24

Анонимен

преди 3 седмици

Добре е станало,ама още по добре щеше да бъде да беше останал инвалид..отворкото

23

АААА 2

преди 3 седмици

СНОЩИ в нашия квартал в София имаше един такъв пак със старо БМВ дето караше с 200 по уличките на квартала ( познавам го ) местен джигит е . ако излезне дете или някое животно на малките улички ще го замаже за секунди ...ама кой да мисли ! българина е над тия неща ...

22

то веднъж се

преди 3 седмици

слува . няма мерки . белия ровър се разпадна в пловдив на две . а как 1 и половина години няма удъри , а кара бързо . гумите губят сцепление .

21

до 24

преди 3 седмици

До някой сиза съжаление да ! у БГ БМВ карат най-големите комплексари а такива има много за съжаление у нас ....имах подобен приятел /съученик и знам добре за кво става въпрос . мн комплескари мн нещо има у БГ

20

Анонимен

преди 3 седмици

А колата негова ли е? Да не е на приятел?

19

Анонимен

преди 3 седмици

Значи няма нужда от тест за наркотици.

18

някой си

преди 3 седмици

И пак БМВ.... това е някаква странна извадка от обществото на която им липсват първите 7 ....

17

Анонимен

преди 3 седмици

Лъжат. Това е спътника. Укриват шофьора. Спътникът починал. Приятели били веднага на мястото. Това е гонка.

16

Айляк

преди 3 седмици

Мощна кола със задно предаване, па дори и старичка да е, не е за млади хора. Иначе така става - естествен подбор и толкова.

15

Наблюдател

преди 3 седмици

Липса на адекватно медицинско обслужване!Заради това всички ги карат в София най вече в Пирогов всичко друго е гибел и ако имаш късмета да стигнеш до там имаш някакви шансове ако не си лека нощ!Жалко за момчето да почива в мир!

14

резил

преди 3 седмици

Очакваме отговор на родителите му.И не е момче,а мъж.Все пак дължат обяснение на обществото,как и защо са възпитали това същество.Вече дори сме доволни,че няма невинни,случайно убити.На двадесет години управлявах боен кораб от ВМС.Не се хваля,а припомням какво беше съзнанието преди 50 години.

13

Инспектор Дюдю

преди 3 седмици

Включването на Тест за Интелигентност в изпита за щофьорска книжка трябва да стане задължително. А БМВ трябва да се забрани на територията на България. Само тогава ще може да четем и гледаме репортажи за катастрофи 1-2 пъти годишно. А не както сега по 77-8 пъти седмично.

12

бг смешки 2

преди 3 седмици

така става у БГ защото хората са яко про2сти и не мислят ! ио това важи не само за децата ами и за родителите което е още по-лошо ....

11

Анонимен

преди 3 седмици

Нали снощи казаха, че един е излезнал от колата след удара, а този, който карал колата се заклещил на дясната седалка? Кой е карал колата?

10

Безотговорна

преди 3 седмици

селяндурщина навсякъде из територията. И тоя пкльо явно се помислил за Шумахер. Жалко, че не доживя до по разумния живот.

9

аз

преди 3 седмици

Няколко очевидци говорят за втори човек в колата, а според МВР момчето е пътувало само. Крият ли някого или очевидците са недоскив?

8

Дарвин

преди 3 седмици

Естествен подбор. Такива новини има от десетилетия по медиите. С подробни репортажи. С интервюта на разплакани родителии опечалени приятели. Със снимки и видео. Вече са хиляди... Дори десетки хиляди. Умните хора отдавна карат внимателно и се оглеждат във всички посоки за приближаващи камикадзета каращи с висока скорост. на маллоумницците дето не могат да четат а дори и като видят такава зверска катастрофа я забравят след 2 секунди не им пука . В момента в който се качат в кола и настъпват газта.

7

Съболезнования....

преди 3 седмици

но ако вчера не беше убил себе си, не след дълго щеше да убие друг.Абсурдни са такива скорости в града, това си е тероризъм!

6

Анонимен

преди 3 седмици

Най-забавно ми е когато глупостта и корупцията се върне като бумеранг и ти счупи главата. Примери: Необразовани, невъзпитани и нагли шофьори, когато се размажат. Или когато през границата срещу 2лв пуснеш бус с мигранти и 2 км по-надолу той трепа 3ма твои колеги като в консерва. Хахаххаха

5

Анонимен

преди 3 седмици

Стълба добре ли е?