6

АХА!!

преди 1 месец

Този Кръстев явно защитава БГ Алчният Бизнес- правилно било спрямо региона да се дава МРЗ- ами те Алчните ПсевдоБизнесмени отдавна реват за това- защото много ги боли че трябва да дават МРЗ 930 лв бруто!! не нето--Или казано в беден район ако средната заплата там е 1500лв -то МРЗ трябва да е 750лв!!?? Искат и последните останали млади в тези райони да избягат от там

5

Анонимен

преди 1 месец

След 2055г като дойде време да се пенсионират сегашните млади хора дали ще има пенсии? Дали изобщо ще съществува държава България и ЕС?

4

Христо Христов

преди 1 месец

Че КОЙ е казал, че пенсията трябва та стига за издръжка? При капитализма имаш свободата да работиш докато можеш.

3

Така

преди 1 месец

Наистина няма смисъл да се осигуряваш и да работиш на трудов договор. Ако толкова държите да взимате пенсия, работете 15 години на трудов договор и всичко останало на черно. Намерете начини да не купувате стоки, за да избегнете плащате на ДДС. Без касови бележки, цигари и алкохол само контрабанда, пишете се социално слаб за помощи и си регистрирате фирма в Кипър през която да ви минават всички плащания.

2

Анонимен

преди 1 месец

Средната пенсия е 900 лв. ли? А около мен всички взимат по 600-700 лв./месец.

1

Анонимен

преди 1 месец

Нали преди 2 дни казаха, че доходите изпреварват разходите? Явно само за депутатите се отнася. Пенсионерите нямат пари за издръжка. Съжалявам да го напиша, но нямат и пари за зъболекар. Добре, че повечето имат деца и внуци, че да не мизерстват.