509

Анонимен

преди 3 седмици

Да оди да сключва мир.Вчера пак загубите са 400 в Курска област и станаха 6200 от 6 август.Като капак са подложени на обстрел 16 населени места в Сумска област,където се съсредочавали резерви за Курска област.

508

соломон паси идиота

преди 3 седмици

Тоя наркоман с цялата шайка отдавна трябваше -- още в началото на войната -- де е ликвидиран . И всеки следваш трябваше да знае за последствията които го чакат. Наивният и самоуверен гл....к Путин освен празни обещания , приказки фъфлене , хленчения на друго не е способен като си мисли ,че всичко е под негов контрол . За да се хареса на цивилизованият Запад се прави на възпитан, културен , хуманен - . Не напразно казват Путин не толкова глупав да използва Ядрената си триада.- което означава правете това което си искате няма никаква опасност да бъдете наказани -- фактите потвърждават това . .

507

Бай...до 526

преди 3 седмици

Същият като Тиквата !

506

Анонимен

преди 3 седмици

Терористът вика "Спрете терора!". Днес в Интернет един украинец е качил клипче, което е снимал с телефона си. Случайно е попаднал на пътя на руските ракети, снима в небето и брои от 1 до 20 и тогава си удря телефона в земята с диви викове... А ракетите са били около 200 броя придружени от 100 броя Герань (здравец) и огромно количество малки дронове. При това всеки ден руснаците освобождават по няколко селища в Донбас и са на 13 км от клавния път на комуникациите на украинците там.

505

Що не зове САЩ а?

преди 3 седмици

Нали Байдън и Нюлънд му обещаха безкрайна подкрепа ???

504

Бай...

преди 3 седмици

А бе, Путин, що не разшириш Черно море на север?!

503

slayer

преди 3 седмици

Mаниака пак изригна да иска "boots on the ground" , НАТО да му вършат работата. Но Америка отдавна му направи врътка: тоѝ & Украинците да им вършат работата & златната мина от военно промишления комплекс да бълва печалби.

502

Отказа на Зеленски

преди 3 седмици

Да приеме реалността придобива клинично патологични измерения!

501

Анонимен

преди 3 седмици

Хохлите не знаят вече: Да се радват, да плачат ли...

500

Маниакална дипресия

преди 3 седмици

Е психичното състояние на Зе!Един ден побеждава в еуфория, на следващия ден плаче в депресия!

499

Британска разведка

преди 3 седмици

Мистър Зеленски, Сър, руски ракети няма от 2022 година! Няма такова нещо като мащабен въздушен удар с руски ракети! Объркал сте се.

498

обективен

преди 3 седмици

Вчера се хилеше и плашеше с някакви нови супероръжия и как войната вече е на руска територия.Днес жалкия комик вие на умрЕло.До кога ще плащаме за тези фашисти и ще хрантутим 60 000 навлека от окрайнините на руската държава?Вън пияниците от земята ни.

497

Бог да пази България

преди 3 седмици

Между другото за какъв Путин говорите половината тук,нали беше умрял и е сложен в хладилник?!Или забравихте,а да вярно вие сте с къса памет и розови очила!!!

496

Анонимен

преди 3 седмици

Само Путин да не се окаже цвете ,с този който ще дойде след него!Един Кадиров напримерно ще е ,,много по-хуманен и мил,,!

495

52847

преди 3 седмици

Мястото на клоуна-наркоман е до Навални!Слава на Русия ,наш единствен приятел и брат в този джендърски безполов евроатлантически свят.

494

Зеленясъл

преди 3 седмици

Може да вадиш Курск на мечката, а после като те погне, бягаш да се криеш зад полите на леля си Урсула и чичко Улаф Шолц а??

493

Хич хич

преди 3 седмици

Хич хич

492

срамота

преди 3 седмици

Дано Путин изравни тази воняща фашистка бърлога ООсрайнината, преди нашите родни предатели да са подарили на фашистите 2-та чисто нови атомни реактора от Белене.Колкото по-скоро ООсрайнината изчезне ,толкова по-скоро ще имаме евтина енергия ,и кожодерите на Прокопиев ,Тиквата и Шишо няма да ни дерат по две кожи!!!

491

Хи хи

преди 3 седмици

Абе жужак, нали ти дадоха толкоз милиарди, ти кво повече искаш ?? Имаш проблем с Русия, ми оправяй се бе, не сме ти длъжни с нищо !

490

САЩ източва

преди 3 седмици

Ресурсите на Европа да води война с Русия!Европа загива икономически