55

Анонимен

преди 1 месец

Европа си прави харакири по заповед на джендрън Байдън администрацията на САЩ!

54

Кръчматъ

преди 1 месец

Нито Полша, нито Окраина са извършителите..., това беше операция на няколко Натовски държави, ръководена от Пентагона!!! Казвам няколко, защото например - Дания, Швеция и Норвегия са знаели за тази операция и неминуемо са съдействали за осъществяването й, но не са взели пряко участие в нея..., преките извършители са Щатите и Британия!

53

47 вас

преди 1 месец

как ви набира Галя? тероризма си е тероризъм - независимо американски или руски. В коментирания случай е американски. Колкото за продажбите на газ тук въпроса е за тръбния. Я провери предния месец колко втечнен газ е доставила Русия на ЕС? Чети бре, папагал платен.

52

Малко за политика

преди 1 месец

До Анонимен 37: "Путин реши, че чрез тръбите ще владее Европата"? А всъщност какво стана: САЩ си продават на ЕС по-скъпият втечнен газ, а германските фирми, заради скъпите горива се изнасят извън ЕС. А Русия си преориентира износа за Китай и Индия. Е, кой печели и кой губи? Губи ЕС, САЩ печелят. И не само това. ЕС си изпращат старото оръжие в Украйна и купуват ново откъде? Пак от САЩ. Така е, на ниското м'агаре всеки се качва.

51

Нане Вуте

преди 1 месец

Стига сте розтягали локум? И бездомните *** знаят че това си е краварска работа! И бидона си го каза още преди взривяването!!

50

Анонимен

преди 1 месец

На 1 януари, украинския град Суджа спира кранчето на последния руски газ за Европа!

49

Анонимен

преди 1 месец

3амесена е, разбира се! 3аедно с ЦРУ, МИ-6 и киевските служби...

48

Анонимен

преди 1 месец

"Изостаналата" социалистическа Корея (КНДР) произвежда ракети и всякакви високи технологии. Населението на Корея расте, докато Бг е в демографска катастрофа. Потърсете в Гугъл напишете "Пхенян", вижте облика на града. Сф прилича на разбита, изостанала кл0ака в сравнение с Пхенян. Корея е само една, защото южната част е п0робена от кравария отдавна, точно като Бг сега. Време е за освобождение от Zападното Zл0! Слава на Чучхе, долу западните т0талитарни режими!!!

47

Анонимен

преди 1 месец

какво значение има, важното е че е в историята, по вероятно да си е самия газпром заради застраховката, ама вожното е че никога нема рашките да продават газ в европа

46

Анонимен

преди 1 месец

Няма значение всички ше платят

45

дедо поп

преди 1 месец

до 40Лекарите да не са те диагностицирали със запек в мозъка та пишеш глупости???

44

Анонимен

преди 1 месец

проклетите укри, че кой друг?

43

Анонимен

преди 1 месец

Русофобите подържат укронацягите и дадоха по една заплата за киевския режим по заповед на К. Парапета. Укронацягите не са доволни, защото тези пари им стигнали само за найлонови чували.

42

Анонимен

преди 1 месец

Някои хора тук гледат само униан и тв маратона зеленски. Затова им се привижда разпадаща се Русия и прочие мечти, които даже не знаят какво им ползва. Има да почакате милички. Не знам колко дълъг живот ще ви трябва.

41

Анонимен

преди 1 месец

Който най-малко има изгода от тези тръби. Айде познайте кой е той.. кой е изпълнител - това е друга история, но това не е толкова от значение.

40

Анонимен

преди 1 месец

Истината е че Русия се разпада

39

Анонимен

преди 1 месец

Знае се чие дело е още от първия миг, но ще надуваме сапунени балончета още дълги години. Ми САЩ извиха ръцете на Европа. Това е прозрачна истина. Кой има интереса, средствата и възможността да го направи?

38

Анонимен

преди 1 месец

това беше последната възможност на Газпром да вземе нещо от тоя паток, от застрахвоката, след това вече никой немаше да го застрахова, така че е ясно

37

Анонимен

преди 1 месец

Путин реши, че чрез тръбите ще владее Европата, ама Хамериканците го сецнаха.

36

Пак по опорката?

преди 1 месец

До Анонимен 35: Русия си взривила газопровода? Стара ти е опорната точка. Вече на Запад се отказаха да тиражират тази г'лупост, с която започнаха след взрива.