290

Vol'Jin

преди 3 седмици

Тръгнали да ми приказват за образование .... И за неща дето и в момента са тотално забранени за учител при настоящия закон..А за истинските проблеми в образованието никой не гъква с лобистките си езичета....

289

Vol'Jin

преди 3 седмици

Не аз ще ви кажа една велика приказка: И за трите поставени теми колегията може да ги съсипе двамата *** по всички критерии и аспекти - по три законодателства! Което много говори и за настоящите не взимащи отношения по тях! Можем да ги съсипем по конституционно право, по международно търговско право, по трудово законодателство, по дискриминационни условия на труд, по нарушения на човешки права, по престъпления срещу младежта ....да изброявам ли още! Какво ще напишат двамата кретеноиди

288

Срам и позор сте

преди 3 седмици

Работата на учителите е да преподават наука на децата а не пропаганда на сексуална ориантация. Казва се училище там а не лгбт училище. Не ги искаме тези учители в училищата .

287

До 297

преди 3 седмици

И кой ще учи децата? Или ти си мислиш, че хората горят от нетърпение да стават учители за минимална заплата, при положение, че като продавач в Лидл взимаш 2 пъти повече?

286

Уволнение за тях

преди 3 седмици

Какво ще преподават тези? учителите Тези дето не могат да обяснят колко пола има?

285

Анонимен

преди 3 седмици

На всички от списъчето да им се забрани да преподават за две години, както предвижда закона и да ги уволнят веднага.

284

!

преди 3 седмици

да потърсят сметка на учителите, които са се подписали против Закона срещу ЛГБТ и ла ги уволнят.

283

Анонимен

преди 3 седмици

На всички от списъчето да им се забрани да преподават за две години, както предвижда закона.

282

Hhh

преди 3 седмици

Гласувайте масово да видим дали копейката ще дава акъл, народа не иска комунизъм и копейки

281

Vol'Jin

преди 3 седмици

И едно цивилизовано общество, светско в което човечността е надделяла над диващината би осъзнало, че това : Аз не съм расист, мразя всички ви еднакво! Е единственият път напред в нашето време! Законовият път! Светският път! Колко е възможен обаче след двамата кретеноиди и божието им слово!

280

shorturl.at/qZBW5

преди 3 седмици

До един "Като родител на двама ученици, настоявам да знам дали някой от учителите им е подкрепил подписката." ----------- ето ти списъка, чети

279

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен "Работата на учителите е да преподават наука на децата" ------------------- коя наука? Тази дето не може да обясни какво е жена и колко пола има? Тази, която допуска мъже да бият жени по олимпедиадите? Тази, която 10 пъти промени дефиницията за ваксина за да може разни експериментални генни терапии да се наричат така? Уви, науката не е това, което е.. и скоро ще трябва да се обърне много сериозно внимание и на този въпрос!

278

един

преди 3 седмици

Като родител на двама ученици, настоявам да знам дали някой от учителите им е подкрепил подписката. За да преместя моите деца от съответното училище. Не желая извратеняци да обучават децата ми, ако ще и да са нобелови лауреати

277

Vol'Jin

преди 3 седмици

Закощо закона не ми дава правото да правя тая разлика, закона не ми дава правото да съдя пола, етноса ти, религията ти , мислите ти....закона ми дава правото да те уча на сферата в която съм експерт, ако искаш да учиш ....

276

Стоян Стелий

преди 3 седмици

Напълно очаквани е сега неолибера3тията от ПуПуДейБъ + и платените НПО-и33вратеняци да започнат да пищят истерично и да се търкалят по жълтокафявите павета,както Ристю Мравояда и Иво С8ин4еф се търкаляха на Росенец пред Доган-Сарай за мазно турско кафе в скута на Шиши Магнитски и тавичка турска баклава...Айде неолибералфаши3ти,почвайте да к8и4ите и да развявате знамената на прайда с дъгата,която откраднахте от децата :) :) :)

275

Vol'Jin

преди 3 седмици

Толерантност ? Много хора не я разбират тая дума , а това което разбират под толерантност е толерастия! Думата толерантност според мен е невъзможна имайки предвид малцинството , което бива промотирано по лобистки интереси. Някой ще вземе едни пари за защита правата на малцинствата! За мене думата толерантност означава едно единствено нещо-осигуряване на равни условия за всички в образователния процес, но с мисъл за различието в образователните сфери!Думата толерантност означава равнопоставеност

274

Анонимен

преди 3 седмици

След като ППДБ направиха такъв антибългарски план за възстановяване, е далеч по-доходно да не изпълняваме унизителните задължания, които ще ни завлекът икономиката на дъното вместо да получим техното силенце в капана 7 милиарда по този план за съсипване на икономиката ни. ППДБ вършете си с вашите деца каквато си пропаганда искате и дано им промиете мозъците, жилаем ви успех, оставете децата на хората на мира и училищата на мира.

273

Анонимен

преди 3 седмици

ППДБ са най-нетолерантните най-тоталитарните, ксато взеха властта заради Радев, се показаха като най-несъобразяващите се с избирателите. Имат за евродепутат човек като Хазарта. Какво повече да се говори за тях и фалша им с който въвоняват българското общество.

272

Анонимен

преди 3 седмици

До НенормалоАхмет по-добре руска окупация отколкото турска. Яж свинско-. Вкусно е, не се прави на българин. Даже и за турците руско е по-добре от турско.

271

Ненормало

преди 3 седмици

Руско болшевик Путин дейност на Путин робите тук. Внуци и синове на руската окупация и робство, те са единствените по света които обичат и искат да са руски Путин роби в България. Браво, руски Путин еничари.