47

Анонимен

преди 1 месец

Путин се самозабрави. Вече е напълно изперкал. Потъва.

46

Анонимен

преди 1 месец

Третият изход, най- добрият - да се отърват от Путин НАВРЕМЕ. Ако той не се самоубие като Хитлер, ще бъде съден в Хага като Милошевич

45

Анонимен

преди 1 месец

тоя заби поредния шамар тази седмица на Путин

44

Анонимен

преди 1 месец

Курска област ще бъде завзета и ще се размени срещу Крим. Путин ако иска победа - му трябва обща мобилизация или Ядрото. И двата начина са грешни!

43

КОМАНДВАЩИЯТ

преди 1 месец

"АХМАТ" ГЕНЕРАЛ АПТИ АЛАУДИНОВ КАЗА "ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДА НАГРЯВАМЕ КОТЕЛА КУРСК ДОКАТО УКРИТЕ СТАНАТ КАТО ДОБРЕ ОПЕЧЕН ШАШЛЫК, ТА ДА ГИ ПРИБЕРЕМ В СЕДМА ЕТАПНО-ЗАГРАДИТЕЛНА КОМЕНДАТУРА!!!"

42

разгеле

преди 1 месец

На някои от руснаците започнаха да им увират дебелите тикви и да осъзнават в какво наакано положение ги вкара московското бункерно джудже.

41

Анонимен

преди 1 месец

Мислех Путин за по- умен. Имаше начин да се избегне война. Само Ненужни жертви. Това Бог не прощава. Първа Божа заповед: Не убивай!

40

до Ване

преди 1 месец

Ако Русия не успее да си върне територията в Курска област в рамките на една седмица, броено от днес, значи наистина става нещо голямо... Между другото, Курската АЕЦ е на около 40 км от Линията на фронта..., а укроФитеците вече трупат резерви и пробват да пробият фронта и в Белгородска област!!!

39

Анонимен

преди 1 месец

Марийка Шехерезадова по заповед на Путин ли ги разпространява приказките

38

Ване Мангала

преди 1 месец

Ако украинците превземат две-три области ще повярвам, че става нещо голямо. Сега са в Курска област а не са превзели дори столицата Курск.

37

Разбирач

преди 1 месец

Русия може да изгуби срещу Украйна. А дано, ама надали!

36

Анонимен

преди 1 месец

Шахназаров, Никита Михалков, Газманов и още, и още, и още са просто конюнктурници, които пеят дитирамби на властимащи. Когато се сменят тези, ще пеят на новите. Време е да проумеят, че те войната са я загубили в момента, в който са я започнали. Не можеш да убиваш, да рушиш, да причиняваш болка и страдание, да оставяш децата без бащите им и да се смяташ за победител.

35

Този

преди 1 месец

Човек пиян ли е бил като ги е говорил тези безумици? Това е равносилно да кажеш, че шуменска област ще превземе Европа. Вика му се хлопане на дъски.

34

Анонимен

преди 1 месец

Тоя е бавен като руснак. Русия загуби войната още през април 2022ра, когато не успя да правземе Кремъл, а запада се обедини. Сега дори войната да свърши днес при сегашните позиции, Русия кво печели ? Стотици хиляди жертви, стотици хиляди престъпници на свобода (амнистираните за да ходят на фронта), загуба на пазарите в Европа, и най вече загуба на доверие. Никой нормален човек вече няма вяра на Русия.

33

Рендето

преди 1 месец

Шахназаров просто изрази и озвучи мнението на мнозиннството в руското общество!!! Не вярвате??? ??? ??? Ами влезте в така наречените Руски патриотични форуми отразяващи войната, Военните блогове, Телеграм канал, ВКонтакт и четете...

32

Анонимен

преди 1 месец

Заглавието, естествено, е лъжливо, такова нещо не е казал. А грешките и ние ги знаем. Основната е, че много ги жали!!!

31

Анонимен

преди 1 месец

Абе уж РуZия щеше да превземе Украйна за 3 дена. А 3 години по-късно РуZия се чуди как да изгони Украйна от собствените си земи.. Абсолютен смях и падение.

30

Анонимен

преди 1 месец

Това е пример за зомбиран крепостен....а те са милиони...

29

Анонимен

преди 1 месец

Има шанс с предатели като теб, които да забият нож в гърба на Русия, иначе военно няма шанс.

28

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 34 Именно и затова е толкова мощна пропагандата.