74

СТРАНДЖАТА

преди 2 седмици

Комунистическия пуч срещу Доган ще струва на русофилите скъпо. Турците не прощават и не забравят.

73

Анонимен

преди 2 седмици

Изхвърлен окончателно, Доган винаги е бил слаб, само медийно е надуван, това важи и за Бойко, Шиши и тн, и те ще си намерят майстора. България без тях ще върви на пред и на горе!

72

Шишо

преди 2 седмици

Какво общо има наема за сарая на Доган с "каузата" ДПС? Що за интелект трябва да притежава човек за да приеме това за нормално, че и да ходи да доказва някаква съпричастност?

71

Пудела

преди 2 седмици

Глигана не е като мечката или вълка.Като побегнеш не те преследва,гледа само да оплюска територията.

70

Анонимен

преди 2 седмици

ЯКИТЕ БЪЛГАРСКИ МОМЧЕТА ИЗБЕГАХА КАТО НААКАНИ КАТО ДОЙДОХА ТУРЦИТЕ

69

Гризел

преди 2 седмици

Т.нар."симпатизанти" да бъдат разпръснати.Трябва да има ред.За тези неща си има съдилища и държавни учреждения.Ако някой има документ и съответния договор,да дойде на място и да го покаже на властите,а не да изпраща привържениците си.

68

Анонимен

преди 2 седмици

Въпросът е кое му дава на Доган толкова много пари за имения имоти палати живее като шейх а народа беден и гладен.

67

ДЕРИБЕИТЕ СЕ

преди 2 седмици

СЪБРАХА ДА ВАРДЯТ САРАИТЕ.

66

Хейт

преди 2 седмици

Да покаже договора, да покаже квитанции и банкови трансфери от платени наеми и режийни. Какво ни занимавате с общи лафове?

65

Алов

преди 2 седмици

Жалка истори, но през Грух няма прошка

64

Дядо от село

преди 2 седмици

Дано етническите турци най -накрая прогледнат и осъзнаят, че нито Доган, нито Пеевски работят за тяхните интереси,а работят за себе си, против интересите на България...

63

Анонимен

преди 2 седмици

Голям кеф е да ги гледаме как се ръфат, ......адините долнии. Мърсуваха десетилетия в българската политика, дано тъпкано им се върне.

62

Анонимен

преди 2 седмици

До Пуделът е объркан Ясно е чия е била фирмата- писана на някой социално слаб. За съжаление на Доган покрай криенето, че има пари, не я е регистрирал на свое име. Всички големи политици и бизнесмени имат такива схеми да си скрият какво притежават. Политиците, за да не ги разследват за корупция, пишат на анонимници и става мазалото, ако ги атакуват. Нормалните по света просто са си собственици на фирмите, но така се пазят от делби при разводи, фалити на инвестиции и подобни, което си е законно.

61

Анонимен

преди 2 седмици

Вижда се май, че следващите избори ще са без ДПС и БСП.

60

Анонимен

преди 2 седмици

Ако договора не е преподписан - т.е. със срок продължаващ и след днес, собственика дава едно месечно предизвестие със свидетели и въпросният имот трябва да е освободен напълно. А ако вече е имало такива предупреждения собственика се обръща към съд и полиция и го махат. Като има договор, трябва да има и банкови документи от които да личи трансфери по заплащането на месечен наем. Разни политически трикове с медийно шоу не вървят тук. Ако не е плащано дълго време съдът и МВР ще го изведат до месец.

59

Анонимен

преди 2 седмици

Довиждане, довиждане

58

ДА СИ ХОДИ

преди 2 седмици

НА СЕЛО ТАЗИ ПИЯНИЦА СТИГА СЕ Е ИЗЛАГАЛ. АКО ФЪФЛИ 2 ЧАСА НИЩО СЪЩЕСТВЕНО НЕ КАЗВА.

57

Алекс

преди 2 седмици

Като има договор,защо не го показа? Собственикът настоява Доган да напусне имотите му.Значи договор няма.И защо е цялата тази агитка и патаклама пред сараите? Доган има наследствена къща в Дръндар.Както много други пенсионери ще си отиде на село.

56

Анонимен

преди 2 седмици

Добре, де. Ясно е, че Доган е покрил имуществото си чрез схема с подставени лица и собственост на името на фирми. Ясно е и, че сега му крадат фирмите и имотите. И двете страни са в нарушение и/или престъпление. Крадците на фирмите трябва да бъдат наказани, защото така всеки може да се окаже обран, даже фирмите да са на негово име и да не покрива приходи и данъци. Доган досега защо не е проверяван и разследван дали не крие данъци и откъде има пари за схемата с подставените лица?

55

селянин

преди 2 седмици

убави са му къщетата у наше село не ги правят ного ного