31

Зелен потник

преди 2 седмици

КОН з кокошка.Повече ракети, повече коне.Наркомамчето в Киев ще види дебелия.

30

А натовските подлоги

преди 2 седмици

"Днес" какво ги интересува? Пишете си глупостите, промивайте мозъците, получавайте си парите от ФАЩ и не ссе занимавайте с Путин! Нали е лош - зарежете го, не пишете за него!Пишете колко е демократична ФАЩ, колко е правова и прекрасна, как не есветовното зло и подобни мазни хвалебствия - може да ви дигнат грантовете!

29

Междувременно

преди 2 седмици

Територията на Украйн намалява с всеки изминал ден.

28

Таймс-Краймс

преди 2 седмици

Нямаме кози, коне, субсидии, хора искащи да се занимават с животновъдство. Нарязахме си ракетите по заповед на ЕС. Нямаме читава армия и самолети (освен скъпите чертежи на САЩ), а единствения ни военен хеликоптер се разби при учение. Имаме си само военна линейка, но една птичка пролет не прави. И с гол тумпак и чифте пищови се навираме между шамарите на световната геополитика.. Видя се ЕС колко помогна в пандемията и горските пожари. Ду *** да ни яко и господ да ни е на помощ при световна война!

27

НЕудобни въпроси

преди 2 седмици

По интересното е с Какво плаща един Зеленясал шмъркач доставките на оръжия за Укро Вермахта ? И кой в крайна сметка ще му плати дълговете ? От началото на войната в Украйна се изсипаха оръжия и боеприпаси за над 400 млрд евро плюс още толкова в кеш за поддръжка на нацисткия режим в Киев ! В България децата (нормалните) не взимат детски надбавки (само *** ги взимат) Но за сметка на това на всеки украинец дават по 1200лв на месец ! Това са пари от мен теб и нас всички.

26

Кирчо

преди 2 седмици

Кучета, кози и коне , верно ли ди там стигна пропагандата ни... ужас явно ние сме по деградирали от тях ! Благодарим на чичо Сорос и ЛГБ Т групите на Клинтъновци, Меркел, Макрон и Фон Дер Майнен за успешната статия с която издигаме мозъчните си клетки на следващото ниво... а познайте нагоре или надолу !

25

Жребец

преди 2 седмици

Ега си бартера. Бартер нъмбър уан в 21 век. Ко стана със заплащанията в "златни рубли" или в БРИКС валюта?

24

Анонимен

преди 2 седмици

:-)) Абе как им хрумват тия глупости на авторитетите "The Times" . Въображението му е м-та. Не става ясно Зеленски с какви животни плаща за Ф-ките примерно.

23

до 17

преди 2 седмици

"""""""""А ние се бръкнахме с няколко милиарда долара и предплатихме летящите консерви, обаче нищо не сме получили все още""""""""""" ------------------ Не просто няколко милиарда.... Ние се "Бръкнахме" с над Седем Милиарда за закупуване на Западна Военна Техника и до момента не сме получили абсолютно Нищичко!!!!!!

22

Буммм

преди 2 седмици

Русия показа засада и унищожение на украйнска колона дълга 600 метра на път от Сума за Курска област. https://m.lenta.ru/news/2024/09/01/raket-na-tseli-ne-pozhaleli-rossiya-unichtozhila-iskanderami-kolonnu-vsu-kotoraya-ehala-v-storonu-sudzhi/

21

Анонимен

преди 2 седмици

Скоро ще се отплаща с рускини за севернокорейските мъже - ще направят супер нация - кухи дръпнати ***

20

Анонимен

преди 2 седмици

Скоро и дупппе ще се разплаща Путин.

19

Русия има

преди 2 седмици

и ядрени подводници, и 5то поколение изтребители и интерконтинентални балистични ракети и хиперзвукови ракети. Обаче ние нямаме вече и расови коне, че дори и кози. В това е трагедията.

18

Анонимен

преди 2 седмици

По голяма измислица, която да ангажира вниманието ми днес няма.

17

Да

преди 2 седмици

Ей нямат край глупостите тук.

16

А ние се бръкнахме

преди 2 седмици

с няколко милиарда долара и предплатихме летящите консерви, обаче нищо не сме получили все още. И в кози да бяхме платили, все толкова. Макар че, понеже ЕС ни съсипа животновъдството, и кози няма вече.

15

Анонимен

преди 2 седмици

""""Двама болни диктатори"""""""" ------ Свиквай..., бъдещето е на Диктатурата, наслаждавай се на Свободата докато я има!!!

14

Направо повярвах

преди 2 седмици

Досега в Днес Бее Гето имаше следните статии оплюващи Русия : "Русия свърши ракетите" "Руските войници се бият с лопати защото нямат автомати" "Руснаците крадат перални за части за ракети" "Путин е на смъртно легло" "В Русия гонят мъжете по улиците за да ги пращат насила на фронта" ....и т.н. А всъщност положението за нацистите на Източния фронт става все по плачевно. И фронта неумолимо се премества на запад всеки ден. Факт !

13

Анонимен

преди 2 седмици

И Орловский рисак и Русская верховая и Дончак и няколко Северокавказки породи се смятат за гордостта на Русия. Днес Русия полага огромни усилия за развъждането, селекцията, отглеждането и тренинга на своите породисти коне. Всяка година огромно количество руски породисти коне биват закупувани от Китай.

12

ами

преди 2 седмици

Двама болни диктатори