171

666

преди 3 седмици

Какво ли работят хората, които пишат по 8-10 часа под новините за Украйна/Русия? Защо ли не им пука за следващия служебен кабинет и ситуацията в РБ?

170

Анонимен

преди 3 седмици

Кой иска БГ народа да забрави ген. Колев и неговата конна армия? Точно така: "Продажните безродни червениБоклуци" ...Както признават разбитите казаци: "Ние мислехме, че българите няма да стрелят по нас. Между това, обаче, те се хвърлят като кучета.. и десет човека атакуват четиридесет._ След 1944 г. името и делото на ген. Иван Колев са подложени на целенасочена забрава, заради това, че се сражава срещу руснаците, а най-вече за това, че си позволява да ги побеждава. Ай сиктиp ЛюбовниЛезбоРусофили

169

Украинска педеруга

преди 3 седмици

Сутринта Руснаците ни напукаха празните кратуни може да ни бият и да ни тъпчат zадниците ама сме педLи герои.

168

Анонимен

преди 3 седмици

А какво стана с град Суджа? Натовците и украинците превзеха ли вече целия град Суджа?

167

до агент Мъдлър

преди 3 седмици

Нямам /сресвам си косата с ръка и се хиля/. А ти не се спичай, това, че се мъчите да закриете Телеграм, не означава че липсват други източници на информация. Но няма вече достатъчно войници за Зеления. Тъй че, както споменах, време е да се стягате за битка.

166

Сълза и смях

преди 3 седмици

6 точка:Децата от въпросните области и градове да бъдат обучени ,мобилизирани и изпратени на фронта.Тези с успех под 3.50 на първа линия.

165

агент Мъдлър ЦРУ

преди 3 седмици

Пич, ползвай head and shoulders, за да нямаш пърхот. Мазен си. Мазен русофил.

164

ИМПЕРАТРИЦА КАМАЛА

преди 3 седмици

САМО ДА СТАНА ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ ПЕЧЕЛЕЙКИ ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА И ТАКОВА МАСОВО ИЗБИВАНЕ НА ПРО ПУТИН АРМИЯТА ЩЕ ИМА , ЧЕ САМО СИ ВИКАМ ДАНО ДАНО ДАНО ДАНО ДАНООООООООООООООООООООО! ЖИВ ПРО ПУТИНИСТ НЕМА ДА ОСТАНЕ НИТО В ТЕРОРУСКАТА НИТО В УКРАЙНА ! 100 % СВАЛЯНЕ ОТ ВЛАСТ НА РЕЖИМА НА САМОЗВАНИТЕ ТЪ ПУТИН ЩЕ ИМА И ТО ДО 2 ГОДИНИ ОТ ВСТЪПВАНЕТО МИ В ДЛЪЖНОСТ!

163

Анонимен

преди 3 седмици

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

162

до агент Мъдлър

преди 3 седмици

Че защо "русофилите" да ходят на фронта, нещата за ВСРФ вървят долу-горе добре. Дори в Курска област натовците и елитните украинци са разредени на една трета, да не кажем наполовина, губят и населени места. За другите фронтове да не говорим, а се оказа че руснаците имали и ракети, противно на изчисленията на колегите ти от МИ6. Въобще, западните агенти излязохте големи пунти-мари, но това е друга тема. Сега важното е от Европа да бъде събрано още месо за войната на САЩ срещу Русия. Стягайте се!

161

Анонимен

преди 3 седмици

До сега не съм чул от тази путинофилско недоразумение едно цяло и добре формирано изречение, в което да има мисъл за България и за това какво трябва да се направи, за да се развива тя. Сутрин ставаме, а вечер си лягаме с речи само за Русия и нито дума за България! България изобщо съществува ли за този петосколонник!? Има ли държавни институции, които да се самосезират в отговор на про-путинската политика и зашита на руските интереси за сметка на българските!? Ако да, те български ли са наистина?

160

агент Мъдлър ЦРУ

преди 3 седмици

И аз написах един списък за Кауфланд, докато мътих в тoaлетната.

159

Анонимен

преди 3 седмици

Тоя е пълен т.а.ш.а.к! Може ли да си главнокомандвщ на претендиращата за втора най-силна армия в света и някой да ти е окупирал 3 седмици територията и ти да се изплющиш с такива мерки. Верно е за подигравка

158

ООН

преди 3 седмици

ДОКАТО НЕ МИНАТ ИЗБОРИТЕ В САЩ И НЕ СЕ ОБЯВИ ПОБЕДИТЕЛЯ ОТ ТЯХ ПОБЕДИТЕЛ НЯМА! АКО БАЙ ДОНЧУ БЕЛИНАТА СПЕЧЕЛИ ТОВА Е АБСОЛЮТНА ПОБЕДА ЗА РЕЖИМА НА САМОЗВАНИТЕ ТЪ ПУТИН КОЙТО ЩЕ ОСТАНЕ А УКРАЙНА ЩЕ Е ПРИНУДЕНА ДА СЛУЧИ НЕИЗГОДЕН МИР АКО ТЕРОРУСКАТА СЕ СЪГЛАСИ !

157

агент Мъдлър ЦРУ

преди 3 седмици

Айде русофилчета, отивайте на фронта да се биете за Пoтю. Вашия велик праднал фюрер, бивш таксиджия.

156

Анонимен

преди 3 седмици

Русофилите по форуми, социални медии и новинарски сайтове са доста и доста задружни. На живо обаче има няма по 30-40 баби и дядовци да се съберат преди обяд уж на някой митинг или шествие и това е. Вариант 1 - страхливи ***. Вариант 2 - ботове и рубладжии. Вариант 3 - страхливи ***, които получават рубли, за да спамят

155

демоНкрат

преди 3 седмици

Всъщност се говори, че златото от България обезпечава доларовия златен резерв. Дали е така, ние обикновенните българи няма как да знаем. Но е факт, че повечето войни са за разпределение на природни ресурси и световно господство и т.нар. мииротворци са в дъното на всичко. Това, което книгите на Кийосаки и др. т.нар. "коучъри" не ни казват е, че капитализма също си има недостатъци и след раздуването на балона следва свиване. Само, че агонията се удължава с постоянното печатане на банкноти и войни.

154

Анонимен

преди 3 седмици

La Repubblica: Руснаците предлагат на свои познати италиянците по 200 евро за да запишат видео с благодарност към Путин! Предложението се разпространява чрез чатовете в WhatsApp. Уточнява се, че апелите за платените благодарности към Путин се отправят през последните дни от руснаци, които учат или работят в Италия. "La Reppublica" отбелязава, че може би става дума за една от множеството форми на пропаганда в социалните мрежи, целящи "избелване" на образа на държавата, спечелила лоша репутация!

153

агент Мъдлър ЦРУ

преди 3 седмици

Пoтю е изплашен. В бункера мирише на прадни. Препоръчвам акупунктура.

152

хе хе хе

преди 3 седмици

Клавиатурните атлантически бойци бодро громят руснаците из всички новинарски сайтове, също из форуми, медии, социални мрежи. Но няма нито един на фронте, макар че хунтата има остра нужда от бойци. Малко боязливи са нашите атлантически клавиатурни бойци, но това няма да им помогне. Зеленски и началници вече са вперили лакоми погледи в тях и скоро ще трябва да доказват вярност към ценностите. С истинско оръжие в ръце:)