159

однако

преди 3 седмици

Никой нищо не каза за руската ракетната атака срещу Змийския остров. Руското разузнаване засече укро-отановски десант на острова. Боен катер докара чужди наемници и подразделения на ГУР на о. Змеиний. Русия вдигна своя ПАК ФА Су-57, който изстреля 4 броя Х-22 и ликвидира десанта.

158

...

преди 3 седмици

Удари, днес, руска ракета, наемници, хотел. Свържете си сами думите в изречение.

157

Анонимен

преди 3 седмици

Единствено победата на Русия ще спре войната и избиването на хора. Давай, Путин, с теб сме.

156

Ванга

преди 3 седмици

И той го знае. И те го знаят . Войната ще свърши зле за зеленски . Украйна ше пребъде без него.

155

До 152

преди 3 седмици

Да бе и, защото британския министър на отбраната е русофол нарече Зеленски нагъл неблагодарник не сме ти склад за оръжие, другите просешки фантазии нямам нужда от коментар

154

САЩ

преди 3 седмици

Добре, че сме в НАТО и със САЩ, че като гледам една държава като Украйна как прави Русия за посмешище си представям да трябва Путин да ни пази. Русия никога не е била по-слаба. Но и редица анализатори казват, че Путин е най-слабият лидер, който Русия някога е имала. И това се видя с провала на СВО. Путин е за разстрел! Затрива Русия.

153

Анонимен

преди 3 седмици

Много *** народ тука....дето си мислят , че Украйна може да направи нещо преди да е изчезнала. Ако си п рост като гало ш пръста надолу

152

Гавра

преди 3 седмици

Русофилите не могат да преживеят, че една държава като Украйна вече 3 години прави Русия за посмешище. СВО се превърна в пълен провал за Путин. Сега си има пълномащабна война, вече и на Путлерова територия. Провал пълен.

151

Мен

преди 3 седмици

Голямата сила САЩ не могат да си приберат двамата космонавти една година а отидоха за 8 дена уж. И се радвай, че е Путин президент, защото не вярвам , че следващият ще има толкова търпение

150

Анонимен

преди 3 седмици

Схадов лине ли ще пускат англия

149

Анонимен

преди 3 седмици

Действай Зе!Мощно!!!

148

Хаха

преди 3 седмици

Каква световна война. Просията не може с Украйна да се справи, толкова е слаба, та ще воюва със САЩ и НАТО. Боже, какви наивници има тук. САЩ е прекалено висока топка за Русия. САЩ, когато и да реши може да затрие Русия за по-малко от седмица. Няма да има световна война, просто Украйна ще победи Русия и Русия ще стане една бедна, фалирала и нещастна азиатска страна, изолирана от целия цивилизовас свят. Това ще стане, няма друг изход за Русия , докато ги управлява слабака Путин.

147

до 155

преди 3 седмици

тебе кога те пуснаха от психото, бе....русия щяла да изчезне, а ний ще останем, тъй ли? ...много промити ненормалници има тука!

146

Марулкин

преди 3 седмици

След три години война между сащ и мексико мексиканците нахлуват в тексас а пентагона проси ракети от Габон...мухахахаррр

145

Нещата си отиват

преди 3 седмици

Едно е сигурно, вече няма СВО, а пълномащабна война между Русия и Украйна. А стане ли Харис президент си отиваме на световна война и там вече нищо не се знае. Яжте, пите и си носете новите дрехи, че скоро може и да нямате тази възможност.

144

Mен

преди 3 седмици

До 155Върви си в Украйна на фронта и се бий за твоя идол Бандера. *** такава

143

Анонимен

преди 3 седмици

Време е украинците да засипят с химарси Курската АЕЦ и да засипят Русия с радиоактивни частици

142

Слава на Украйна

преди 3 седмици

Президент Зеленски, изсипете всичко, което имате в Москва и Петербург. Сринете ги със земята. С Русия ще бъде свършено завинаги и светът ще стане едно по-добро и спокойно място. Русия трябва да изчезне. Това е!

141

Анонимен

преди 3 седмици

Тия нема да се спрат докато не изтребят всички украински мъже и момчета...

140

абе

преди 3 седмици

и какво може да направи с няколко ефки - трошки от 80-те год....СУ 57 пето поколение ги ядат на закуска, и пушека му нама да видят! тоя зелен плъх вече не знае какво прави!