6

Анонимен

преди 4 седмици

Анелия се мисли за извън законът извън защо не си помогнала на хората колата ли ти е най важната от човешки живот отвратителна алчна ккскк6

5

Анонимен

преди 4 седмици

Жалко, че не ви е почистил наистина.

4

Анонимен

преди 4 седмици

Душичке, не казваш на колко ти е спрял скоростомера на аудито? Не казваш и кой реално е виновен за катастрофата? Вие си карахте по пътя в платното и отсреща кола? Единственото, което разбрах от обяснението ти е, че бащата на пострадалото дете е дал положителна проба за наркотици. А кръвния тест излезе ли, защото другото е онче-бонче.И да знаеш - извадила си късмет, ако аз бях (недай си Боже) в другата кола - такъв късмет нямаше да имаш, пък ако ще после на 8 вида опиати ме изкарайте.

3

Lina

преди 4 седмици

Нелке, за една катастрофа винаги някой не е бил където е трябвало да бъде или пък е избързал. Може пък да е избегнал челен удар , може да е бил афектиран ( ах. сложна дума). Или всички участници са били не където трябва. Да позволиш на някой си никой шофьор да те развозва с такава скорост с дъщеря ти е страшно. Дано детето оцелее. Смирете се и бъдете човеци. Това видео, ме ти орави чест!

2

Анонимен

преди 4 седмици

колата на анелия е била с много висока скорост няма какво да се оправдава тая мутреса.

1

Анонимен

преди 4 седмици

Каква поредна евроатлантическа драма Дами и Господа