36

сменете му снимката

преди 1 месец

Крайно време е да му сменят снимката "Нарисувай ме като някоя от твоите френски мpъсници", с някоя по-актуална, като например "Камион ме блъсна, трактора ме гази, багер ме товари в една лека кола"

35

Анонимен

преди 1 месец

Ми така е бе бате Вълк,ти си истински лъв. Не всеки може да гепи 150 милиона народна пара и да му се размине. Аз ако свия една пръчка шпеков салам в Кауфланд, дали ще ми се размине? Ти и твоя ортак бай Амет сте истински тарикати и сте превъртели играта.

34

Случаен минувач

преди 1 месец

НЕ е мишок, ама отначало се скри. Факт.

33

бг смешки 2

преди 1 месец

безумен "народ" е тва българското заклевам се !

32

преди 1 месец

Борисов пак е ни лук ял, ни лук мирисал.

31

Анонимен

преди 1 месец

Този който гледа хората през рамото си,дебелата сви.я пеевски и още няколко субекта,се подиграват с най важните институции у нас.

30

Анонимен

преди 1 месец

Този скандал наистина е потресаващ. Доган и Дебелян са завлекли българските данъкоплатци с поне половин милиард лева, но на никой това не му прави впечатление. Не ни прави впечатление как прокуратурата се задейства само и единствено срещу когото дебелака каже. Къде са протестите, къде са активните граждани срещу тази свинщина!? Явно гейпарадите са ни по-важни и за тях и срещу тях винаги се събират хора. А тук става дума за чудовищна корупция в особено големи размери и - тишина!

29

Анонимен

преди 1 месец

ПОРЕДНИЯ БЪЛГАРИН *** СЪС МИЛИЦИОНЕРСКА ПСИХИКА

28

А къде е

преди 1 месец

Стоян Мавродиев!Икономическият "гуру" на ГЕРБ,който им пишеше икономическите програми и Борисов толкова се гордееше с него?Нищо,че сега не го познава.

27

ХЕХЕ

преди 1 месец

ИНТЕРЕСНОТО е че от 1990 досега се въртят едни и същи да грабят и да разсипват държавата а " народа" седи и ги гледа не разбиращо какво се случва ....е те тва е "народ " ....

26

А защо

преди 1 месец

Борисов не е обвинен като съучастник?Нали той назначи Мавродиев и кадруване в ББР?А след изтеклия запис ,че Мавродиев искал да купува къща за подарък на Баце в Гърция,защо прокуратурата не започна разследване?

25

Анонимен

преди 1 месец

Божков една година беше в Дубай,предаде се и го оправдаха. Весо брадата , Брендо. Тия плащат на прокуратурата ,избират си удобни правителства За какво му е на Вълка да се крие . Тоя е откраднал милярди ,само яхтата и къщите в Гърция са 150 милиона

24

Анонимен

преди 1 месец

Вече наистина ми се поввръща от българската действителност и от пълната безднадежност. Значи Доган е гепил 150 милиона на българския данъкоплатец, но този факт не притеснява никой, докато Дебелото момче не решава да му отмъсти. От друга страна, дебелакаа също виси с няколко стотин милиона на същата държавна банка и не си плаща кредитите, но при него всичко е точ. Много хора в тази държава просто си плачат за доброто старо убийствоо от неизвестен извършител. Просто друг шанс аз не виждам вече.

23

Анонимен

преди 1 месец

Явно другият е ми шока - гербавият Стоянчо Маврудиев!

22

Чубанов

преди 1 месец

Не мога да разбера защо когато нещо е ясно в България, то трябва да се обсъжда,дискутира,анализира,повдига,връща ....разтъкава честно казано.От всяко престъпление се хранят десетки пиявици и тарикати.Великите българи и велика България

21

пияница мистик

преди 1 месец

Ами то и аз нямаше да се крия, като знам какво е положението в България :))) Особено като имам толкова пари и връзки. Знае, че всичко е парламна и прах в очите, показни акции за балъците уж че нещо се върши. След няколко дни ще спре да се говори за него, той ще си е на свобода и даже няма да има повдигнати обвинения и всичко ще се забрави. Какво става с Чepeпа, бай дъ уей :))))))) Осъдиха ли го? Влезе ли в затвора? Нещо не се говори вече за него, а? Ахахахахахахаха....

20

Браво на държавата

преди 1 месец

В съда: "Аз за какво съм задържан" - "Боядисал сте къщата си в розово! 30 години затвор! Следващият!"

19

до 18

преди 1 месец

До Анонименсамо той ли краде от българският "народ " или още една сурия - крадци и далаверджии о ще крадат защото " народа " 34 години дреме и нищо не прави !

18

Анонимен

преди 1 месец

Цър цър, вълчо се оказа мишок.

17

бг смешки 2

преди 1 месец

До СандоРАНО или късно и това ще стане ! мн прекали ! все някой ще го поръча ....понеже у нас няма прокоратура и съд сметките се разчистват с убийства ....това го разбраха и децата вече !