118

Анонимен

преди 3 седмици

"Кутията на пандора беше отворена на 22.02.2022" - това е вярно. До тази война се стигна след поредица от политически грешки и от двете страни. Но сегашното нахлуването на Украйна в област Курск намирам за напълно погрешно. Това нахлуване ги превърна в агресор и ще доведе до серизона загуба на международна подкрепа. Тяхна си работа, аз съм никой, че да давам акъл на украинците как да видят военната си политика, но аз говоря за българските пари. Ние не бива повече да финансираме тази война.

117

Аноним

преди 3 седмици

Кутията на пандора беше отворена на 22.02.2022Жалко за русия путин ще загази още

116

Анонимен

преди 3 седмици

Глупости не случайно се измерва в Путини

115

Реалист

преди 3 седмици

Точно нека им набият тъпите канчета на руснаците

114

Анонимен

преди 3 седмици

До Боби "Водоснабдяването и отоплението не са атакувани - само енергетиката." Напълно невярно. Първо, без "енергетиката" няма водоснабдяване, защото помпите за "водоснабдяване" не работят, второ, отополението без електроснабдяване също не работи, трето, не се ли умори да се излагаш с такива явни елементарно неверни изказвания?

113

Аноним

преди 3 седмици

До анонименКой си ти че спираш парите на украйна да не би да си дал нещо на тази държава А русия не е агресор

112

Боби

преди 3 седмици

До Анонимен 91 Водоснабдяването и отоплението не са атакувани - само енергетиката. А на всеки е ясно че без електроенергия и то много не може да се ремонтира бойна техника. Дори и в домашни условия да се произвеждат дронове пак се изисква енергия.

111

Анонимен

преди 3 седмици

На Путин му е малък но за сметка на това мек Мозайка а и не само той

110

Анонимен

преди 3 седмици

Това вече не е отбранителна война, това вече е агресия от страна на Украйна. ОК, тяхна си работа, но такива нещо според мен е грешно да финансираме. В тази ситуация правилното е да кажем официално "ние бяхме до тук, момчета! Повече не можем да плащаме пари, да помагаме с боеприпаси, продоволствие или каквото и да е, защото вашето е военна агресия!". Според мен украинците направиха груба грешка и отвориха кутията на Пандора. Дано греша! Надявам се САЩ, Германия и останалите също да спрат парите.

109

2099

преди 3 седмици

В.Путин ..известен и като Путин глупави последния владетел на несъществуваща днес държава разполагала се в територията на днешен северен Китай

108

Анонимен

преди 3 седмици

След войната Москва ще се казва ЗеленскиБург благодарение на Путин

107

Анонимен

преди 3 седмици

До 123 Не бе ,показва Владимир Зеленски.

106

Анонимен

преди 3 седмици

Московската АЕЦ е по добра цел а Путин за пореден път се доказва че е *** Най добре да не го пускат вън от бункера да се излага публично

105

Боби

преди 3 седмици

До Путин 97 Нещо с ГЕОГРАФИЯТА си зле Централна Южна Америка е Бразилия която е Основател на Брикс, както и РФ. Също така КЪДЕ в Африка Путин не може да отиде и още защо да си губи времето да ходи? Африкански делегации и в Москва и в Пекин се явяват на регулярна основа.

104

Изглежда така

преди 3 седмици

Путин, курска АЕЦ. Курска АЕЦ на Путин. Ленин беше сифилис тик, но не очаквах да е толкова продължително поражението при болшевиките.

103

123

преди 3 седмици

На снимката Путин показва колко му е къс на късия.

102

Рамзан Кадиров

преди 3 седмици

Путин след Корана ми цалува и кремвиша но иначе е срещу гей овете

101

Анонимен

преди 3 седмици

След като Путин казва това , това е знак че рашка е силно наведена и се държи за палците на ходилата

100

Боби

преди 3 седмици

До ДЛЯ ДР. ПУТИН Прочети "Шахматна дъска" книгата на Соженицин публикувана 1994 ако не се лъжа или някъде в тези години. Това което става в Украйна е описано там още тогава. Плановте са ясни отдавна. Стратегическите "Шахматни ходове" и по-важното Тактическите ходове се виждат на разузнавателните сателити и едните и другите имат такива. Въпросът е кой ще направи по-ефективен ход...

99

Анонимен

преди 3 седмици

До КопейкаКопейка, толкова ти стеува мнението