45

Анонимен

преди 2 седмици

Ясно е като бял ден че Тиквочището ще управлява с Иzраждане и Шиши. Най-прекрасната тройна коалиция правена в Рая.

44

баба Пена

преди 2 седмици

Ставаме за смях всеки ден. Правителство няма, държавата изхарчила 1млрд за 7 избори за 2г, обаче пари за майчинските няма. Всеки ден ставаме за резил. за пред света. Дори в горно нанадолнище в Кения ни се смеят и си викат, ей добре че не сме като България.

43

ДААА..

преди 2 седмици

КАТО СЛУШАХ ЗАФИРОВ СТАНА МИ ЖАЛ ЗА БСП КАКВИ НЕУГЛЕДНИ И НЕЗНАЕЩИ ХОРА Е ИМАЛО А ЗА ВИГЕНИН ОЩЕ ПОВЕЧЕ ТОЙ ГЛЕДАШЕ В ЕДНА ТОЧКА НО НАЛИ ЗАМИНАВА В ЕС АКО НЕ БЕШЕ НИНОВА ЩЕШЕ ДА ЗАМИНЕ ДРУГ ПЪТ НИЕ МНОГО СМЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ВЕЧЕ ЗА БСП НЕ ХАРЕСВАМЕ ТЕЗИ ДЕТО СЕ ПРАВЯТ НА РЪКОВОДСТВО ИСКАМ ДА КАЖА НА МЛАДЕЖА ДА НЕ ЛЪЖЕ ИЗЛЗГА ЧЕ ИМАЛО СБЛЪСАЦИ ПРЕД СГРАДАТА НА БСП ПОЛИЦАИТЕ ПРИТИСНАХА НЕ ИСКАХА ДА ПУСНАТ ЕВРОДЕПУТАТКАТА А ДРУГИТЕ ВИКАХА НИНОВА

42

баба Пена

преди 2 седмици

Тези неща вече не са интересни - конгреси, кръгли маси, сарайте, марайте, компотите и джанките не са ни вече интересни. Тези комунистически традиции не са важни за народа. от 30г вече е демокрация, уж, така че ай стига. От друга страна от какъв зор полициятя охранява сарайте на Доган дето са частна собственост. Да дойде полицията да ми охранява двора тогава. За това ли плаща данокоплатеца?

41

Анонимен

преди 2 седмици

Така не бива. Излагете се.

40

РужА иГНАТОВА

преди 2 седмици

Хитлер като е взел властта ,първата му работа е била да закрие всички партии.Защото според него всяка партия дърпа чергата към себеси и никой не мисли за нацията.

39

Toni Ivanov

преди 2 седмици

Няма никакъв юридически казус. Решението на съда не те прави вечен председател на БСП. Ако по устав Националния съвет имат право да те изключат-това е. В Крушовица те чака 5 номер мотика.

38

Овчарчето Калитко

преди 2 седмици

Какво ще правиме без Нинова.България ще пропадне.Загиваме без нея.Ще настъпи глад и мизерия.Толупа веднага да вземе мерки да си я върнат .Главата Главчев също да вземе присърце нещата.Сътресения в майката партия ДПС сега и в БСП.

37

Gorskio

преди 2 седмици

Кръв повръщам, пари не връщам...

36

Анонимен

преди 2 седмици

Махайте ги всиките тези сталинистки партии с еднолични лидери. Не виждате ли, че с тях няма никакъв прогрес в държвата? Останали сте си в миналия век, в мутренските времена на 20-ти век. Още 1997 г. трябваше да ги разкарате всичките тези партии и Кукубенди парламенти. Сега щяхте да сте една нормална среднобогата европейска държава.

35

ДА МИНЕ В ПП!

преди 2 седмици

НИНОВА ОСТАВА ИЗВЪН ВСЯКА ПАРТИЯ? НЕ ВЯРВАМ, ТАКЪВ ЦЕНЕН, ОБИГРАН, НЕНАДМИНАТ В ЛЪЖИТЕ КАДЪР. КИРО ЩЕ Я ВЗЕМЕ ДА ГИ ПОДСИЛИ. С ЛЕНА ЩЕ СИ ПАСНАТ.

34

Анонимен

преди 2 седмици

А. бе герберасти, къде ви се скри цар Тиква със заешкото сърце? И защо го пазят два взвода снайперисти? От кого и кой ги плаща?

33

Тъй, тъй!

преди 2 седмици

Неделята на дългите ножове при националсоциалистите!

32

Анонимен

преди 2 седмици

Цялото БСП гласува да я маха, а тя още се крие по дупките и рецитира разни тъпни за да вземе кинти. "Политиците" "ни" са наистина жалки хора.

31

Анонимен

преди 2 седмици

Гласувайте за съселчето Копейкин.

30

Гедер

преди 2 седмици

Нинова изнудва партията за пари . Вероятно ги натиска да и дадат между 30 и 50 млн. лв. За да им предаде пълномощното. Замфиров плащай на каката и да си ходи ,не се стискай ,утре ти ще бъдеш в нейната позиция .

29

Анонимен

преди 2 седмици

Ей за една властова позиция ще се избият.

28

Анонимен

преди 2 седмици

Мачкай Бойко червени знамена

27

Анонимен

преди 2 седмици

Само Герб

26

aaaa

преди 2 седмици

Бойко ги съсипа и тия... кво става ***, какво е чувството, да ви """ с 200? И БьеСьеПье-то, и ПьеПье-то, и ДьеБьето, и ДПС, и всичката червена ***....