124

Анонимен

преди 1 месец

До 126И глада е бил брутален в България тогава.////Да,бе при 90%селско население и с милиони крави, овци, кози и какво ли още не, въобще не е имало глад,даже просяци по градовете почти не е имало.

123

ами ще

преди 1 месец

разположи,парен каша...,няма да ви повярва и на вас,че няма да я нападате

122

Божи

преди 1 месец

И сега какво? Ако картофа рече да пръдне както се е подул, може и да се наака.

121

Gorskio

преди 1 месец

Нали само поляци бяха в атакуващите подразделения в Курска област? Нали беше дадена заповед да ги избиват на 100%? Къде са снимките на убитите поляци?!? Някакви натовци да бяха снимали поне? 120000 войска на границата с Беларус - тоя съвсем е изкуфял.

120

леката жена България

преди 1 месец

Руснаците са народ-воини, и не се страхуват от трудностите. Целият западен свят- 50 дръжавави им обяви война - и на бойното поле и икономически, и не се изплашиха от трудностите и се справят. А партньорката е държава ку... лека жена, българите вдигат краката на западните партньори и дори се наместват да му доставят повече удоволствие на западния партньор докато ги оправя, за да могат да си осигурят лек и приятен живот, да не им наложат санкции от ЕС и САЩ, и да се наложи да се борят с трудности.

119

Коментар

преди 1 месец

На път е войната да се разшири. Обаче не се знае в каква посока точно ще стане. Лукашенко може да гризне дръвцето.

118

Анонимен

преди 1 месец

До държава България Ти си завършен ид и от и национален предател.Бългрия съществува не заради,а въпреки Русия.

117

Анонимен

преди 1 месец

Икономиката на Германия е в трагично състояние. Не по-различно е положението в целия ЕС.

116

Анонимен

преди 1 месец

населението на Беларус в основната си част подкрепя украинците, а и армията му е 90 % наборна, видяхте в Курск колко полза има от наборниците, така че ако си позволи да натисне спусака пръв, ще бъде отвят като куцо пиле домат

115

Анонимен

преди 1 месец

До НЕУТРАЛЕН, това за сриващия се фронт в Донбас го четем от има нема 2 години, най-голямото изкуство на войната е да заблудиш и създадеш погрешно впечатление на врага, успееш ли да го направиш, значи си спечелил войната на 90 %

114

Българин

преди 1 месец

Украйнски и Натовски воиски са разположени по границата с Беларус . Ако натовските воиски направят опет за нападение ще горят.

113

НЕУТРАЛЕН

преди 1 месец

Въпрос (към нормалните хора): Ако прием за вярно, че на фона на мобилизационната криза Украйна има излишни 120 000 войника за тактически маневри, а не за бойни действия, кой и каква полза има от това при сриващия се фронт на ВСУ в Донбас??? Още, при липса на войници кой печели от разтягането на фронта в Курск??? Украйна ли? Я пак! Хайде марш пак в първи курс на военната академия да се научите!!!

112

Анонимен

преди 1 месец

Също така след втората световна България изплаща репарации за дето е била съюзник на фашистите. Сега е същото - гърчетата стават милярдери препродавайки руски газ на България с добра надценка заради това,че го наричат "демократичен". А той си е руски. Евроатлантическите укропитеци продължават да плащат репарации на гърчетата ;))) Щото са умни, красиви и богати ;)))

111

Възраждане

преди 1 месец

Национален референдум за присъединяване на България към Руската Федерация!

110

Анонимен

преди 1 месец

След втората световна България не е имала никакво злато. Германците са го изнесли докато са се изнасяли. И глада е бил брутален в България тогава. Индустриално развити са били само чЧехия и Германия, в по - малка степен Франция. Да говориш за индустриализирана България преди комунизма е не само смешно, но и жалко. Индуустриализазията беше напоравена от комунистите. За твое съжаление. Деиндустриализацията след 89 година пак беше направена от тях. Пак за твое съжаление. Учете история, не глупости.

109

държава България

преди 1 месец

съществува само и единствено благодарение на Русия. Без Русия такава държава днес нямаше да има.

108

Анонимен

преди 1 месец

Дъртата, лукава кагебистка шлююха, дали ще направи фаталната грешка да премине Украинската граница? Как мислите?

107

Анонимен

преди 1 месец

малко вероятно е украинците да нападнат Беларус, но ако мустаката бат'ка направи погрешен ход, в най-добрия случай че ходи при Янукович да лови риба на Байкал

106

vale_karo

преди 1 месец

До Анонимен То на времето и Жан Виденов отказа заем от МВФ и видяхме какво му се случи.

105

Анонимен

преди 1 месец

Украйнците ги направиха луди . Голяма грешка стана война за монголите. Тоя мустакат диктатор сложен от монголите и тероризиращ Беларудкия народ... ще яде последен шамарите. То е ясно. Ама него и Полша ще го бие.