288

Анонимен

преди 3 седмици

До 320... А щом произвеждат такива уникални и отлични ракети, защо реват на запада да им даде още...

287

Филип Киркоров

преди 3 седмици

Друзя и това лято двамата с Шаманчето си изкарахме екстра в Поморие.Смях игри закачки и много лудории.Сега тази седмица като се приберем в Москва ще има многа да разказваме.Аз забих към двайсетина бройки,че и малко отгоре докато Шаманчето е моногамен и си изкара почивката с един единствен приятел Ибрям,който е много надарен.Другото лято пак идваме.

286

Анонимен

преди 3 седмици

До 320... А това означава че някои лъжат много яко.. Нито са изобретили нещо, нито са произвели, още повече че имало отличен резултат..

285

Анонимен

преди 3 седмици

Който много иска да помага на Украйна, само от собствения си джоб. Както помагаме за болните ни дечица. От държавните пари нито стотинка не трябва да отива за Украйна. Никой не е питал народа, а се разпораждат, все едно са им личните сметки.

284

Анонимен

преди 3 седмици

Как може да се пишат подобни приказки за деца? Разширяването на фронта само за руските сили ли е според автора? До колкото си спомням руснаците нямат проблем с мобилизацията, украинците имат. Те колко време ще могат да удържат фронта в Донецк? Имат ли назад ешалонирана отбрана, на каквато се радваха до сега?

283

Анонимен

преди 3 седмици

Вестник Frankfurter Allgemeine съобщи, че Германия няма да предостави никаква помощ на Украйна извън тази, която първоначално беше включена във федералния бюджет. Казват, че бюджетът за помощ на Украйна вече е изчерпан и в момента вече има забрана за предоставяне на нова военна помощ.Съобщава се, че по искане на германския канцлер Олаф Шолц нови молби за помощ за Украйна повече няма да се разглеждат и одобряват. Министърът на финансите Кристиан Линднер изпрати съответните писма до министъра на

282

Анонимен

преди 3 седмици

До Алекс ОК да се справят, ама не за наша сметка.

281

Морено Моренов

преди 3 седмици

Все повече руснячета изпитват открито съмнение че всичко върви по план. Вече се чуват открити искания за оставката на кремълския многоходовъчник и подкана към депутатите от госдумата лично да заминат на фронта заедно с техните синове. Със всеки изминал ден все по силно мирише на ВОСР2, колкото и родните тавариши да се правят на приятно разсеяни. Само една по мащабна успешна операция на ЗСУ като тази при Харков преди 2 години, и путерастката клика ще утече в канализацията за отходни води.

280

Анонимен

преди 3 седмици

Не знам Украйна ще има ли, но ще има много Русии!

279

Хмм

преди 3 седмици

Няма да ги върне. Това, което може да стане е, да ни няма нас, ако Западът, помага "достатъчно". Няма вече украинци на които да помага. Единствената друга помощ е директна намеса. Тъкмо ще се реши и проблемът на глобалното затопляне с една ядрена зима.

278

Анонимен

преди 3 седмици

Дори, всеки месец пускат яйца!

277

Ада на чебурашките

преди 3 седмици

"Украинските инженери съвместно с украинските военни създават нови оръжия, които ще определят бъдещето на отбранителните технологии. Таково ново оръжие е ракетата дрон "Паляниця", която за първи път бе използвана в бой, а постигнатият резултат е отличен - тя е поразила военен руски обект на окупираните украински територии."....... А това означава, че няма кой да ги спре да бомбят блат.ни.ците.

276

Алекс

преди 3 седмици

Завладяването на Курска област показва,че ВСУ има капацитет да се справи с тази задача.

275

Анонимен

преди 3 седмици

В ЗАДАЧАТА СЕ ПИТА ЩЕ ИМА ЛИ УКРАИНА ДОГОДИНА

274

Анонимен

преди 3 седмици

Или, намират се продукти?

273

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 308 - И си прав, и не съвсем. Такива бяха продуктите в едни по-отдавнашни времена. Сега и там вече сметаната не е каквато беше, и не само тя. Но, като цяло, все още се намират истински хранителни продукти.

272

Оплаквач

преди 3 седмици

Стига ревахте за тази Русия!

271

До Анонимен 293

преди 3 седмици

Така е, като не четете, всеки сам я пише тая история, както му дойде. Не Брежнев, а Хрущов удря с обувката си в знак на протест срещу решение на СССР в Източна Европа.

270

Анонимен

преди 3 седмици

Путин защо изостави Курск?

269

Анонимен

преди 3 седмици

Орбан премахва визите за руснаци!