125

нотариал

преди 2 седмици

Ами къде е нотариалния акт на Доган, - няма го, - тогава няма никакво право да иска договори за наем.

124

Анонимен

преди 2 седмици

До електоратът на ДПС :ОГЛЕДАЙТЕ събралите се на снимката !Това са ''хората'' / ако могат да се наричат --''хора'' / , които ви направиха най-бедни и в България , а те стаНАха НАЙ-БОГАТИ ... Преценете дали да гласувате пак за тях , за -- ДЕРИБЕИТЕ !?

123

Дедо

преди 2 седмици

Абе къде са големите патриоти ,с татуирани Свобода или Смърт на гърба и Левски и Ботев на коремите ? Тия които веят байраци на Шипка и пред Пилона в Рожен. Дето се зъбят на всеки във форумите и са окичили антените на колите си с български флагчета. Нещо за гъби ли са , болни ли са или просто ги хвана шубето от тълпите пред Сараите ? Оня патриот от Историческия парк и той нисичко клекнал и се спотайва. Айде бе патриоти по смело бе момци .

122

ЕХО

преди 2 седмици

ДОГАН СЕ НАМИРА В РОСЕНЕЦ. МУТРИ СА ВЛЕЗЛИ ВЪТРЕ. НЕ СЕ ЗНАЕ ЖИВ ЛИ Е, БИТ ЛИ Е, ОКОЗВА ЛИ СЕ НАТИСК ВЪРХУ НЕГО. МВР СТОИ ОТ ВЪН И НЕ ПРЕДПРИЕМА НИЩО МАКАР, ЧЕ ИМА ПОДАДЕНИ СИГНАЛИ НА 112....

121

Анонимна

преди 2 седмици

Там е направена асоциация с бюрек и точно заглавие е "Бюреков- новият политически проект на кукловодите". Извинете за правописната грешка.

120

Анонимен

преди 2 седмици

До АнонименА той има ли поне договор за наем щом няма нотариален акт , с какво право иска от папазов договор. Ако беше инвестирал в офшорки и биткойни като младите политици от новите партии нямаше да има проблем.

119

КОЙ КОЛКОТО МОЖЕ.

преди 2 седмици

КОЛКОТО ДОГАН Е ОТКРАДНАЛ, ВСИЧКИ ДРУГИ ОБЩО, НЕ СА МОГЛИ ДА ОТКРАДНАТ. ПОМНИМ КАК ПРЕДИ 25 ГОДИНИ СЕ ХВАЛЕШЕ, ЧЕ ИМА ПАРИ КОЛКОТО ЕДНА БАНКА И СЕ ГОВОРЕШЕ ЗА ЕДНА СТАЯ В ЦЕНТРАЛАТА ИМ ПЪЛНА С ПАРИ ? ЕЕЕ СЕГА ВСИЧКИ НАХИТРЯХА И КРАДАТ С МИЛИОНИ. ТОВА ХАРВАРДЦИТЕ, ДБ, МИСТЪР КЕШ, ИСТОРИЧЕСКИ ПАРКОВЕ, КОПЕЙКИН, НИНОВА... САМО ЧАЛГАРИТЕ ОТ ИТН НЕ УСПЯХА ДА НАМАЖАТ И ЗА ТОВА ВСЕ РЕВАТ!

118

История даге

преди 2 седмици

Очаквам скоро да се появи и Волен Сидеров, чиято партия беше създадена от Доган за сплашване на електората, а вестник АТАКА се печатаще в печатница на депутат от ДПС...

117

Анонимен

преди 2 седмици

Говорете на български тук е България, събрали са се пред палата на Доган. Когато българина 35 г. мизерува, такива като Доган се сдобиха с много палати. Всички далавераджии и мошеници заживяха прекрасно на гърба на останалите, но както знаем винаги има край. Окрадоха труда и лишенията на бабите, дядовците, майките и бащите ни.

116

Анонимен

преди 2 седмици

До Дарвин Кой е фактическият наемодател , от къде са му парите за собствеността , къде и какво му е основанието за освобождаване на обекта от ползващият го , тези въпроси не те ли вълнуват . Ако ще тормозят Доган да кефа на Делян , това не ме прави щастлив .

115

Бюрек

преди 2 седмици

...но в бурята ще бъдем пак със тебе, Соколе мой, защото се обичахме!

114

Исторически Факт!

преди 2 седмици

До АнонименКогато Мехмет хан превзема Константинопол и слага край на Римската империя влизайки през главната порта изрича думите "Отмъстихме си за Троя"

113

Анонимен

преди 2 седмици

Все едно нямахме достатъчно причини да не харесваме Доган, сега се оказа, че е дружка и с Бареков. А между другото пак виждаме какво е отношението на Доган и хората му към закона - няма значение кой на какво бил собственик, той (Доган) си живее там и трябва да си живее там където на него му харесва.

112

Анонимна

преди 2 седмици

"Бареков- новият политически проект на кукловодите" архивна статия от днес.бг

111

Дарвин

преди 2 седмици

Ами къде е нотариалния акт на Доган, няма го тогава няма никакво право да иска договори за наем. Обрача от фирми сега се превърна в обръч около врата му ...

110

Анонимен

преди 2 седмици

До ДПС ПРОДУКТ Какво си платил ти бе, калпак прокъсан?!?! Платил бил... ***.

109

Дудукът

преди 2 седмици

има способност да проваля всичко, до което се докосне.

108

Анонимен

преди 2 седмици

И всички юруш на мазното кафе..

107

ТАКА И ТАКА СА ГО

преди 2 седмици

ЗГАЩЕЛИ ДА ГО ПИТАТ И КИЙ САМОУБИ АХМЕД ЕМИН В САРАЯ В БАНКЯ 2008г.

106

Анонимен

преди 2 седмици

Нещо от сорта като например кой му е дал под наем сараите в Бояна и Росенец, нема ли читава ж у р н а л я да зададе въпроса, или ще си играем на стражари и апаши :)))