86

Анонимен

преди 4 седмици

Някой по времето на Бай Тодоранчо, да е питал народа за нещо? Народа да е имал парво на Референдум? Не! Нищо не се е променило от по времето на Соца и сега... всичко си е едно и също.... Единственото което се промени след 1989г е че българската армия не стои ве1е по външните граници на българия и не варди народа да бяга извън българия! И народа се помисли, че е свободен, понеже може да излиза и да влиза когато си иска.... Но народа вече не притежава Своята Българска Земя.....

85

Алън Грант

преди 4 седмици

Българите ако знаеха значението на думата диктатура, авторитаризъм, тоталитаризъм и какво носят тези режими, нямаше да са толкова категорични в желанията си.

84

Анонимен

преди 4 седмици

По-авторитарно от това.... едва ли има! Гламчо е на път да изкорми абсолютно всички ресурси от държавата за негово собствено благо.

83

Мистър Кеш се

преди 4 седмици

Оказа Много Кофти Характер - Нинова го НаПрави Прецедент, а Първи с нея се ИзПокара, а след това безброй Конфликти, но какво да се Очаква от Разведен Мъж - това говори много!

82

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 82 Швейцария си няма ББ И ДП.

81

Анонимен

преди 4 седмици

Борисов и Пеевски тласкат Бг към авторитарен режим. А народ няма, няма и кой да го поведе.

80

Анонимен

преди 4 седмици

Защо в Швайцария има демокрация? Понеже всички закони се правят чрез Народен Референдум. Понеже всички Швайцарски Ковбой си имат земя и оръжие. Защо там никой не краде, а си помагат един друг - понеже са запазили своя народностен дух. Швайцария е в центъра на Европа и си държи Швайцарския Франк - валута. Правителството слуша народа.... Там никога не е минавал Комунизъм с Крепостническо право за изземване на земите на Ковбоите - Селяните!

79

Анонимен

преди 4 седмици

Ох стана ми смешно31 процента - това е малцинство, не трябва ли да го уважим, ако сме либерали??

78

Анонимен

преди 4 седмици

никога нищо не е зависило на нашето гласуване... демокрацуия не е имало

77

Анонимен

преди 4 седмици

За Сви нян Беевски е жизнено важно да има своя креатура на този пост. Иначе е много вероятно да излети от парламента. Той държи част от ръководството на ДПС, но няма никакво влияние сред електората. А при едни избори той е важния. И ако един турчин трябва да избира между Доган и Сви нян, а познайте кого ще избере. Остава да се купят ромски гласове. А там ще има борба с Тиквочев защото и на него са му нужни. Българите, гласуващи за него не могат да достигнат и половин процент.Та тук става въпрос за кожата на една сви ня а не за някакъв жалък селски милиционер.

76

Анонимен

преди 4 седмици

Тия 30% са дърти комунисти и не трябва да ги слушате. Това са възрасни хора по селата, които цял живот са си гласували за БСП. Направете анкета и според възраста. Еди колко си хора от 18 до 30 // еди колко си от 30 до 40 и тн.

75

Анонимен

преди 4 седмици

Ми те вече комунистите няма какво да обират по българската земя, за да създават отново социалистическа държава на балканите, както Сталин го направи! Юдата Сталин влезе с войски на Българска земя. Въведе Крепостното право. Обраха земите на Българските Ковбой - Селяните. Направиха си ТКЗС.... Сега тая земя е собственост на КомунистическатаСатана... Няма вече Български Въоръжени Ковбои по Българската земя... Кой отново може да създаде Български Ковбои по Българската Земя.... Никой!

74

Анонимен

преди 4 седмици

Постовете трябва да се заемат от предишното служебно правителство.

73

:)

преди 4 седмици

До Поли 72 Кой поддържа тази пропаганда :) Кой създаде партиите? Никой в тях не е случаен.

72

Анонимен

преди 4 седмици

Не може нещо да е по-неработещо. Нещо или работи или не работи. Няма такова нещо като по-неработещо. Да се каже работещо по-малко може но по-неработещо е глупост.

71

Поли

преди 4 седмици

До 56 ,,Грижи се " да грижи се пропагандата дето ви е зомби ра ,и не можете да отсеете плявата от житото, Търсите нещо ,ама и вие бе знаете какво,до като не докарате наистина някой и някои да ни до съсипят

70

Муахаха

преди 4 седмици

Мистър Кеш ли ще ни е Авторитарният Спасител - той вече и без Друго Погази Конституцията, а и чувалите с Кеш не му стигат - все пак Вилата му за Почивката в Гърция беше 6 000 на денонощие, но това е нищо в сравнение с разходите за Охраната на НСО, която пътува и тя до Гърция!

69

М. Тачър

преди 4 седмици

66, чели сме доста книги за комунизма. И стари, и по-нови... Имам един въпрос, за да изясним нещата: комунизмът йерархично общество ли е, или е общество на сътрудничеството? Ако е първото, всички Ваши възражения се обезсмисля. Ако е второто -- ами, не е комунизъм... По-скоро е някакъв вид еволюционен анархизъм. Препоръчвам Ви малко да прочетете не само за комунизма...

68

Анонимен

преди 4 седмици

за ганчет0 само твърда ръка, бой, лишения и глад ! друго не разбира !

67

Анонимен

преди 4 седмици

за ганчет0 само твърда ръка, бой, лишения и глад ! друго не разбира !