64

Анонимен

преди 3 седмици

Националните ни герои никога не са ходили в Русия .Били са в Румъния ,Унгария..Австрия.. Комуниста - "Москва ,да вземе ,да се гръмне ,за лъжите ...

63

Анонимен

преди 3 седмици

За всеки влак си има пътници. Те и в Чернобил не вярваха, че ще има туристи, но интерес имаше и то голям.

62

Бах ти

преди 3 седмици

Злобните русофоби! Тия сън не ги хваща.

61

Анонимен

преди 3 седмици

Нашите мало.умни русофляци ,може да отидат в Сев.Корея ...Ще бъде добре и да останат ,да живеят там Така България ,ще се освободи от тези национални предатели ...

60

Киру Брейка

преди 3 седмици

Организирам автобус от автогарата тръгва на Велико Търново след един месец за Северна Корея - единствената останала нормална държава в света. Единственото останало Спасение! Билета е еднопосочен звънкайте за ся е един автобус може да резервираме стотици

59

Нищо лошо!

преди 3 седмици

И не виждам смисъла от изсипваната злоба срещу СКорея.

58

Анонимен

преди 3 седмици

А някои казват, че мечитите не били се сбъдвали! Еврогейската и американската пропаганда е това! Ето ги сбъдват се за русофилите, комунистите и просто любители на екстремни емоции.

57

Анонимен

преди 3 седмици

Е, как? Сега милиони руснаци ще хукнат да разгледат още един рай на земята (освен техния де). Още повече, че Сукобеева вече минат там като гид по забележителностите и горещо препоръчва да се посетят. Само цената неюо не спомена, но това са подробности и дреболии.

56

Москва

преди 3 седмици

А ве що сичкити ни национални герои са били русофили и са ходели в Русия. Ниту идин ней ходел на запад.

55

Анонимен

преди 3 седмици

На Злото му е работа да убие духът в човека преживе, а на Доброто да го съхрани след телесната му смърт.

54

Анонимен

преди 3 седмици

Българските народни поговорки най-точно разкриват що е дуализъм! В старите притчи и легенди ДОБРОТО побеждава не защото убива ЗЛОТО, а защото убеждава злото към доброто без средствата на насилието. По същество убежденията на БОГОМИЛИТЕ не се различават съществено от тези на своите древни предшественици ДУАЛИСТИТЕ!

53

Кравар Евроатлантик

преди 3 седмици

Ходил съм, пълна мизерия е. После те проверяват дали си снимал да не изложиш вожда в чужбина.

52

Анонимен

преди 3 седмици

Орфиците, доколкото знам са били дуалисти! Явно оттам е тръгнало и богомилството! Всъщност е имало скрита съпротива срещу наложеното насила християнство. Чак с идването на Отоманската империя християнството има някакъв обединителен смисъл, но пък голяма част от българите, поради разбитите стари традиции и не свиждайки голямата разлика между християнство и ислям, избират исляма, за да не ги избиват на кол и стават помаците!

51

Анонимен

преди 3 седмици

Поредната тъъпа пропагандна статия! Щял ли да отиде някой там? Те и сега ходят и то много туристи от околните държави. Имали хубави планински курорти удобни за ски се говори, с всички удобства и голяма чистота и ред. Естествено, без порно, без излишно много алкохол, без ***, без мърсотия - ред и чистота. Имат и курорти на морето им. И там ходят чужди туристи. Изобщо това, което беше преди 20 години Северна Корея няма нищо общо с това, което е сега. С всеки ден им се подобрява положението

50

Туристът

преди 3 седмици

Когато имам опортюнитиз да ходя до разни райски кътчета на Планетата, трябва ли да визитирам Северна кУрея, за да вкуся ароматът на "загниващия капитализъм". Ега си офертата.

49

Елементарно Уотсън

преди 3 седмици

Кой луд ще отиде там? Ще е пълно с подслушвателни и микрофони навсякъде както тук в хотелите за чужденци прец соца. То и в Китай е така сега.

48

Анонимен

преди 3 седмици

Ясно! Путин го остави,и се "захвана" с Кимчо!!!-:((( Леле Леле.Тотал Щета в този сайт!!!

47

Анонимен

преди 3 седмици

Копейките разводняват темата.

46

Анонимен

преди 3 седмици

Кой е убиецът на 52 души от стария бълг. сенат, избрали с гласовете си един владетел главорез и българофоб? Отговор: Организацията и устройството на Българската църква до 870г. е по подобие на Римската църква. Кланетата над 52 български рода е осъществена през 865 г. Формално църквата е част от Цариградската патриаршия. Убиецът Борис, извършител на кланетата над българите, е признат за светец, И това не бива да ни учудва. Църквата открай време е канонизирала инквизиторите на "правата вяяра".

45

Анонимен

преди 3 седмици

Всички БГ пууу. Тинки ще ги пратим на екскурзия там.