партията. дотук беше с авантата.без ток и интернет в сараите. Не разбрахте ли новото начало е факт вече пеевски е султана.

84

Анонимен

преди 2 седмици

Завалийката,на дърти години без дом и пари! Чак ми стана тъжно за Сокола. Това ли заслужаваше този така добър човек? Цял живот е работил за благото на България с пот на челото без стотинка да е крал!

83

Анонимен

преди 2 седмици

Доган знае ли, че го е написал? И дали ще може да го прочтете? Че бая заваля вече като го гледаме, поизгуби формата.

82

Браво Пеевски

преди 2 седмици

Истината е една! Доган трябва да напусне чуждата собственост без всякакви условия!

81

Пуделът е объркан

преди 2 седмици

Бекато гледап по БТВ репортаж от двора на Сарая в Росенец Доган е живял като Ксеркс,най - богатия в Древността,ама Градовете - държави в Древна Гърция му объркафа сметките.Икономът не ги пусна вътре да видим обстановката,но и отвън е достатъво,което дадоха.Уж имали разрешение от Папазов,което може и да значи,че Доган не е вече там.А бе и в ОАЕ няма такива имения,как няма да го бранят?

80

До 92

преди 2 седмици

Прав си! А и Шиши ми стана симпатичен

79

Анонимен

преди 2 седмици

Търсят под дърво и камък Сокола,а той се оказа на гости в хотела резиденция на Шиши. Моли му се,чеше го зад ушите,даже усложливо с пуска съпунчето,но не и не! Сега ще му търсим квартира,а и вече има симпатизанти на ДъПъСъ от Столипиново,които са готови да го приемат

78

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен..БОЙКО БОРИСОВ ВЕЧЕ ЗАНУЛИ ГЕРБ-СДС

77

Анонимен

преди 2 седмици

Всъщност въпросът е един. Вярвате ли, че Пеевски ще работи за бъдещето на страната. Човек предал всички около себе си,съсипал стотици бизнези и ясно показал, че не се интересува от нищо друго, освен от себе си.

76

Анонимен

преди 2 седмици

Ако Нинова успее да занули БСП, а Пеевски да занули ДПС на агента Сава, те заслужават орден Стара планина

75

Анонимен

преди 2 седмици

не вземайте страна, той им е трябвал точно такъв какъвто е, те не признаха осъждането му със санкциите магнитски за корупция, вкараха го в изборните листи, избраха го за председател на парламентарната си група, за съпредседател на партията си, сега се борят за разполагане с имоти, прислуга и удобства само защото това което винаги е правил е насочено вече срещу тях, настанил се в чужд имот с прислуга и разточително съществуване, вече държавата трябва да им помага да си запазят привилегиите

74

Анонимен

преди 2 седмици

До АнонименНА ГИЛОТИНАТА ЩЕ ИДАТ ТЕЗИ КОИТО РУШАТ ДЕМОКРАЦИЯТА И ПРЕЧАТ НА БЪЛГАРИЯ КАТО Я ДЪРПАТ НАЗАД

73

Анонимен

преди 2 седмици

КЪДЕ СА КИРО И АСЕН? В МОМЕНТА КЕЦАТ БОКО

72

dead pool

преди 2 седмици

Мисля, че Магнитски скоро ще се пресели в отвъдното. Уж някой "луд" симпатизант на ДПС, знаем как се случват нещата. Не че ще липсва на някой.

71

Последна новина

преди 2 седмици

Преди минути почетния председател на ДПС е дал интервю от собствената си кирпичена къща от село Дръндър на Цървуланка Ризува! Споделил е,че е готов крачката на Шиши да мие всяка заран,сал да не му взема Сарая

70

Турко-циганска драма

преди 2 седмици

Ашколсун кьопоолар! Га еди кифтетата ни рива сига зикишшш .!.

69

Анонимен

преди 2 седмици

Не ги самосъхранявайте, всичките са за Гилотината, Такава "демокрация" направиха за 30 години, че никъде по света няма такава свинщина. Това е престъпление срещу човечеството, да прогонват и избиват народа 30 години от държавата му и да държат цялата държава в мизерия на дъното на Европа. ДПС са обикновени престъпници и убийци.

68

Анонимен

преди 2 седмици

ДПС партия създадена от ДС ( държавна сигурност). ПП ( партията на Киро и Асен) инжинеренгова партия създадена от бившата ДС и Радев. БСП партията на комунистическите олигарси. Това са партиите , които трябва да бъдат изхвърлени от НС.