145

До USA

преди 3 седмици

Е като работи, защо му е да е на държавна хранилка. Всички на такава са престъпници и изнудвачи.

144

Анонимен

преди 3 седмици

А другарката Нинова къде е. Как плаща 800к училище на сина си в СЕЩ?

143

БОТАШ

преди 3 седмици

ВСЕКИ ДЕН БГ МИ ПРЕВЕЖДА ЕДИН МИЛИОН СРЕЩУ - НИЩО? Е, И НИЕ ПРЕВЕЖДАМЕ ЕДНА ЧАСТ НА ПУТИН, И ДРУГА НА РАДЕВ, ОСТАВА И ЗА НАС. МЕРСИ МНОГО!

142

до 160

преди 3 седмици

Те го държат с компромати с Надежда. За без пари е писал промените. Христо Ив.е правна нула.Няма нито едно дело спечелено и стаж няма.

141

Чоко

преди 3 седмици

Тоя, дойде от сащ с едни изтъркани кафеви обувки и едни харизани широки панталони . Вижте му снимките. Първата година декларира 89 000 $ семейни пари.

140

Сега

преди 3 седмици

Който работи повече има и повече пари а който коментира повече с ме си роци те има по малко

139

ПУДЕЛА

преди 3 седмици

КАК ДА ДЕКЛАРИРАМ КАШОНИТЕ С ПАЧКИТЕ?

138

Анонимен

преди 3 седмици

Партиен представител: Спестил съм милиони от заплати за декларацията ми, а аз си харча корупционните пари, за които нямам документ за произход. Хем излизам пестеливец, хем си харча яко.

137

БОТАШ

преди 3 седмици

ВСЕКИ ДЕН СИ ДЕЛКАМЕ С РАДЕВ ЕДИН МИЛИОН И ТАКА 13 ГОДИНИ. СМЕТАЙТЕ!

136

Анонимен

преди 3 седмици

И защо им плащаме толкова големи заплати, от които те не се нуждаят и ги натрупват в банки и изкупуват имотите в България и оставят обикновеният българин да плаща високи цени и да тегли ипотеки за 30 години? Тези пари не са им нужни за техните потребности. Тоест, те получават едни излишни за тях много пари, които натрупват в банки. Те източват държавата да им плаща за печалбарство и банкови блогове.

135

Анонимен

преди 3 седмици

А Христо Иванов как е с кеша? Или той купува имоти в Европа и никой не знае колко са щото жена му управлява парите? Колко взе Христо Иванов от олигарсите клиенти на прокуратурата да съсипе България с протести? Счупи Конституцията и избяга с 300 км.в час. Колко му платиха да бутне България в Конституционна криза?

134

Анонимен

преди 3 седмици

Има доста повече. В Дупница когато се криеше като се върна от Брюксел в къщата на майка му го пазеха руснаци. Полицията в Брюксел му тарашили офиса заради съмнително големи суми пари. Четири руснака го пазеха. Току така не е без нищо. С Тери Бърт ли се забърка когато го чакаха в Москва 8 черни Волги не знам. Питайте го, той сам си разказва в Москва като пристигнал самолета отцепили летището и казали никой да не слиза - само Кирил Петков и Тери Бърт. От самолета 8 черни Волги го ескортирали....

133

Анонимен

преди 3 седмици

Подаръците за рожден ден се правят в злато. Това Боко го е научил от Кръстника Две, където Мафията подари подарък телефон от злато на президента на Куба.

132

Анонимен

преди 3 седмици

Не трябваше да казвате колко пари има Кирчо. Сега Зеленски като разбере, ще ги изпроси всичките.

131

Вин

преди 3 седмици

Смешници, Кирил Петков е бетон по отношение на доходите си много преди да се върне в Задунайская, за разлика от управлявалият ви каиш тиквун-милиардера, дето се чуди кой ще го гръмне!

130

Анонимен

преди 3 седмици

До USA SUPER КИРО НОФ НА ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА Е НАЙ ДОБРЕ. НЕ РАБОТИШ НИЩО И СИ ОСИГУРЯВАШ ДВА ЖИВОТО КАТО ШЕЙХ. УТРЕ СИ ГИ ИЗБЕРЕТЕ ОТНОВО . ЗА ДА ОСИГУРЯТ И НА ПРАВНУЦИТЕ СИ СТАРИНИТЕ. ТИЯ НИ ГИ НАЗНАЧИ МОСКВА. ВИЖТЕ ИМ БАЩИТЕ И ДЕДОВЦИТЕ. ШУМКАРИ И АКТИВНИ БОРЦИ. ЧЕСТИТО РОБИ.

129

Анонимен

преди 3 седмици

Кирчо отива при доктора.- Ако сте толкова богат и умен, тогава какъв е проблема?- Докторе, страшно много лъжа.

128

КАРА НА МЙЧИНСКИ?

преди 3 седмици

ЛЕНА ДЕКЛАРИРА ЛИ ПАРАПЕТНИТЕ СИ ДОХОДИ ОТ КИРО, ХАЗАРТА И БАДЖО?

127

МАЛКИ ПОДАРЪЧЕТА

преди 3 седмици

ПОДАРЪЦИ, КАТО ДЖИПА ЗА 400 000 ЛВ. И БУГАТИ ЗА 2 000 000 ЛВ. НА ДПС-АРИТЕ НА ДОГАН НЕ СЕ БРОЯТ?

126

Анонимен

преди 3 седмици

Лена фалшификаторката е скрила някоя нула.