103

Анонимен

преди 2 седмици

Преди малко представителят на РФ в ООН на искано от Запада заседание за въоръжаване на Укрйна каза, че САЩ и ЕС по официални данни са дали за оръжие на Украйна 4 пъти повече пари отколкото , според световните хуманитарни органиации, е нужно, за да се ликвидират гладът и недохранването в целия свят!!! Ние в България сме част от това. Изводът е, че САЩ и подлогитеее покрай тях (вкл, Б-я) се стреят към изтребление на човечеството.Нас също ни изтребват, не забравяйте!!!

102

Христо Христов

преди 2 седмици

До 103 "Тези от цяла западна Европа забравиха че ало не беше Русия още щяха да са под немско робство" - никога не са и чували за това.

101

17ти Август

преди 2 седмици

Европа като и преди за да се бори с азиатските орди се видя, че е достатъчно да дава само старо НАТО вско оръжие за което е инвестирала малко под 1% от БВП и ги спря и затънаха 3 та год в държава 25 пъти по-малка от самая могучия. Голташка пРосия в момента харчи над 20% от БВП за оръжие. Сега е нужно да отделяме около 2,5% БВП и голташка пРосия ше трябва да ядат оръжия за да настигнат Европа. За това и нито една кАпейка не иска да отиде в блатото да живее.

100

Христо Христов

преди 2 седмици

До 97 "Може би е по-добре за един мирен свят да се бори Европа, а не за въоръжаване. " ЕС се бори за това за което гласувахте на 9.6.2024. На тази дата 80% гласувахТЕ за война. Факт.

99

Красимир

преди 2 седмици

Тези от цяла западна Европа забравиха че ало не беше Русия още щяха да са под немско робство но западна Европа на 70 80 години обезумявс и трябва Русия да ги напляска за да поумнеят какво искат подземните и богатства ами да отидат и да си ги вземат ако имат здрави ***

98

Христо Христов

преди 2 седмици

До 89 "Тази. ***. Забрави. Как. Китайците. Я. Изгониха. От. Страната" - не е забравила. Тръст ми!

97

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен Проблемът ви е , че тя е по-мъж от такива като вас, затова само злобеете!

96

Анонимен

преди 2 седмици

Браво на жената. Крайно време беше някой да го каже в прав текст. Аве kAпейки, вие като гласувахте за ваксинираните антиваксъри колко кмета си избрахте? Като се подписвахте за референдума на главната Kaпейка, кво стана-събраха ви личните данни за пред пасольството та да може главната KAпейка да си купи още една къща в EC ли? Нищо, идат нови избори и ей сега вече ше управлявате ише има народен съд хаххахах нали kAпейки?

95

vs

преди 2 седмици

фон дер ***!

94

Анонимен

преди 2 седмици

Тази идЕ***тка вместо да призовава за мирни преговори иска повече оръжие. Да ходят 7-те й деца да ввоюват.

93

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 95 - Много попара има да изсърба Европа, докато стигне нивото на въоръжение на адиатските орди, както ги наричаш. Може би е по-добре за един мирен свят да се бори Европа, а не за въоръжаване. Щото и без разходите за въоръжаване, сме я втасалЕ отвсякъде. А урсулица няма да ги извади от нейните, набъбнали от ваксините, сметки.

92

Анонимен

преди 2 седмици

От кога проекта Европейски съюз стана военен?

91

Анонимен

преди 2 седмици

Крайно време е Европа да се съвземе и да започне да произвежда оръжия и да се въоръжава за да охлади мераците за завладяване на нови територии от азиатските орди които не знаят, че вече не сме 18 век и със завладяването на земи без да можеш да си увардиш поне твоите граници нещо не става.

90

Христо Христов

преди 2 седмици

До 92 "Има ли кой да я слуша тая коза.?" - към 500 милиона не само я слушате, ами ви и командва.

89

Христо Христов

преди 2 седмици

До 81 "А стачки и да те свалим от власт искаш ли??" - преди 10 седмици я избрахте, про'с'так неграмотен! Не че ще, но заслужавате да ви пребиват такива про'с'таци като теб, дето гласувате за нея, пък после "стачки".

88

65

преди 2 седмици

Има ли кой да я слуша тая коза.?Целия ЕС трябва да забравят са хората си и да се занимават с отръжия и ваксини.Мисирка..

87

Хи хи

преди 2 седмици

Ние с Русия няма да воюваме. Тая като и се воюва да ходи в Газа

86

17ти Август

преди 2 седмици

KAпейките живеейки в ЕС също ще допринасят за въоръжение но все пак за тях изгодата винаги е била по-силна от принципите им и нито една kAпейка дори и опит не прави да иде да живее в голташка пРосия, а си седят на удобния диван е ЕС. Нали така, kAпейки?

85

Путин.

преди 2 седмици

Тази. ***. Забрави. Как. Китайците. Я. Изгониха. От. Страната. И. Гледаше. Като. Насрано. Дете. Маикаси. Във. Ада. Да. Вриш. Дърта. Вещица. И. Борец. Склероза. Съшо

84

17ти Август

преди 2 седмици

Европа трябва да произвежда повече оръжие при наличието на азиатски враг в лицето на голташка пРосия. Тия там освен оръжия друго не могат да произвеждат и съответно да живеят в мирен свят. Там такива неща като да ценят животи няма, всичко на фронта заради на путинарко егото. Християнски ценности също няма - путинарко има няколко незаконни деца и не виждам нищо християнско да нападнеш съседа си също христянин от 3 страни. Нали kAпейки?