41

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 23Хилъри беше слаб кандидат.Той и Байдън беше слаб но всичките негативи от чайна вайръст по времето на миналите избори се преписаха на Тръмп и накрая Тръмп загуби.

40

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 25Тръмп е във форма и даже може да бие Камала и на голф освен на изборите.

39

Анонимен

преди 4 седмици

Които и да спечели ,горко им на победителите=да им е честита многодетната булка:).Аз викам да е тъ,пата лейка ,шоуто след това ще е по забавно.Перчема е патологичен лъжец и кои го знае дали няма да го удари деменцията като Бидона

38

Анонимен

преди 4 седмици

Вчера докато играх на една игра онлайн обсъдих изборите в Саш с един американец и той каза, че всичките чу познати ще гласуват за Тръмп.

37

ИЗМАМАТА

преди 4 седмици

СИНИЯТ Доналд Тръмп с милиардите си подари осем годишното управление на БИЛ КЛИНТЪН а сега е сменил цвета...................СИНЬОТО АВСТРАЛИЙСКО МИЛИАРДЕРСКО ЗНАМЕ на чужденеца в САЩ Рупърт Мърдок финансираше избирането на червеният ДЖОРДЖ БУШ-МЛАДШИ и осем годишното му управление

36

Анонимен

преди 4 седмици

Споко, ocирането на укронацистите Курск няма да се отрази на Камала, наесен Камалата ще отвее сенилния старец Тръмп като куцо пиле домат, и до дни, дори до часове украинската армия минава в контранастъпление и влиза в Москва, и Путин отива на съд в Хага, а Русия ще бъде разчленена на малки демократични държави които ще живеят по нашите цивилизовани правила и ще ни доставят евтино суровини и енергии да си развиваме високите технологии и ще си живеем богато като самодоволни и оядени западняци.

35

Анонимен

преди 4 седмици

А какво става с надеждата? Има ли надежда широкомащабната трансгранична офанзива на държавата Украйна и нейния легитимен президент Володомир Зеленски да стигне Курск и да вземе Курската АЕЦ и Русия да бъде принудена да ги размени за Крим и териториите от 1991г и Русия да претърпи стратегическо поражение и да бъде разчленена на малки демократични държави които ще живеят по нашите западни цивилизовани правила и ще ни доставят евтино суровини и енергии да си развиваме високите технологии и ще си живеем богато като самодоволни и оядени западняци.

34

#Trump2024

преди 4 седмици

По-скоро кой вече вярва на онези които определят кой води и кой ще спечели. Никога не забравяйте че тези същите сатани казваха че шанса килъри Хлинтън да спечели с/у Тръмп 2016 г. са 98%. Много бързо ли забравихте? Та същата поммийна пропаганда ще се води и сега. Комрадите се готвят за жестоки машинации и манипулации на бюлетини, нови пландемии и вероятно дори още покушения с/у Тръмп.

33

Анонимен

преди 4 седмици

До 31, копейка, бъди сигурен че масовия американец даже не знае къде се намира Курск, или пък какво е изобщо! Това че на вас целия смисъл на живота ви, се върти около терористичната война на Путин, не значи че и за другите народи е така

32

Анонимен

преди 4 седмици

Камала Харис обеща да въведе държавен контрол на цените и да ги намали за хранителни продукти и за жилища. Повето американци са неграмотни и представа си нямат какво означава това, и са възхитени от идеята.

31

Анонимен

преди 4 седмици

Абе след оcиpaнето в Курск, не знам дали води Камала...

30

Анонимен

преди 4 седмици

Харис води в 3 от 5 ключови колебаещи се щата (Невада не е важна, тъй като е с малко електори), това са Пенсилвания, Уйсконсин и Мичиган, което ще й е достатъчно за победа! Ако пък пробие в Северна Каролина, който се смяташе за твърдо републикански щат, то за Тръмп няма никакви шансове

29

Канала

преди 4 седмици

ХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХА

28

Белини

преди 4 седмици

Тръмпутистите са хронични лъжци!

27

ТАЯ Ц-ИГАНКА

преди 4 седмици

ПАК СЕ СМЕЕ НЕУДЪРЖИМО И БЕЗПРИЧИННО

26

Отвяване

преди 4 седмици

Хилари имаше милион и нещо повече гласове от Тръмп!

25

Анонимен

преди 4 седмици

Тръмп с 2 уши ли е?

24

Ано

преди 4 седмици

Абе тия добре ли са там, трапосали това нещо спсихичниотклонения да се състезава. Нямат ли някой умен, спокоен, психично уравновесен човек да поеме тази огромна държава ?

23

Анонимен

преди 4 седмици

Ако си спомняте проучванията на общественото мнение преди изборите Хилари Клинтън печелише безапелационно пред Доналт Тръмп, а на изборите беше отвяна от Тръмп.сега ще се получи същото.

22

2

преди 4 седмици

вatниците в коя вселена живеят?