489

Развеселен

преди 4 седмици

До Да те натъжа... Чета всички постове на руските наколенки като комикси, защото са в този жанр :)))) Ти за какво мислиш, че съм развеселен - щото не спират :)))))

488

Малък праз

преди 4 седмици

Колко могат да постигнат 6 бригади на ВСУ, принципно? Да стигнат до Москва? Все ди мислех, че има хора с мозък във ВСУ, но уви. Опитът да повторят маршрутът на Пригожин е абсолютно безумие, особено с натовска техника. Женя им се усмихва от Оня свят, че елементарните му капани още действат.

487

Анонимен

преди 4 седмици

До Юнак Руските петоколонници какви ли не глупости измислят за да си оправдаят крепостничеството.

486

Бонго Бонго

преди 4 седмици

Какви обучени военни човеко, виж че изпраща в месомелачката деца 19 годишни. В момента се надига вълна от протести в мацква. Мюслитата не умират в джихад, а в болни путинови амбиции.И скоро те ще се отрекат от Путин Очаквам съюз без Русия на всички страни на Стан.Тоя малък борсук ,заради тях подкрепя Хамас, но скоро и вече излизат фъйшкийте му , че първо няма ресурси второ беден и трето откачен. Стой и гледай как от расия ще останат 40 млн Полша

485

Анонимен

преди 4 седмици

Днес ликвидираха доста тиктокъри от украйнската армия

484

Да те натъжа...

преди 4 седмици

До Развеселен Даже според Зеления пленените руснаци са 380. Цифрата на пленените в Курск хохли расте всекидневно, на групи по 20 прасенца вдигат копитца. Другата седмица бройката може да се изравни, но като се има пред вид, че руснаците държат няколко пъти повече пленници, тези 380 човека едва ли имат значение за обменния фонд. Апропо, руснаците правят щуро шоу с пленените хохло мародери, даряват ги с близалки и ги обличат с потничета от пликове на разграбените вериги магазини.

483

Юнак

преди 4 седмици

До сънародниците русофоби: моята Майка бих да я прости беше едрогърдата жена, което значи богата на ресурси, и ме е закърмила с любов и доброта , кърмила докато сам се откажа. Вашите майки са плоски като дамски и ви кърмят със злоба и омраза, или ви кърми козата,овцата или най вече с изкуствено млеко. Забравихте сънародници, че 1878 г. нашата свобода дойде след "Агресия" на Русия срещу тиранина Османска империя, подкрепяна, въоражаеана от Западните Велики сили.Рудия няма да отстстъпи.

482

Кремълското Жуже

преди 4 седмици

На масковско червеноПлощадно въже.

481

Развеселен

преди 4 седмици

До Аз Ами, за 25 години управление на ботоксовия крадец - толкова :))) Ех, ако не беше *** мотен КГБист и си беше прибирал кинтите от ресурсите, вместо да се прави на нещо, което никога не може да бъде ... :)))

480

Аз

преди 4 седмици

Мислех, че Русия е "Въздух под налягане", но не очаквах да са толкова зле военно. Това ако американците влязат в Русия за две седмици са я превзели. Никаква съвременна техника и никакви обучени военни

479

Бонго Бонго

преди 4 седмици

Не е грешка.Голямата война се готви отдавна.Пуйдрин го чака ада, ако не се покае.

478

Огромна грешка

преди 4 седмици

Нахлуването на путиноидни войски на чуждите територии на Украйна, Грузия, Молдова е огромна грешка. Надменните рашки скоро ще го разберат.

477

Малък праз

преди 4 седмици

Слабото място на Зеленски е самолюбието. Залужни беше Генерал с опит. Сирски, макар и съветски военен е мижитурка, изпълняваща и най-престъпните заповеди. В Пентагонът очевидно или не са чели Сън Дзу, или това самоубийство е планирано от МИ6.

476

Развеселен

преди 4 седмици

До Малък праз Мисля че предаванет в плен на хиляди руски наборници е "па плана" :)))) Руския фашист в Кремъл с поредния си гениален ход :)))

475

Развеселен

преди 4 седмици

До 321 Ми, кво да говорят иначе? :)))) Не видиш ли, че и идола им Медведев и той същите неща прави? :)))))

474

Малък праз

преди 4 седмици

Прословутият Пригожин примами ВСУ в капана Бахмут. Даде шанс на руснаците да се окопаят, когато ВСУ бяха по-силни и съумяха да ги изтласкат от Харков.

473

Майка Юнашка

преди 4 седмици

Когато едно дете насила по изкуствен начин се ражда в Шестия месец а не в деветия става недоносено. Това се случи с Украйна и Възродителният процес там. Украинците от нетърпеливост, окуражени от Американците и Европейците, не се съобразиха с интересите на Русия в лицето на Путин, а именно това да стане по естествен път,без да се бърза и детето да се роди в деветия месец по естествен път. И така да бъде обичано и обгрижвано и от двамата родители. И всичко това днес нямаше да се случи. Но " да бе

472

Хаххаа

преди 4 седмици

Голям рев

471

Малък праз

преди 4 седмици

Защо се предадоха руснаците, в началото на Офанзивата. Защото са наборни граничари и им се живее. Защо Русия ги изостави така. Проспа ли нападението. Или се опитва да ликвидира последните подготвени части на ВСУ, с наемниците и бандеровците? Способен ли е Путин да жертва хора за подобен капан. Съдейки по пдводницата Курск, Беслан, операта в Москва - твърдо ДА!

470

321

преди 4 седмици

Малко хронология. ВСУ думна крайцера Москва - копейките - отговора на Русия ще е ужасяващ - Отговора - Русия изтегли ЧФ от Крим. ВСУ думна щаба на РА в Крим - копейките - отговора на Русия ще е ужасяващ - Отговор няма. ВСУ издумка 30% от ЧФ на русия, върна си Лиман, Изюм и Херсон - копейките - малко объркани - това е капан и отговора ще е страшен. ВСУ започна да думка летища и нефтобази в Русия - пак същото. Сега ВСУ превзе руски територии. Копейки това капан ли е или да чакаме отговор???